Aşk İlişkileri Evli olmadan sevgiliniz ile bir evde yaşar mısınız? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 31 Yapay Zekaya Sor Ben yaşayabilirim ama uzun bir beraberlik olması gerekiyor ilk baştan ya siz? Evli olmadan sevgiliniz ile bir evde yaşar mısınız? Cevapla Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
Madamellla Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 97% +1 yıl Yaşamam o zaman evliliğin pek anlamı kalmaz herkes sevgili bulup ayrı eve çıkarsa dünyayı düşünemiyorum 1 5 Yorumla Soran +1 yıl Yapanlar yapıyor Yorumla Madamellla +1 yıl Genişlikleri burdan gözüküyor. Yorumla Soran +1 yıl Senin fikrine saygım var Yorumla Madamellla +1 yıl Teşekkür ederim Yorumla Soran +1 yıl Rica ederim Yorumla
Bodyofnothingness Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Bende isterim hatta evlenmeden şart, aynı evde nasıl davranıyor ona göre evlenmeli 2 4 Yorumla Soran +1 yıl Aynı düşüncedeyim Evli olduktan sonra bir bağlılık oluyor Zorla sanki Yorumla Bodyofnothingness +1 yıl Aynenn Yorumla Soran +1 yıl Karşılıklı takip olsa daha güzel olmaz mı Yorumla Soran +1 yıl Birşey sordum 😁 Yorumla
Python_bash Takip Et Xper 5 Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Her şeyin bir usulü var madem aynı evde yaşamak istiyorum evlenirim 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Saygı duyuyorum kardeşim Yorumla Python_bash +1 yıl Teşekkür ederim knk eyvallah Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 31 +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. yaşamam sonu ayrılık olur.. 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Nedenmiş o Yorumla _ΛqresiF_ +1 yıl ilişkiyi evliliğe taşıyacak her şey öncesinden tüketildiği için.. Yorumla
firattepee Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 44% +1 yıl Eve geçtikten sonra ki kısmı klavyenin yön tuşunun sağına basıp 10 dk ilerletince videonun durup 18 yaşından büyük müsünüz? Sorusu çıkaran olay 1 0 Yorumla
Whisky_Chocolate Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Karşılıklı güven ve ilişkinin düzeyi önemli 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Her ikisi olursa? Yorumla Whisky_Chocolate +1 yıl Başıma gelmeden bilemem. Yorumla Soran +1 yıl Nasıl yani Yorumla
düşünmektükenmektir Takip Et Master Yaş: 38 , eic 98% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Evet yaşarım, evde tanışmam. Tanıştıktan sonra, kafaların uyuştuğunu düşünürsem. 0 0 Yorumla
Gamzekusdemirrr Takip Et Xper 5 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Öyle bir şey olsa vururlar lan beni 🤭🤭ailem 1 7 Yorumla Soran +1 yıl Niye vuruyorlar Yorumla Gamzekusdemirrr +1 yıl Sorunun cevabı sende Yorumla Soran +1 yıl Çok saçma Yorumla Gamzekusdemirrr +1 yıl Sana göre Yorumla Soran +1 yıl Sence normal mi Kendileri her boku yesinler Yorumla Gamzekusdemirrr +1 yıl Ne biliyon her boku yediklerini Yorumla Soran +1 yıl Genellikle erkekler öyledir Yorumla
K__Li1983 Takip Et Master Yaş: 43 , eic 99% +1 yıl İlerde zaten öyle bir birliktelik isterim. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Hiç olmadı mı Yorumla
redflowers008 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 89% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Yaşarım, daha rahat olur. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende aynı düşünüyorum Yorumla
yaneyya Takip Et Bilge Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bizim millet buna hazir degil henuz 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Sen hazır mısın Yorumla yaneyya +1 yıl Ahlaki yonden yiyecegim linclerden hazir degilim Yorumla Soran +1 yıl Bence hiçte dinleme Yorumla
NefarkederkiBamBamm Takip Et Xper 7 Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl Hayır 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla NefarkederkiBamBamm +1 yıl Herşeyin bir zamanı ve ritüeli var. Olayın sihiri kaçar.Bir diğer konu ben kaçamakların insanı değilim. Değerlerim var.Sevgilim olmuşsa, sorumluluklarım da olmuştur ona karşı... Yorumla Soran +1 yıl Çok güzel yorumlamışsın Yorumla NefarkederkiBamBamm +1 yıl Rica ederim.Tek kadın ve sonsuzluk istiyor isek, ona yakışanı yapmak ta gerekli. Salt hep istemekten öte... Düşünce şeklim bu sadece. Yorumla
Lobellia Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı. Yaşamam. 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden Yorumla
gizmoogizmoo2 Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 76% +1 yıl Hayır. 1 3 Yorumla Soran +1 yıl Neden peki Yorumla gizmoogizmoo2 +1 yıl Ateşle barut yan yana durmaz çünkü illa bişeyler yaşanır ben buna hoş bakmıyorum Yorumla Soran +1 yıl Fikrine saygı duyuyorum Yorumla
sinanmaktanbiktim Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl evet hocam 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Hoca mı Yorumla sinanmaktanbiktim +1 yıl hayir Yorumla
kahveligünler_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Yasamam 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Neden peki Yorumla
çokazşeybil Takip Et Xper 2 Yaş: 28 +1 yıl Asla. Yaşamam haram bi kere 1 4 Yorumla Soran +1 yıl Ona bakarsan daha önemli şeyler de haram Yorumla çokazşeybil +1 yıl Ben başka şeylere bakmıyorum kendi halimde ailemle yaşayan biriyim, anca beyaz gelinlikle çıkarım kendi evimden hellaim olan kişiyle... Yorumla Soran +1 yıl İnşaAllah olur Yorumla çokazşeybil +1 yıl Amin sağol Yorumla
cansugung Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yaşarım 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Bende öyle Yorumla
Triggerr Takip Et Master Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl yaşadım 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Nasıldı Yorumla Triggerr +1 yıl baya iyi oluyor karışanın edenin yok baya bi iyi hemde Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yaşamam o zaman evliliğin pek anlamı kalmaz herkes sevgili bulup ayrı eve çıkarsa dünyayı düşünemiyorum
Yapanlar yapıyor
Genişlikleri burdan gözüküyor.
Senin fikrine saygım var
Teşekkür ederim
Rica ederim
Bende isterim hatta evlenmeden şart, aynı evde nasıl davranıyor ona göre evlenmeli
Aynı düşüncedeyim
Evli olduktan sonra bir bağlılık oluyor
Zorla sanki
Aynenn
Karşılıklı takip olsa daha güzel olmaz mı
Birşey sordum 😁
Her şeyin bir usulü var madem aynı evde yaşamak istiyorum evlenirim
Saygı duyuyorum kardeşim
Teşekkür ederim knk eyvallah
yaşamam sonu ayrılık olur..
Nedenmiş o
ilişkiyi evliliğe taşıyacak her şey öncesinden tüketildiği için..
Eve geçtikten sonra ki kısmı klavyenin yön tuşunun sağına basıp 10 dk ilerletince videonun durup 18 yaşından büyük müsünüz? Sorusu çıkaran olay
Karşılıklı güven ve ilişkinin düzeyi önemli
Her ikisi olursa?
Başıma gelmeden bilemem.
Nasıl yani
Evet yaşarım, evde tanışmam. Tanıştıktan sonra, kafaların uyuştuğunu düşünürsem.
Öyle bir şey olsa vururlar lan beni 🤭🤭ailem
Niye vuruyorlar
Sorunun cevabı sende
Çok saçma
Sana göre
Sence normal mi
Kendileri her boku yesinler
Ne biliyon her boku yediklerini
Genellikle erkekler öyledir
İlerde zaten öyle bir birliktelik isterim.
Hiç olmadı mı
Yaşarım, daha rahat olur.
Bende aynı düşünüyorum
Bizim millet buna hazir degil henuz
Sen hazır mısın
Ahlaki yonden yiyecegim linclerden hazir degilim
Bence hiçte dinleme
Hayır
Neden
Herşeyin bir zamanı ve ritüeli var. Olayın sihiri kaçar.
Bir diğer konu ben kaçamakların insanı değilim. Değerlerim var.
Sevgilim olmuşsa, sorumluluklarım da olmuştur ona karşı...
Çok güzel yorumlamışsın
Rica ederim.
Tek kadın ve sonsuzluk istiyor isek, ona yakışanı yapmak ta gerekli. Salt hep istemekten öte...
Düşünce şeklim bu sadece.
Yaşamam.
Neden
Hayır.
Neden peki
Ateşle barut yan yana durmaz çünkü illa bişeyler yaşanır ben buna hoş bakmıyorum
Fikrine saygı duyuyorum
evet hocam
Hoca mı
hayir
Yasamam
Neden peki
Asla. Yaşamam haram bi kere
Ona bakarsan daha önemli şeyler de haram
Ben başka şeylere bakmıyorum kendi halimde ailemle yaşayan biriyim, anca beyaz gelinlikle çıkarım kendi evimden hellaim olan kişiyle...
İnşaAllah olur
Amin sağol
Yaşarım
Bende öyle
yaşadım
Nasıldı
baya iyi oluyor karışanın edenin yok baya bi iyi hemde
Hayır
Yaşamam
Neden
Evet
Bende