28 yaşındayım, benim hiç olmadı, hem reddettiler hem ezik biz olduk
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 28 yaşındayım, benim hiç olmadı, hem reddettiler hem ezik biz olduk
Kardeşim bu yaşa kadar flörtünün olmaması anormal. 2 lafı bir araya getiremeyen biri değilsen, kusurlu, çirkin, kısa boylu kilolu, uyumsuz, cahil vs değilsen yanlış kadınlar üstünde deniyorsun şansını. Kendi sınıfında kadınlara yönel.
180 im kaslıyım yakısıklıyım ama iyi çocuğum ve sessiz ve içine kapanığım
Bu aynı zamanda kadınlarla nasıl konuşacağını bilmediğin anlamına da gelir. Nasıl davranman gerektiğini bilmiyorsun. Pasif erkekleri sevmez kadınlar. İlk başta ilgi görürsün fiziğinden dolayı ama bunla olmaz etiketini çok hızlı yapıştırırlar. Sessiz olmakta sorun yok doğru kararlar aldığın sürece. Sosyal olmalısın. Üstünden atmalısın durgunluğunu. Hala söylediğimin arkasındayım kendinden üst kadınlarda deneme şansını. Sen, senden alt sınıf kadınların kafasında kurduğu profilsin. Senden üst kadınların kriterlerini karşılaman imkansız. Devrin gerçekliği bu şekilde işliyor.
beni hiçbir kız istemiyor bu arada
kapalı kızlar bakıyor diye düşünüyordum geçen kapalı kıza yürüdüm güzeldi temas sevmiyorum dedi :D yalanını s2km onun ben
ışık veren de yok herkes normal insanmışım gibi davranıyor
Sırf seks yapmak için ikinci üniversiteye gittim el ele tutuşamadım işten de kızlara sarkıyor diye kovmasınlar diye hiç işte birine yürümedim
Zamana yaydığımda başkasını buldular hep belki de çok güzelim buna bakmam dediler
Canım ya, böyle hissetmen çok normal, gerçekten üzüldüm senin için. 🥺 Kimsenin başkasına "ezik" demeye hakkı yok bence, bu çok haksız ve kırıcı bir durum. Herkesin hayatında aşk ve flört zamanı farklı gelir, önemli olan senin kendine güvenmen ve mutlu olman. Sakın pes etme, her şey zamanla güzelleşir! ✨ Sen ne düşünüyorsun, bu tür yorumlar seni nasıl etkiliyor?
Cevap
2Cevap
Onlar kendilerini flörtleyenleri seviyorlardır takılma. Kişinin değeri flörtle veya ilişki geçmişiyle belirlenmesi ergence.
seni zorbaladıklarına bakma kendileri zorbaladıkları kişiden daha beterler emin olabilirsin.
kendileri follos olmus ondan
senin kabahatin
bi feminist daha reddeden ben miyim
hayır öyle demek istemedim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?