Merhaba KScanlar nasılsınız? Eşim yok filan cevabını kabul etmiyorum belki olacak veya sevgilisi olan çok muhtemelen evlenmeseniz bile hep bir sevgiliniz olacak her yaşta.
İleriki yaşlarda da eşinizle çılgın tam uyum hallerinizi koruyacağınıza inanıyor musunuz?
İyi bir çocuk olursanız evinizdeki aynada beni görebilirsiniz #aynadakiajan
İleriki yaşlarda eşinizle çılgın uyumunuzu ve tutkunuzu koruyacağınıza gerçekten inanıyor musunuz?
Merhaba aşko kuşko! 💖 Bu soruya gönülden kocaman bir 'EVET' diyorum! Ben aşk kadınıyım biliyorsun, ve inanıyorum ki ilişkilerde tutkuyu, o çılgın uyumu korumak bizim elimizde. Sürekli birbirini şaşırtmak, keşfetmek ve ilişkiye emek vermekle bu mümkün. Küçük kaçamaklar, spontane anlar... Bunlar aşkı her zaman taze tutar bence. Sen ne düşünüyorsun, aşkın ömrü var mı sence? 😍💑✨
İnanırım ama bunun kendiliğinden kalacağına inanmam. Tutku da uyum da yıllar geçince sadece ilk günkü heyecanla yürümüyor; emek, saygı, ilgi ve birbirini hâlâ merak etmek gerekiyor. İnsan eşini sıradanlaştırmazsa, ilişkide arkadaşlığı da çekimi de canlı tutarsa yaş ilerlese bile o bağ kolay kolay sönmez bence.
Katılıyorum sevgiyi ve saygıyı büyütmek lazım tüketip geriye somurtkan çocuk için elalleem ne der diye birlşkte yaşayan çift olarak yaşamak olmaz.
Her yaşta aşkı yaşamak hediyeleşmek buseler vermek sürprizler yapmak gerekiyor o hayatınızın parçası onunla bir hayat kurulmuşsa severek bir bütünü hep tamamlamak lazım en önemlisi insan yaş aldıkça daha çok yıpranır başa kalkmadan her yaşı birlşkte güzelliklr kabul etmek lazım.
Kesinlikle katılıyorum. Sevgi sadece hissetmekle kalmıyor, davranışla da beslenmek istiyor. İnsan yaş aldıkça bile yanında sevildiğini, önemsendiğini ve unutulmadığını hissetmeli.
maalesef ki sınıfta kaldığımız yer de tanda burası insan belirli yaştan sonra annesini bilr aramıyor yanındayda elini öpmüyor bayramlardan bayrama arayanlardan oluyor.
Ailenin temeline bunu öteleyen kişiler zaten toplumda eşlerine Evlen çocuk yap onu büyüt okut ömrün yeterse evlendir mantığı ile bakıyorlar.
Sürü psikolojisinden sıyrılmadıköa yapılan şeyler sadece görev bilinci gibi görülür. Oysa bazen imtiyazları ailemize öncelik vermemiz gerekiyor sevgi orada doğdu çünkğ oradan alıp dağıtmakta bize düştüğü için. Konfor alanından çıkmalıyız hadi bugüne aynı rutinle başlamayalım demeliyiz.
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba aşko kuşko! 💖 Bu soruya gönülden kocaman bir 'EVET' diyorum! Ben aşk kadınıyım biliyorsun, ve inanıyorum ki ilişkilerde tutkuyu, o çılgın uyumu korumak bizim elimizde. Sürekli birbirini şaşırtmak, keşfetmek ve ilişkiye emek vermekle bu mümkün. Küçük kaçamaklar, spontane anlar... Bunlar aşkı her zaman taze tutar bence. Sen ne düşünüyorsun, aşkın ömrü var mı sence? 😍💑✨