Evlenilecek yasa gelene kadar eğlenmelik ilişkiler yapmayı doğru buluyor musunuz? 🌸🪬

Evlenilecek yasa gelene kadar eğlenmelik ilişkiler yapmayı doğru buluyor musunuz? 🌸🪬

Evlilik, bir insanın hayatındaki önemli dönüm noktalarından biridir ve yaşam boyunca mutluluk, huzur ve anlam kazanmak için büyük bir fırsattır. Ancak, evlenecek yaşa gelmeden önce ilişki kurmanın doğru olup olmadığına dair birçok görüş bulunmaktadır.
İlişkiler, insanlar arasındaki duygusal bağları keşfetmek ve deneyimlemek için bir fırsattır. Ancak, bu tür ilişkilerin sağlıklı ve güvenli olması önemlidir. Kişinin değerlerini ve sınırlarını belirlemesi, karşılıklı saygıya dayalı bir ilişki kurması ve iletişim becerilerini geliştirmesi gerekmektedir.
Eğlenmelik ilişkiler yapmanın, her zaman sağlıklı veya güvenli olmadığına dair pek çok örnek vardır. Bazı ilişkiler, duygusal veya fiziksel olarak zarar verici olabilir ve kişinin psikolojik veya fiziksel sağlığını etkileyebilir.
Bu nedenle, ilişki kurmadan önce kendinizi iyi tanımanız, sınırlarınızı belirlemeniz ve sağlıklı bir ilişki kurmak için gerekenleri öğrenmeniz önemlidir. Ayrıca, evleneceğiniz kişinin de sizin gibi dürüst, sadık ve sevgi dolu biri olmasına dikkat etmeniz gerekmektedir.
B*ka basmadığımız sürece annem, insan ayrımı yapmadığımız sürece de babam akşama kadar merada top oynamamıza kızmazdı… Ama asla b*ka basana kadar veya biri tarafından dışlanana kadar hayatın sadece ne meradan ne de top oynamaktan ibaret olduğunu düşünmedik. Eğlenmekten kastın bir gönül eğlendirmek olmasa bile, rastgele ateş eden birinin oyuncağı olacağını, ve evliliğin yaş veya zamanla değil kaderle alakalı olduğunu öğrenmen için sadece KS’yi kullanmaya devam et… Burada ben varım eğlenirim seninle canın sıkılmaz evlenene kadar 😉
Bugüne kadar eğlenme gözüyle bakmadım zaten adam akıllı bi ilişkimde olmadı herhalde aşırı düzgün ciddi birisi olduğum için olmadı. Eğlenmelik ne ya birbirimizi bir kâğıt gibi kullanıp buruşturmak mı yani. Ciddi ilişkin olsun yine eğlenin kimse diyor mu eğlenmeyin 😅
Eğlenmediğim biriyle evlenmeyi düşünmem zaten de takılmalık ilişkiler de benlik değil. Ömürlük olsun inşallah.
Teşekkür ederim 🌸
Cevap
93Cevap
hayır ben doğru bulmuyorum çünkü bu çok saçma bir şey. yani ben zaten bir kadını seviyorsam ciddi düşünürüm sırf eğlenmek için ilişki yaşamazdım çünkü eğlenmek için yaşıyorsam veya takılmak için yaşıyorsam zaten bu samimi gelmezdi bana hiç bir şekilde. yani bir gün zaten biteceğini bildiğim bir ilişkiye neden devam edeyim ki zaten. ama bunu günümüzde neredeyse herkes yapıyor zaten, amaçları çorap değiştirir gibi sevgili değiştirmek mesela bakıyorum benim yaşımdan küçük kişiler bile benim yaşım kadar sevgilisi olmuş :d durum da böyle olunca çoğu kişi belirli yaşa kadar yaşayacağını zaten yaşar sonra da işte efendi olsun karakterli olsun modune gider en çok böyleleri zaten hayatı yaşıyor dürüst insan yaşayamıyor pek. ama gerçekten ciddi şekilde başlayıp da anlaşamadıkları için bitmişse sorun yok
Vallahi ben evlenmeyi düşünen bir erkek değilim Eskiden işte evim olsun yuvam olsun Çoluğun çocuğun olsun Çok isterdim ama artık yani ben istediğim parayı bulur istediğim şeyle yaşarım diyorum Nasıl olsa ya Yani tek olmak daha rahat ya takılırsın içerisine sıçarsın Zaten ömür dediğin nedir yani kime ne bir de bir kadına bağlı ömür boyu yaşamak Neyi ya da bilmiyorum yani kadın ne düşünüyor da diyelim bugün evlendim bir kadın çalışmıyor kadına bakmak zorundasın veya işte kadın çalışıyor Senin çalışıyorsun çoluğa çocuğa kim bakacak yani ben şey görmüyorum ne denir ona evlenmeyi aptallık gibi görüyorum kendi adıma bilmiyorum evlenecek varsa saygı duyarım yani Evlilik bana göre bir kadına bağlı kölelik yani ömür boyu bir de kadının erkeğe saygısı yok erkeğin kadına saygısı yok yani Karşılıklı saygı saygı olması lazımdı eskiden de onlar belki hani böyle Doğu Kızları falan olursa Bilgin dinamik kendine bakan eğitim almış Ya ne bileyim ve belki olabilir yani uğraşamam ya yani ya takılırsın parasını verir takılırsın yaşarsın yani 3 gün 5 gün 1 gibi ya kadına takılsın iki üç gün birden takılırsın para olduktan sonra zaten herkes üzerine sana muhtaç ya üç gün 3 gün olması bir gün olur ya sonuçta kadın yani alt üst ulaşılamayacak bir şey değil eskidendi Yani para parası olmayayım Belki iyi düşün ulaşamayacağını düşünüyorum yani bir sürü kadın var bir sürü para kazanıyorsun onların ihtiyacı var yaşamaya karşılıklı yaşarsın Sonuçta beraberiz Bu kadar basit
O kişiyi tanımadan nasıl evleneceksin ki o kişiyi tanıman için onunla gezmen lazım eğlenmen lazım sevişmen lazım seks de ne kadar aktiviteli bilmen lazım azcık Avrupayi düşünün Avrupa da kişiler biribirleriyle istedikleri kadar gezip tozup eğlenip sevişip aynı evde yaşıyorlar sonra birbirlerini doğru buluyorlarsa evleniyorlar yoksa ayrılıyorlar Avrupa da aslında evlilik yok istediği kişi birbirleriyle aynı evde yaşayabiliyorlar kadın ya da erkek kimin evinde kalıyorsa o ben seni istemiyorum dedikten sonra ilişkisi bitiyor
İnsanlar sırf yargılanmak istemediği için istemediği her türlü şeyi yapmak zorunda kalıyor ya da istediğini gizli yapıyor. Ne yargıları merkeze alarak ne birine açıklama mecburiyeti hissedecek hataymış endişesiyle kendini kalbul edilemez biriymiş hissine bürüyerek birilerine kabullendirme uğraşı içine girip bir gelecek kurulmasını saçma buluyorum. Ve bu çok üzücü çoğu kişininde özellikle erkeklerin istediklerini yapabilir durumdaymışlık üstünlük hissini ne de kadının el mahkumluk kendini kücük gorme muhakemesini anlayabilmiş değilim. Hep söylüyorum hayat bire ait ikiden fazla hak iddası var. Hatalarla tatlı anlarla sürüp gitmeli. Boş gerisi.
Ben hiçbir zaman öyle ilişki kurmak istemedim sevdiğim insan ile evliliğe kadar yürümek istedim ama sağolsun sevdiklerim beni bu ♿ halim yüzünden istemedi karaktersiz kalpsizler hiçbir zaman mutlu olamayacaklar
Doğru bulmuyorum. Doğru kişiyi bulana kadar bir sürü yanlışla olup duygularimi yipratamam. Doğru kişiyi kalbim bana gösterecek zaten. Aşk deneme yanılma tahtası olmamalı
Bu tipleri genelde sünepe erkekler alır. Daha doğrusu 30 lu yaşlarını geçince bu tip kız sünepe vs. dinlemeden alayına asılır. Hangi sazan düşerse ağa kapar. Eğlenen ve hayatı yaşıyan erkekler iyi kızla ile kadıköy bomonti kızını ayırt edebilir.
Açıklamaya devam eder misin
Tamamen bir paradoks bir durum bu
Kim karar veriyor ki buna
Eğlenemeyeceğin bir ilişkide evlenmeyi nasıl düşünebiliyorsunuz ki?
Geçen tanıştığım birisi benle gönül eğlendireceksen görüşmeyelim diyebildi 😀
Eğlenecemde evlenecemde
Ama işte ilişkilerin dinamiği gereği
İnsanların takıntıları travmaları gereği kendi düşüncelerinden çok elalemi takmalarından dokayı çok iyi giden bir ilişki biranda sonlanabiliyor maalesef ülkemizde adın sonra son gönül eğlendirene çıkıyor
Bir iliskiye baslarken evlenip evlenmeyecegini nerden bilebilirsin ki? Ben eglenicem ya da evlenicem diye iliskiye baslanilacagini düsünmüyorum. O iliski icinde karar verilecek bir sey bence. Seversin veya etkilenirsin ve olursa iliskiye baslarsin. Bu süre zarfinda güzel vakit gecirirsin ve bu insanla ömür boyu olur mu bakarsin.
Ama direkt eglenme kafasiyla baslaniyorsa bu zaten iliski degil, kar amacli karsilikli anlasma gibi bir sey. Kadin ve erkek icin gecerli bir sey oldugunu düsünüyorum. Alan da satan da memnunsa dicek bisi yok.
Ben sahsen sevmedigin biriyle sirf eglenmek icin sevgili olmayi igrenc buluyorum. Mentalite olarak hos degil.
Eğlenmekteki eğlenmek karşısındaki insanı kullanmak, duyguları ile oynamak falansa doğru bulmuyorum tabi yaş aralığı ne olursa olsun. Ama evliliği düşünmeden masumca karşılıklı birbirleriyle olmaktan memnun olmak tarzında bir eğlenmek gayet olabilir bir durum.
Belkide o an eğlenmek istediğin insan, evlenmelik bir insandır, ve zamanının gelmediğini düşünerek bu fırsatı elinin tersiyle itersin. Yanlış insan yanlış zaman vardır. Fakat doğru insan yanlış zaman yoktur. Hayat doğru insanı herzaman karşına çıkarmaz. Doğru insan doğru zaman demektir. Olay insanda, zamanda değil. Tabii bunu anlamak için belli bir olgunluğa gelmiş olmak gerekiyor. Birçok insan bunun farkında olmuyor bile.
Ve bence hemen pes etmemek mükemmel ilişki yoktur inşa edilen ilişki vardır tabi tek taraflı inşa ile de olmaz. kesinlikle her zaman karşına çıkmaz doğru kişi iki tarafında bunun farkında olması ve ona göre davranması
Her eğlenceyi güzel vakit geçirmeyi keyif almayı biri ile kısa ya da uzun beraber olmayı oro... luğa çekiyorlar ya sahtekar olmuş millet bir şey yaşamak istiyor hama ödü kopuyor yaftalanmaktan, önemli olan gerçekten ne istediğini bilen insanların hayatı üzerinden doğru yanlış değerlendirmeleri haklı bulmuyorum. Eğlenmelik ya da ciddi ilişki tanımları kendi yaşam algına göre haklı olamaz sadece ilkel dayatmacı olur.
Bur patlasın çal oynasın sırf eğlenmek için hayatına doğru ya da yanlış bir sürü insan alıp şakalaşırken de hamile kalan bir kızın olduğu zaman mı başkalarının fikrine saygı duyacaksın acaba gardaş? Herkes içindekini kusar işi or*spuluğa çeken görmedim ben burada ama avdasın galiba hangi gönlü fethetmek için başkalarını b*kladın hemen söyle de yardımcı olalım…
Düşünden öpüyorum görüşsahibi. 😊💕
@SüleymanEyup ne istediğini bilen dedim sübyancılık yapan demedim, erkek ya da kız çocuk demedim, yetişkin her birey istediği gibi yaşayabilir bunun bekçiliğini yapmak birilerinin haddine değil, ahlaktan bahseden bir sürü travesti, sübyancı karı kız düşürme sevdalısı vs meraklısı adamlar daha çok bu lafları ağza alıyor ya bu daha traji komik. Travesti derken de cinsiyetçilik den değil ağza alınmayacak küfürler edip sonra peşlerinden koşanlardan bahsediyorum. Sakin o yüzden süleyman çarpıtmadan konuyu anlamsız yere çekmeden görüş yapalım...
madamme öpülesi bir düşüm yok fakat görüş sorulmuş bir durumda başka görüşlere ithamda bulunurken sübyancılığa kadar inen bu arkadaş görüşünü söyleyip çekilmek yerine başkalarını tefe koyarak ilerlediği için hedef sapmasın istedim hem oruçluyum bayramdan sonra öpüşelim mümkünse 😬
Ben zaten sana demedim guzel düşünceli diye üzerine alınman sasırtıcı :)
@SüleymanEyup birini hedef alan bir beyan yok burada sen hala konuyu farklı yorumluyorsun, üstüne basarak söylüyorum her yetişkin bireyin yaşam hakkında söz sahibiyim doğru ya da yanlış kati şekilde budur demek yanlış, ister evlenene kadar hayatına erkek ya da kadın fark etmez birini al ya da alma kişinin kararıdır. Evlenmeden önce kadın ya da erkek yaşanılan bir ilişki kimseyi kahraman ya da or.. pu, ahlaklı ya da ahlaksız yapmaz orucun etkisi erken başlamış 8 e kadar sık dişini taruza geçme öyle hemen.
insan hayatı boyunca kendine uygun olan kişinin arayışındadır bu ona bir amaç bir doğrultu katar bu arayış zamanla insanı hiç olmadığı kadar derin ve anlamlı duygulara sevk eder yorumda bahsettıgınız gıbı eglence arayısında olan ınsanlarda zamanla bu şekilde evrilir ve doğru kişi için kendini hazırlarlar bu insan için kaçınılmaz brşeydir hepimiz birbirimiz için yartılmışızdır. Zamanla kişiliği düşünceleri ve kişinin fikirleri oturur ve sadece asıl kendine eş olabilicek kişinin arayışında olur boyle seylerle vakit kaybetmez.
Eglenmelik derken one night stand anlamindami? Eger karsi tarafta bunu istiyorsa neden olmasin hersey karsilikli, aylarca sacma sapan iliskilerde olmaktan iyidir. Hem cinsellikte dogal bir ihtiyac. Böylece kimse kimseyi kirmiyor en azindan. Biz bipolar borderlinelar zaten uzun vade iliski yurutmekte zorlaniyoruz. Simdi bunu namus ayagina baglayanlar gelecek. Cokta olmayan skmdesiniz bilin istedim
Sorsan kimse bunu doğru bulmuyor e yapanlar kim peki🤷♀️ ben eğlenecek ilişki aramadığım için bu yaşıma kadar bir ilişkim olmadı ama dışarıda rastgele 20'li yaşlarda birisini çevirsen en az 3 kişi'ile sevgili olmuştur bunların hepsiyle mi evlilik düşündü ya? Yoo amaç sadece yanlız kalmamak bunun içinde her yol mübah.
neden insanlar eğlendiğiyle evlenmez. Kendini mutlu olmaya layık görmdiği için herhalde.
Ciddi ilşiki de eğlencelidir ayrıca...
Flörtöz olmak ve önüne gelenle eğlenmek (!) bana göre değil hiç olmadı
Böyle birşeye gerek var mı? Bence yokta
Eğer biriyle sevgiliysem bu eğlencelik değildir. O kişi benim hayatımda kalıcıdır şu an öyle biri yok şu yaşıma kadar da kimseyle o şekilde eğlenmedim doğru insanı bekliyorum...
Hiç doğru bulmuyorum yanlış zihniyet şu an çevremdekileri hanım hanımcığa dönüştü ilk sene bardan bara her gece başka bir... De şimdi hanım hanımcık kpss süreci bar yok vs biliyorlar evlenilenecek yaşa geldiler
Evlendikten sonra yapan dolu kadınlar daha çok aldatıyor
Dediğini anlamadım😅☺
Erkekler tabi az aldatıyordu nasılda unuttuk
hoş geldin istatistik kurumu.
At yalanı... Bu arada buna inananı harbiden.
Sizin çevrenizdeki evlendikten sonra yapan kadınların evlendikten sonra yapmasının tek sebebi çevre baskısı belli ki. Bu sebeple bu hevesler içinde kalmış olabilir. Bu yüzden kendi isteği dışında, zorunda olarak yapmadığı bu şeyleri evlendikten sonra yapması mümkün olabilir ama böyleleri için bile çoğu aldatıyor demek adice bir iftiradan öteye geçemeyeceğini düşünüyorum.
Üstelik bir de gerçekten kendi isteğiyle doğru insanı bekleyip mutlu bir hayat ve yuva kurmayı amaçladığı için *evlendikten sonra yapanlar* var. Bunları da istatistiğinizin içine katmaya kalktınız. Bunun için size söylenmesi gerekenleri söylesem site sansürleyeceği için hiç söylemiyorum ama anlayan anladı.
He az daha unutuyordum.
Dünyadaki tüm insanları kendi kötü çevrenizden ibaret zannetmeyin.
Çevrenizi düzeltin. Düzgün insanlarla arkadaş olun. Belki bu dediklerimi o zaman anlarsınız
@İstanbulByfnds1999 tv lerde ve burada görüyoruz
Tvde ve sosyal medyada karşına çıkanlar üzerinden istatistik kurman doğru mu? 10 kişiden kaçı öyle kaçı böyle bilmediğin halde çoğu diyosun.
@İstanbulByfnds1999 kesin bu erkek tek derdi kadınları karalamaya çalışan kadın düşmanı
@Tubaacelyaaa neden kesin erkek olsun ki. Kendi yaptıklarından utanıp kendisini aklamak için diğer yapmayan kadınlara çamur atması bence gayet sık rastlanan bir durum. İnsanoğlu çoğunlukla yanlışını kabul edeceğine farkında olmadan böyle psikolojik savunmalar geliştirir
@İstanbulByfnds1999 haklısınız kişi kendinden bilirmiş işi boşuna demişler
Ben evlenilecek kadar varlıklı ya da eğlenilecek kadar havalı bir erkek değilim yalnızlığı, tek başınalık kültürünü içselleştirecek kadar kasvetli bir erkeğim ve herkesin yaşam tarzına saygı duyuyorum. İsteyen evlenir, isteyen eğlenir.
sen eğlenmelik sanarken bi anda evlenebiliyorsun ya da evlenmelik sanarken bi eğlencedir olmuş bitmiş. o yüzden çıktığın yolun bitimi nerde kestiremiyorsun.
Eğlendiğin kişiyle evlenmek bence iki tarafta evliliği kaldırabiliyorsa çok güzel olur boşanmaların bi çoğu bu yüzden oluyo iletişimsizlik beraber ortak payda da buluşamama vs evliliğin temel unsuru saygı iletişim ve tutku bunlar yok sırf evlenilecek biri diyorsanız bi süreden sonra monotonlaşır
Evlenilecek yaş hukuken 18 ve üzeri. Evlenmek nedir? Bir kafede keyifle sohbet edip kahve içtiğiniz kişiyle eşinizi ayıran temelde nedir. Evlilik psikolojik bir haldir. Flört ilişkisinde bile arkadaşınızla evli olabilirsiniz. Aynı evde yaşamak, düğün, evlilik cüzdanı vb. şeyler hepsi ritüelin parçası, ama evliliğin aslı. O yüzden kiminle eğleniyorsan çoktan evlenmişsindir. Özü itibariyle iki kişi arasında gerçekleşen uyumun çekimin adıdır evlilik
Evlenilcek yaş diye bir şey olmadığını şu toplum hala öğrenemedi ya yazık. Açın gözlerini insanların algılarına ve toplumun yanılgılarına düşmeyin artık.
Eğlenmekten kasıt seks yapmak vs ise bunu ucuzluk olarak görüyorum ancak vakit geçsin diye flörtöz ilişkiler kurmak, buluşmak, kahve içmek, yemek yemek vs olabilir...
"Vakit geçsin diye" bu ancak boş insanın yapacağı bişe. Bunun yerine oturup kitap okuyabilirsin ya da ya da diye çoğaltılabilir. Yapılacak çok şey var.
Eğlenceli olmayan ile evlenilmez ama illa her birlikte eğlenilen ile de evlenilmez. Birlikte yaşanılır, tanışılır eğer evlenmeye iki taraf da hazırsa öyle olur
Karşındaki de gerçekten sadece eğleniyorsa olabilir öteki türlü karma yaratılıyor. Bile bile kalp kırmışsın evlenmek istediğinde karşına kim çıkacak bu veballe düşünmek lazım
İlk sevgiliyle de evlenmeyin canım. Bence evlenene kadar kız erkek farketmez bazı duyguları yaşaması gerekiyor. Zaten sevgililer hep gider. Takılmıyorum elimde tutcam, deseniz bile bitiyor o ilişkiler. Biraz tecrübe edinin ki evlenince her şeyin avamlığını eşinizde denemeyin.
Eskiden kadınlar derdi ki; erkekler evlenene kadar gezip eğleniyor sonra bakire istiyor falan. Şimdi bu soru aynısını kadınların yaptığının kanıtlarından biri değil mi?
Hiç öylesine bir ilişki yaşamadım, mutlaka hayatımda kalmasını istediğim biri ise dahil ettim yaşantıma. Zaman geçirmek için birini yanında tutmak saçma geliyor bana.
Evlenene kadar eğlendiğin hurmalar, gün gelir seni tırmalar..
Evlendiğin gün sevdiğinin karşısına başı dik, alnı pak çıkmak isteyen, eğlenmeyi de eşine saklar..
Ciddi uzun soluklu ilişkileri severim..
Ama günümüzde bu pek mümkün değil.
Pek doğru gelmiyor yanlışta gelmiyor.. İnsan ticareti gibi oldu artık flört vs
O ilişkileri yaşamayan insanların doğru kişiyi bulma olasılığı düşük bence. yasanmali
Bu dönemdeki birçok kadın eğleniyor alfalarla kendilerini üzen kullanıp atanlarla evlenecekleri zaman beta adamı bulup sömürüyor.
İlişkiye bu tarz yaklaşan insanlar zamanla değer vermeyi, sevmeyi de unutuyorlar. Sağlıklı bir evlilik yapabileceğini sanmıyorum bu kişilerin.
Herkes yapıyor muhtemelen gelecekteki kocanın da en az 3 5 tane eskisi olacaktır. Hayat böyle
Çok doğru bulmasam da her ilişki bir tecrübe
Doğru olmayan kalitesiz insanlara zaman harcaman ne kadar doğru kendine harca daha iyi
Bence bir ilişki tamamen ciddi ve ileriye dönük olmalıdır. Ancak zamanla birbirini tanıdıkça ilişki şekillenir ve ya devam ya tamam denebilir.
Hep ciddi ilişkilerim oldu hata evlilik yolundaydım ordan bi U dönüşü oldu ama ben eğlenmek amaçlı düşünmedim hiç
Eğlenmelik diye Yaşadığımız bir ilişki evlilikle sonuçlanabilir yani o gözle bakmam Ama hayatımı yaşamaya bakarım kasmam kendimi
Evleneceğin kişiye ile mutlu olmak istiyorsan eğlenmelik ilişkilerin olmalı onlarda eksiğini yanlışını görüp kendini geliştirmelisin
Kimseye karışmam açıkçası ama içinizde kalmasın bence hiçbir şey sonra psikolojik sorunlar baş gösteriyor.
Her ilişki bir şeyler karar belki ama çok şey de koparıp götürür insandan.. Doğru bir tercih değil bence bu...
Evet.
Yıllarca sevgili yapmayalım mı? Ya da ilk manitayla evlenelim mi?
Bunu her iki cins için soruyorum.
Her gece başka biriyle yatıp kalkmayı doğru bulmuyorum kalbim temiz kalabilir ama bedenim kirlenir bir tane olsun ömürlük olsun kafasındayım ben
Yok hiç öyle biri değilim eğlenme kafasında olan hiçbir kızıda istemem gitsin baskasıyla oynaşsın bana temiz ciddi aile olmak isteyen kız gelsin
hayır hem nasıl alışırsan öyle gider hem karakter bozulur hemde evlendikten sonra o evlenmeler önüne çıkar bugün yediğin hurmalar yarın...)))
Hayat bizi öyle sürüklüyor yapıcak bişey yok ilişkiye başlarken tam eğleneceğim kız demiyorum
Valla aklım olsa evlenmezdim veya değecek biri cikana kadar beklemeyi tercih ederdim böyle eziyet cekmektense yok aldatiyormu yok yalanmi söyluyor yok kizcakmi diye dusunene kadar zaten evli gibide bi hayat yasamiyorum bende ne yasadigimi bilmiyorum
Doğru bence aldatmalarin çoğu sonradan. Görmelerden oluyor
Ben sevmediğim erkek ile konuşmak bile istemiyorum ama eğlenmek isteyen eğlensin yargılamam onları.
Hayır. Evlendiğimle eğlenirim, diğeriyle değil ‽
Mutlu bir evlilik için mükemmel bir talimdir o ilişkiler
Dinen doğru değil ama. nefis istiyor. Çok isterdim uzun boylu Seksi bir sexgilim olsun.
Evleneceğin kişi ile evlenmek zor bişey mi?
O kadar çok oldu ki film olur ama geriye sarsam tek kişi olurdu
Doğru bulmuyorum sonra evlenecek kadın erkek yok diye ortalıkta laf söyler dururlar
evlilik komple yanlış bir aktivite zaten bekarlik sultanlik
Hayır çok yanlış. Bence evlendikten sonra da devam etmeli :D
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?