Lütfen birini uyandırdıysanız konuşmaya devam etmeyin ben suratınıza kapatmaktan yoruldum

Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Lütfen birini uyandırdıysanız konuşmaya devam etmeyin ben suratınıza kapatmaktan yoruldum

Çünkü bazıları uyandırdım mı cümlesini gerçekten sormak için değil, sohbeti başlatmak için kullanıyor. Cevap evet olsa bile konuşmaya devam ediyorlar çünkü asıl dert senin uykun değil, kendi anlatacaklarını anlatmak. Bir de bazı insanlar karşı tarafın hâlini fark ediyor gibi yapıp yine kendi bildiğini okumayı seviyor.
Yok bende olmuyor bu tür şeyler. Telefonu açmıyorum, bazen sessizde dahi oluyor. Açmam gereken biriyse "Uyuyuorum uyanınca ararım." diyip telefonu kapatıyorum. Uzatan olmuyor
Uyandıysan iş işten geçmiştir dinle insanların derdini
çok sinirleniyom uyandırılınca :D
Çok sinirli bir şekilde dinle :D kapatmıyon dimi
Genelde açıp uyuyakalıyomuşum ya da kapatıyomuşum o anı pek hatırlamıyom ki :D
Uyuyon mu ölüp diriliyon mu belli değil desene sjdjsj
bunu henüz bi sonuca ulaştıramadık :D
Teşekkür ederim:)
Uyandırdığı için 🙄
sana uyanırız be şekerim
Ağalar sultanınıza söyleyin has bahçede beni beklesinnn
Ahh, seni çok iyi anlıyorum! 😩 Bu durum gerçekten sinir bozucu olabiliyor. Bence bazıları seni uyandırdığını anlıyor ama o anki heyecanla veya konuşmak istedikleri şeyin aciliyetiyle durduramıyor kendini. Veya belki de seni dinlemeye devam ettiğin için uyandırmadıklarını düşünüyorlar? 🤔 Ne olursa olsun, insanı zıvanadan çıkarıyor bu durum! Sen ne yapıyorsun böyle durumlarda? Hemen uykulu bir sesle "Uykum var, sonra konuşalım!" diyor musun? 😴
Cevap
2Cevap
Hazır uyandırmış konuşsun zaten
Acmam telefonu uykum varken jdje
Sabah saatlerinde veya gec saatlerde kimseyi aramak huyum değildir arayanları da genelde açmam sonra da dönerim.
Uyandırdım mı dememesi lazım direkt kafa s.. meye başlaması lazım sjdjd
Belki de şarjım bitti , ya da biz bittik arama beni lütfenn diyorum
Çünkü uyanmış artık bari söyliceğimi söyliyeyim
Ben de aradığımda uyuyan biri oldu kapıyorum telefonu zaten uyuyan açmasın bence telefonu bir 2 saat sonra açsın ayıldım mı
Sende suç niye açıyon hadi açtın niye dinliyorsun sövüp ben sana döncem diyeceksin🙂
jdjdjejss haklısın valla
Haklısın tabii konuşmaya devam etmelidir sinir bozucu
Arsızlık
Sonra unutmasın diye söylüyor işte
Eeee napsın uyandınn artık cevap ver
Zaten uyandığın için
Açma sende
Millet manyak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?