Biriyle 2.5 hafta konuştuk, görüşecektik bir aksilik oldu çıkmadık. Hep güzel davranıyordu, anlayışlı hızlı ilerlemiyordu, her gün sabah akşam arar yazardı...
Geçenlerde biraz tartıştık bir konu için o da 3-4 cümle, telefonda kapattık. Sonra yazdım triplerden gerek yok diye, konuşmayacaksan konuşma dedim, tamam konuşmayalım diyor. Ona mesaj attım görüldü atmış.
Bu nasıl bir şey Allah aşkına.. İnstada dedim aradım diye mi engelledin sonra 2-3 defa daha aradım çünkü sinirden beni benden aldı, o kadar zamanımı çaldı adam gibi bir sohbet edemedi. Gitmiş ordan da engellemiş..
Hani zaten konuşmayız bir daha öyle bir insanı bende istemem.. ama neden bu davranış?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
tatrıştıpğınız konu neydi
Ya saçmalık geçen gün gülüyorduk konuluyşrum yarım saat telefonda, dedim ama yalan atıyorsun o gece böyle dedin böyle çıktı kapat telefonunu dedi hemen kapattım, kavga patlamasın istemedim belli ki o an sinirliydi, sonra aradım zaten dedm iyi misn ne yaptın neden bana kapatıyorsun ben söyledim sen kapatmış oldun dedi tama neyse dedim.. ve normal sohbet etmeye başladım hani ben bu saçma şeyler içim kavga edemem. Sonra baktım tuhaf davranıyor ortam musait değildi kapattım ve yazdım neden tribe giriyorsun konuşmayacaksna konuşma bundan gerek yok. Sonra da tamam konuşmayalım bilmemne.. 2 gün geçti aradım hemen engelledi? 2 gün içerisinde hikayelerime doya doya baktı ama, sabah da hikayemi yine açmış neden madem engrleyeceksen?
Sadece bu nasıl bir şey anlamak istedim
yaşı kaç 20 mi bunun. yani kavgalık ne var anlamadım. çok tripli. sen elinden geleni yapmışsın daha ne yaapacaksın. bırak ya aramasın ondan adam olmaz
Ya 27, ben o yüzden şaşırdım aslında olgun insanlarız, bide 2 hafta sürekli güzel davranıp, baktı galiba takılmalık değilim ordan oynadı, şimdi dayanamayıp gerçek yüzü çıktı.. Oysa sırf bir kere aradım diye telefondan kimse engeleyemez, büyük kavga olmuş olsa da açar neden aradığımı sorardı.. Büyümemiş bu. Adam olmayacağını dedim de çok israrcıydı acaba dedim çok mu iyiyisn gerçek olmayacak kadar ya ds çok mu kötüsün.. işte düşümdüğüm şey çıktı :) o da bu kadar dayanabilirmiş..
bence üzülme sevin hatta. aşık olduktan sonra gerçek yüzünü görseydin ya? bence ilk durakta inerek iyi yapmışsın. amacı ne olursa olsun böyle davranmak mantığa sığmaz. anca çocuk yaoar bu haraketi. hiç sezmedin mi başka şeyler söylediğini laf aralarında
Ben ona zaten baştan dedim çok istiyorsun ama çocuk gibi davranıyorsun, seni her anlamda test ederim. Çünkü bana fenasın diyordu hani akıllı. Bende nerde düşeceğini bekledim. Ve zaten güvenemediğim için dedim, ya çok iyisin, hani hayal olacak kadar ya da çok kötüsün.. ama anlarım yakında.. İşte bak :)
Konuşurken oysa çok güzel sakin sürekli arar saatlerce konuşur, mesafemi biliyordu aşmıyor.. hep ona göre konuşurdu.. Hadi çıkalım diye de ısrarcı değildi.. zamanla tanışırız anlamında.. orada baktım 2 gündür hikayemi izliyor dedim kızmış ondan aramıyor bi arayım sonuçta ego yapacak bir şey yok kavga olmadı kırılma nokta yok.. Hemen engelledi.. E engeleyeceksen ne izliyorsun beni o zaman... boş beleş işte düşündüğüm şey çıktı
sana helal olsun. olması gerektiği gibi yapmışsın olması gerektiği yerde durmuşsun. işte akıllı insan budur. oda tam bir saf mış hemen kendini belli etmiş o kadar rol yapmasına rağmen. bu yolda devam et asla da arkana bakma. akıl insanı üzüntüden korur
Evet öyle.. hani baştan inanamadım engelediğini instadan aradım ne oluyor diye hani o adam bu adam mı ben mi yalnış görüyorum.. ama A demeden ordan da engelledi.. çocuk.. Kendi verdiği zamana yazık hani o kadar dil döktü.. bir şey almadan vazgeçti 😄
Bendr sinir oldum 2 haftamı alıyor sohbey ediyor sonra ben aradığımda pat diye engel mal mısın nesin.. ama bunlar coğaldı sanırım karaktersiz..
bak seni çok iyi anlıyorum. sende emek harcadın ister istemez ama senin zoruna giden herkes mi böyle olur neden hep düşündüğüm şeyler gerçek oluyor hiç mi bneni yanıltacak adam akıllı biri yok diye düşünüyorsundur ve haklısında. ama adamın yaptıkları o kadar sahte ve iğrenç ki , işte erkek doğası tam olarak bu
Evet beni tam anladın :) Peki butün adamlar böyle mi? Çok sahte çok ücüz
hepsi değil iyi olanlar ya evli ya da aşka tövbeli. sende sıkma canını bu kadar, yanlış kalpte olacağına yalnız ol daha iyi
Evet yok zaten ben 2 sene falan yalnızım da şans da vermek istemedim konuşmak da çok israrcı olunca aman ne istiyorsun diyerek konuşmaya başladım hani senden ne çıkar bi bakim o zaman dedim.. ve gördük 😄
bende 2 sene yalnız gezmiştim aşka inancım yoktu sonra birisi girdi haklı olduğumu kanıtladı sağolsun. haklı olmak maalesef mutluluk getirmiyor haksız olup mutlu olmak isteriz ikimizde.
Evet bende çok dedim acaba adam var mı.. ondan sonra sevebilir miyim.. beceremedim çünkü.. ama hani sadece biriyle konuşayim dedim bu fazla ısrarcı olunca.. zaten görüşmedik bile.. ama al işte yine haklı çıktık 😄 üstüne bide dedim ona nerde düşeceğini merak ediyorum ama bu güzel davranış altında neler yatıyor merak ediyorum :)
bak sende ilk izlenimim zeki olduğun ve neşeli olduğun. birde kendinle barışıksın öz güvenlisin. sadece yanlış kişi ile karşılaşıp haklı olmaya devam etmişsin. işte buna tecrübe denir , tecrübeler kolay kazanılmaz. bende bu sefer işte bu o dedim sonra baktım oda herkes gibiymiş oysa. sadece biz fazla değer yüklüyoruz belkide onlara. kendimiz gibi temiz sanıyoruz
Evet çok güzel özetledin :) Ben çok az konuşurum ama konuşursam insan yerine koyup değer yüklerim oysa 5 para etmez, sonra da neden bu da kötü çıkmak zorunda diyorum.. anlamsız...
Bide bu aynısını gördü bende sadece devam etti, merak ediyorum dişarda takılmalık bir sürü kadın varken o benden ne istedi.. ama işte :))
belki güzellik olarak standartların üstündesin, belki onun kendine öz güveni yok, sonuçta o avcı modunda geziyor seni av olarak görmüş ama avlanan o olmuş. böyle insanlar üzüldüğünde hiç üzülmüyorum iyi oluyor onlara :) bende senin gibi düşünüyorum hepsi mi kötü çıkmak zorunda diye yoksa ben mi yanlış insanım. ama sonra farkına vardım ben fazla değer yüklemişim
Evet hep öyle oluyor zaten.. yani ona gore aklı başında ve güzel bir kızım hem de ben bir adamdan bir şey bekleyemiyorum.. maddi durumum da iyi, beni saçma şeylerle avlanamaz, anca karakteri ve duruşu olmalı.. o da bazen zoruma gidiyor diyordu ama kadın zaten böyle olmalı diyordu hani karakteri olacak kriterler olacak.. çok boş konuşmuş.. sonra sanırım avlanan o olunca baya bi sinirlenmiş ve egosu düşmüş.
haha bence haklısın egosu düşmüş ve sinirlenmiş özeti bu işte. kendini ve durumu da çok iyi özetlemişsin. yani maddi bir beklentin yok , karakterli ve durusun var nasıl çekiyor böyle adamlar seni anlamadım. beni de hep çekelerler artık yalnız daha mutluyum sanırım. bazen yalnızlık zorluyor ama geçiyor sonra. yalnızlığın adına özgürlük diyoruz ama öyle olmuyor :)
yanlış anlama ama senin gibi gerçek değerlere değer verenler neredeler yoksa onlarda iyi erkekler gibi kendi kabuklarına mı çekildi. sen böyle anlatınca düşüncelerini ben sorguladım hayatı demekki ön yargılıymışım diye herkes aynı değilmiş
Yani gerçekten böyle bir insan olup da bu kadar nankor insanlar nasıl geliyor anlamış değilim... 😄😄 + - mi oluyor.. Yalnızlığımla devam bende 😄 zaten olacak iş değildi.. ama bu kadarına da beklemiyordum, engellemek ne bileyim bana tuhaf geliyor.. boşverelim 😄
engellemek zaten hayatta en sevmedğim kararktersizlik örneğidir. amaç yok neden yani :) ama bu konuda en çok hoşuma giden kavgadan sonra hiç bir şey olmamış gibi aynı enerji ile konuşmaya devam etmen ve onu kırdım mi diye düşünmen olmuş. gerçekten bu yaklaşımın çok insanca ve kendini geliştrimiş insanlar yapar gerçekten hoşuma gitti
İşte kendisi aynısını yapamadı.. ben de ona fazla geldim.. bu kadar
kesinlikle fazla geldiğin aşikar... kaybeden oldu zaten. sen kendin olmaktan hiç vazgeçme. şurda 20 mesajda ben bile anladım iyi biri olduğunu
Yoruldum ama.. kimseye artik iyi gitmek istemiyorum.. her yerde şüphe, yalanlar..
Seni o kadar iyi anlıyorum ki inan. Senin erkek versiyonununum. Özellikle bir insanı yeniden tanımak, sevdiği sevmediği şeyleri öğrenmek ve güvenemek o kadar zor geliyor ki
Evet zaten çok sevdiğim biri vardı vazgeçemedim.. hala vazgeçtim mi bilmiyorum.. ama yine denemek istedim en azından birine izin vereyim hayatıma biraz girsin dahil olsun belki güzel gelir dedim belki bende severim.. iyi ki mal değilim de hemen atlamadım.. şimdi ise yüzde 99 boş olduğunu anlayıp daha kiminle sohbet edeyim? Daha kime güveneyim?
Kusura bakma spordayim geç Yazıyorum. Yazacağınız
Sana hak vermekten dilim kurudu. Zaten akılda hep başkası vardır. Bilirsin başkasını sevdiğin zaman, o başkasi doğru kişi ise eksiksini hatırlamayacagini. Ama asla o kişi gelmez. Çünkü çok nadir olur öyle kişiler. O kişi iyi ya da kötü demiyorum senin duyduğun sevdiğinin yoğunluğu fazladır herkesten farkıdır o. Başka mutsuz ilişki yaşadığında da aklına o gelir hep. Ama o asla gelmez. Sen doğru olanı yapıp şans verdin. Bugün olmaz ise yarin yine birine şans vereceksin. Tâbi o arada ön yargıların artacak her mutsuz ilişki deneyiminden sonra. Böyle bir döngü işte