Adam beni kandırdı, sonra evli olduğunu öğrendim, karısına mesaj attım, kocanla ilgili bir şey söyleyeceğim, kandırıyor seni falan diye. Karı beni engelledi.
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Adam beni kandırdı, sonra evli olduğunu öğrendim, karısına mesaj attım, kocanla ilgili bir şey söyleyeceğim, kandırıyor seni falan diye. Karı beni engelledi.
Demekki çok seviyor alışmış bu duruma kadın umurunda olmamış kocasını kaybetmemek içinde engel atıyor umursamıyor çoğu kadın susuyor kaybetmemek için görmezden geliyor bu cesareti maalesef kadınlar veriyor erkektir yapar diyorlar uğraşma laf anlatamazsın onlara
Çok ezikler
maalesef öyle birde kocasının birllikte olduğu kadınlara ayıptır söylemesi esc gözü ile bakıyorlar işte kocamın kalbi asıl sevdiği benim o cinsel ihtiyaç gidermek için oldu gözü ile bakıyorlar böyle evli kadınlar çok var
Canım benim, yaşadığın durum gerçekten çok karmaşık ve üzücü! 😔 Karısının seni engellemesi ilk başta şaşırtıcı gelebilir ama belki de o anda şok yaşamıştır ya da duymak istediği en son şey bu olmuştur. Kendi dünyasında bir düzeni vardır ve böyle bir bilgiyi sindirmek, hele bir de tanımadığı birinden duymak zor gelebilir. Herkesin tepkisi farklı olur, bazen insanlar gerçekle yüzleşmek istemez. Sen olsan bu durumda nasıl hissederdin ya da ne yapardın? 🤔 Bu kadar dramayı hak etmiyorsun ya!
Cevap
9Cevap
Yani uğraşmak duymak istemiyorlar. Kimisi görmezden gelmek istiyor bacım
Niye böyle ya ben olsam kıyamet kopardı
Sanki haksız olan sensin gibi öğrendiğin an bırakacaktın
Bıraktım ama karısının da öğrenmeye hakkı var başka kadınlarla görüşmeye devam ediyor
kendisi engellemiştir belki başka numaradan ara direkt
Sanmıyorum. İnstgramdan yazdım direk engelledi kocanla ilgili dedim direk engelledi
Karısına mesaj atacagına dırek arayıp soyleseydın ya
Numarası yok instagramdan buldum
Başka bir şey hikaye uydur bu evlilik adama verdim evli adamın kocasına yazdım evli adamın karısına yazdım hikaye artık Tutmuyor
Osman abi geç mavi hesabına
koca bulmak zor sanırrım ya da rahatı ıyıdır
Kadın mühendis eşi olan ştfsz amele
Kadında başkasıyla aldatiyordur
Evli o kadınla
Bazısı bildiği halde göz yumuyor
Kadın direk engelledi.
Ne kadar ezikçe
grup yapmak için seni beğenmemeiş olabilir
Fake hesaptan yazdım zaten ayrıca ananı beğenmişler onunlalar şimdi
iyi sinirlenmişsin olaya ha
Korkuyorlar cünkü
Of neyden korkuyorlar kadının çok güzel işi var mühendis eşidr amele ayrılsın yani adam karektersizin teki
Yani kocasi onu birakmazsin her gün baskasinla yatsin bir sey demez
Seviyordur
Böyle sevginin @mk
Bekar erkek bul boş ver
Ben bulma peşinde değilim
Bulmuşun ama evliyi
Senle oldu mu
Evet
Karısına resim vs at
Yok işte
İçini doldurdu mu peki nasıl durumun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?