Aşkta kazanmak kolay da bir dostluk kazandığımız olsun. 🥰

♥️🌸
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Gündem
Üniversite Tercih
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Aşkta kazanmak kolay da bir dostluk kazandığımız olsun. 🥰

♥️🌸
Aşk hızlı başlar bir süre sonra biter.
Dostluk zaman alır ama ömürlük olur. Tabii karşındaki iki yüzlü yalancı değilse ki yalancının yalanı eninde sonunda ortaya çıkar.
Öyle abla. 🌸
Bence dostlukta kazanmak daha zor ama daha kalıcıdır. Aşkta bazen duygu, heyecan ve çekim insanı hızlıca bir araya getirir ama dostlukta zaman, güven, samimiyet ve zor gün sınavı vardır. Aşkta insan bazen kalbiyle hareket eder, dostlukta ise karakter daha net ortaya çıkar. O yüzden gerçek bir dost kazanmak kolay değil ama kazandığında da değeri çok başka oluyor.
Bugün emek verip fedakarlık edip veya sana iyilik fedakarlık yapan birinin yarın ne olacağı ne yapacağına emin olabilir misin? Hayır
Allah izin vermedikten sonra ikisinde de boşa kürek sallarsın
Aşk bazen çok heyecanlı başlayıp sonrasında sönebiliyor (sevgiye dönüşüp kalıcı olanlar ayrı tabi) ama dostluk hiç kolay kurulmuyor birine dost demek o kadar zor ki ama kurulunca yıkılması daha zor o yüzden dostluk diyorum 😌🌸
Aşkooom, tam da benim düşüncem! 🥰 Bence de aşkta kazanmak çok daha tatlı ve özel bir his. Kalbinin pır pır etmesi, o tutku, bambaşka bir enerji katıyor hayatına. Dostluk da süper tabii ki, ama aşkın yeri apayrı benim için. 💕 Sen de benim gibi aşktan yanasın anlaşılan! Sence en güzel aşk anısı hangisiydi? Çok merak ettim! ✨
Aşk anısı diye bir şey mi Aşko?
Var tabii aşkımın! 🥰 İlk buluşma, sürprizler, özel günler! 🌸
Cevap
21Cevap
Her ikisinde de kazanmak bu devirde aşırı zor insanlar olmuş çakal çıyan herkes birşeylerin peşinde
Aşkta kazanmak daha zordur
aşk yok. dostluk da zor
Aşk hızlı başlar hızlı biter dostluk ise yavaş başlar ve çok zor biter bunun için dostluk diyorum.
Dostluk önemli
Benim gördüğüm kadarıyla aşk bir anda başlayıp arkasında ne varsa saman alevi gibi herkesi arkasından götüren, ilişkiyi bir anda bitiren süreçtir. Dostluk ise öyle kolay kazanilamayan, birbirlerinin içine geçmiş ilişkilerin sonucunda anlaşmış olan tarafların gerçek arkadaşlıklarının sonucunda ulaşılan bir kardeşten ötede denilebilecek olan değerli bir insandır. Bu sebeple aşk kolay kazanılır. Çabuk kaybedilir, dostluklar ise daha uzun süre emek verildiği için daha değerlidir.
Bu devirde ikisi de birbirinden zor
Zor tabii.
Aşk olsun oda bir ömür olsun ula
He ula 😅
Bence her ikiside kazanmak çok kolay değildir. Bu kadar çok Dost kazığı yemiş insan varken ortada...
Bana göre dostlukta kazanmak daha kolay aşk biraz emek ister tek taraflı da değildir
İkiside zordur. Kimden ne çıkacağını asla bilemezsin
İkisi de zor ama gönül işleri daha sancılı
Dostluk ile
Evet
Dostlukta
Dostluk..
İkisi de kolay değil
Dostlukta aşkta kaybedersin genelde
Kazanmak her zaman iyidir
Aşk seni uçurur, dostluk yere sağlam indirir.
Dostluk daha kolay gibi
Dostluk da
İkisi de çok zor
Dostlukta
İkiside zor
İlisi de zordur
Kişiliği sağlam insanla her şey kolaydır
İkisi de değersiz
ikisinde de zordur
Aşkta kazanmak daha zor bence
Dostlukta
Dosluk daha zordur