Hangisinde daha iyi ve daha fedakar oluyorsun?

Benim açımdan biten aşk gömülürken biten dostluk kalbimin hep bir köşesinde durur.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hangisinde daha iyi ve daha fedakar oluyorsun?

Benim açımdan biten aşk gömülürken biten dostluk kalbimin hep bir köşesinde durur.
Her ikisi de. Her zaman arkadaşlarımın ve aşkımın yanında olur, destek veririm. Onlarla vaktimi, duyguları mı, anıları mı paylaşıyorum. Hayat sevince ve sevilince güzel.
Ben kendisine münhasır olanımdır, arkadaşa aşka şuna buna olan ilgim fasodan fisodan ibarettir, çünkü ben kendimden ibaret olan olduğumu bilirim, bu yüzden de her zaman önceliği kendime veririm, diğerlerine yalnızca sözde öncelik veririm, çünkü yaşam bunu gerektirir, çünkü sürü bunu arzular, ben de onlara arzuladıkları gibi davranır ve siz pek muhteşemler, siz eşsiz kimseler, siz takdirlerin en büyüğüne layık olanlar derim onlara, daha da önemlisi, sürüyü güdebilen olmaya büyük önem veririm ben.
Ben platonik hariç karşılıklı bir aşk yaşamadım. Bir ilişki sürdürmedim. O konuda yorum yapamıyorum. Ama arkadaşlığım çok güçlüdür bundan şüphem yok.
Cevap
63Cevap
Ikiside benim icin önemli, öyle insanlar tanıdım ki bu dünya da her şey mümkün onun için arkadaş aşk bunlar gelir gecer. Asıl olan aile gerisi boş..
Ben şanslı olan insanlardanım şükür çöm iyi dostlar biriktirdim ve sevdiğim adam da beni seviyor. Seçim yapmama gerek kalmadı.
İkisinde yeri bende apayrıdır.
Biri en özelim, diğeri sosyal hayatım..
Yeri gelirse her ikisinde fedakar olabilirim.
Arkadaşlığım paha biçilmez ama gel gör ki onunda bir ehemmiyeti yok günümüzde...
Aşkım her zaman daha güçlüdür arkadaşlık da iyiyim genel olarak ama ben sevince bir değişik oluyorum
Aşkım daha güçlü
Aşk; özeldir.. Hissettirdikleri daha yoğundur.. Hem sorumlusun hem de vefakar.. O duygu sadece ona karşıdır..
Belki her an bitecek haldedir ama bunun nedeni de daha çok özelliştirip hayatına soktuğundandır..
Kısacası arkadaşlık daha sağlamdır ama aşk daha yoğundur..
Arkadasligim daha gucludur asiri derecede kiymet veririm arkadaslarima. Sevdigim adamada cok kiymet veririm. Fakat arkadaslarim bir baskasir. Onlarin nazini cekerim
Bu benim😂 arkadaş nazı çekmek benim işim
Her ikisi de benim için yeterince güçlüdür. Sonuna kadar hisseder ve hissettiririm.
Yerine göre diyelim.. Ben sevdiğim ve değer verdiğim insanlara sahip çıkmayı seven yapıdayım lakin yanlış bir şeyler sezersem de anında soğuyabiliyorum.. Bana net olan birine net olurum.. Kim ne verirse onu alır diyelim.. Keyifli geceler..
İkisinde de effffffsaneyiimmm kova burcuyum insanlara çok değer veriyorum her seylerime koşarım aşkta da müthiş tutkuluyum kendimi duygularımın akışına bırakırım yanlış bir şeyler olursa da daima akılcı davranırım duygusal değil
Dostlupuma garanti veririrm ama kötü bir aşık olurdu benden😀
Hahaha bu ben gibi
Ama nasıl zevkli kötü olmak😀
Hahaha evet ya gıcık olmakta güzel 😂
Arkadaşlığım daha güçlü.. tabi bu reel için geçerli
Aşk hayatım da tecrübe sahibi değilim ama arkadaşlığım çok iyidir. <3
Arkadasliklar biter sevgililiklerde. Ask kalninde kalir. Arkadaslik ise belki hatırlanmaz bile. O yuzden askim daha güçlü
İkisi de güçlüdür. İkisininde peşinden giderim, kolay kolay bırakmam.
İkiside güçlü. Hayata kaç kişinin gözlerinden bakabiliyorsan o kadar kişiye bedelsin..
Yanımda olanın elini bırakmam ne olursa olsun sevdiklerime canımı veririm
Her ikisi de ama ben hep arkadaşlarımla daha çok rahatimdir.
Bitten dostluk yok olur benim için bı yabancı dan farksız hâle gelir.
aşkıma aşkım güçlüdür arkadaşlarıma arkadaşlığım güçlüdür sapla samanı karıştırmamalı
Zaman kıymetli benim için. Hayatımda var olduğu süre ne kadar fazla ise o kadar kıymetli bende
Yani tanıma göre değil kişinin hayatımda kaldığı süreye bağladım soruyu. Anlamsız olan tarafi ne?
Zamanla konuyu ön plana çıkardım zaten cevabım zaman değil. Arkadaşım 6 yıldır hayatımda ise diğer insan 2 3 aylık bir kişi ise Arkadaşım daha kıymetli bundan bahsediyorum.
Evet zamanla artar her şey, ki böylesi daha iyidir her zaman
Hayır
Eskiden her ikisinde de çok fedakârdım ancak aldığım derslerden sonra ikisinde de artık çok bencilim. Önce "ben", sonra "sen" diyorum. Böyle daha mutluyum..
Belki fedakarlık yapmamı gerektircek biri çıkmadığındandır karşıma bilmiyorum ama dostluğum daha ağır basıyor bende. Bunun değişiceğini de sanmıyorum
Aşk benim için sacma sapan bir şey. Mesela aşık olduğun zaman o kişiyi düşünüp duruyorsun , bu zaman kaybi. Ya da randevuya cikiyorsun ve gidip romantik bir yerde aksam yemegi yiyorsun , bu para kaybi. Ama arkadaşlığı dusun. Kim sürekli arkadasini dusunur ki , bu zamandan kazanc. Ya da kim arkadasiyla romantik yemek yer ki , gider sokak arasindan yersin , bu da paradan kazanç. Ustune bir de aşk bir sure sonra biter kalici olan sevgidir ve bence sevgi de arkadaslikta daha yoğundur
İkisi de güçlüdür, duygularım güçlü çünkü, duygusalım. Başkasının amaaan boş ver dediği bazı değerlere ben diyemiyorum, takıyorum. Değerler, etik benim için önemlidir.
Fedakar olmayı bırakalı uzun zaman oldu zira değmiyor. O yüzden ikisinde de eğer güçlü olmanın yolu fedakarlık ise vasat deyu nitelerim kendimi.
aşk yaşamadım ben (en son 7 yaşında) ondan arkadaşlık ki hoş ben yine arkadaşlık derim kızlar gelip geçse de dostlar baki kalır
Ikisinde de güçlüyümdür. Ama artık arkadaşlıklar için o kadar fedakarlık yapmıyorum. Değmiyor kimseye
Aşkı huç tatmadığim için bir fikrim yok. Ancak arkadaşlık konusunda süperimdir.
Benim de her zaman arkadaşlığım daha güçlüdür
Herşeyde sınırsızim ben, kim ne kadar almak isterse.. sonuna kadar..
Aşkım olmadığı için bu soruyu yanıtlayamayacağım sanırım 🥺
Sanırım bu dünyada olmasının beni en mutlu edecek şeyi , nick olarak kullanıyorsun 😅
Kesinlikle arkadaslik ama aşk yaşamadiğim icin yoksa aşik olsam çok tutkulu olurum çok severim ama silip atabilirim de-bana ters hareketi olursa- aşki bilmediğim için dostluk diyorum
Arkadaşlığım daha güçlüdür. Aşkın yolları karmaşık
Aşkı bilmem tecrübe etmedim ancak arkadaşlığım güçlüdür.
İkisi de çok güçlü, ama aşık olduğum adam ayrılmak isterse, o zaman çok iyi arkadaşta olurum
Doğru kişiyi bulsaydım aşk daha güçlü olurdu ama şuanlık arkadaşlığım daha güçlü
Kolay arkadaşlık kurmam kurduysam da bırakmam devam ederiz ya yıllar yılı. Aşkım tek ❤️
Kişiye göre değişir kimine iyi arkadaşım kimine iyi aşık
Kalbimin içi o kadar geniş ki nefretten aşka kadar tüm duygulara ev sahipliği yapıyor.
İkiside çünkü sadakatim ve vicdanım yüksek sevgiikte arkadasliktada önemli şeyler
Arkadaşlık aşkın ve akrabanın hemen alt derecesidir benim için
Aşkım daha güçlü
İkincisi için birincisini harcamışlıgım var pişman mıyım asla sonuç olarak ikisi de hayatımda degiller
Aşkım bir tık daha güçlüdür.
Platonik asklarim güçlüdür
@yancys Baskasina gittiklerini izliyorum
@yancys yok genelde kanka degiliz
Tüm duygularım oldukça güçlü 🙄
Arkadaşlığım daha güçlüdür.
Aşkım daha güçlüdür 👊🏻
arkadaslarimla , dostlarimla zaman gecirmekten keyif aliyorum.
Kadına değer vermeyi çok sevdiğim için aşkım daha güçlüdür
Ikiside güçlü değil
İkisi de güçlüdür ama aşkım daha ağır basar
Benden on numara dost olur
Yemişim arkadaşlığı Aşkın yanında arkadaşlık boş
Aşkım, arkadaşlığı pek önemsemiyorum
Arkadaşlığım baya güçlüdür
Aşkımda arkadaşlığımda
Benimle kurulan her bağ güçlüdür.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?