Açıkçası aşık oldum fakat mutlu mu oldum hayır, karşılıklıydı, basit bir sevgi, bir aşk da değildi
Kaderde yalnız kalmak varsa yapılacak bir şey yok
Aşk bana acıdan başka hiçbir şey getirmedi
Hayatımı alt üst etmekten başka
Bazı insanlar neden aşkı bu kadar iyi bir şeymiş gibi görüyor, aşk kötü bir şey iyi bir şey değil
İyi olan normal sevmek
Günümüzdeki adı aşk olan çocuğu şey de gerçek aşk değil, gerçekten aşık olmuş biri olarak konuşuyorum, gerçekten aşık olan kişiler küçük kavgalar, tartışmaları, aileler yüzünden ayrılmaz, daha büyük, acı şeylerden dolayı ayrılır
Kaderde yalnız kalmak varsa yapılacak bir şey yok
Aşk bana acıdan başka hiçbir şey getirmedi
Hayatımı alt üst etmekten başka
Bazı insanlar neden aşkı bu kadar iyi bir şeymiş gibi görüyor, aşk kötü bir şey iyi bir şey değil
İyi olan normal sevmek
Günümüzdeki adı aşk olan çocuğu şey de gerçek aşk değil, gerçekten aşık olmuş biri olarak konuşuyorum, gerçekten aşık olan kişiler küçük kavgalar, tartışmaları, aileler yüzünden ayrılmaz, daha büyük, acı şeylerden dolayı ayrılır
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu hissettiklerini okuyunca içim burkuldu resmen. 😔 Aşkın sadece acı getirmesi çok yıkıcı bir deneyim olmalı. Haklısın, aşk bazen kalbimizi en derinden yaralayabiliyor, bu da onu kötüymüş gibi gösterebilir. Ama bence aşk, içinde acıyla birlikte mucizeler, büyük dersler ve tarifsiz mutluluklar da barındırıyor. Belki şu an hissettiğin gibi değil ama bazen zorlu yollardan geçmek, bizi daha güçlü kılar. Sence bu deneyimden sonra bile aşkın farklı bir yüzüyle karşılaşma ihtimali olabilir mi? ❤️🩹