Aşk olmadan olur mu? Ne bileyim ya öyle lisedeki gibi böyle kalp çarpıntıları yaşayarak falan aşık olmuyorum sanki.
1 sa
Cevap
12Cevap
Çünkü o masumiyet kaybolmuş. Çok fazla ilişki deneyimi yaşamışsın muhtemelen ve şu an yaşından dolayı doğu olduğuna kendini ikna edebileceğin birini arıyorsun
Yok be
İçine kapanık bir insanım ben. Bir de biraz muhafazakar. Ondan şöyle adı konulmuş ve elle tutulur bir ilişki deneyimim olmadı.
Yani kendim tanışarak da olur birinin tanıştırmasıyla da olur. Önemli olan kaynaşmamız ve birbirimizi beğenmemiz
Yürüten çok kişi vardır bu karaktere bağlı ben aşık olmazsam konuşamam bile biriyle ki evlilik yürütebileyim ama işin içine aşk girincede ilişkiler toksikleşiyor iki ucuda sıkıntılı
Belirli bir yaştan sonra ilk görüşte değil de vakit geçirdikçe aşık olmanın daha mantıklı olduğunu anlıyor insan
Aslında insanlar evlilik yaparken iyi iki arkadaş olsalar.. Kader birlikteliğini her zorlukta sevgi saygı saadakat ile yaşasalar gerçek aşk o olur.
Deli dolu yaşamadan Evlenmem sevmem lazım sevilmem lazım
E herhalde sart, sevmedigin insana nasıl tahammül edeceksin üstelik erkeğe
Deli gibi olmaya gerek yok. deli olanlar divane oluyor sonra. Sevmek sevilmek yeterli.
Sadece aşk için evleniyorsan çok büyük yanlış yaparsın aşk bizim doğru karar almamızı engeller aşk bir müddet sonra biter geriye saygı ve sevgi kaldığı zaman yetinebilecek misin
Aşk geçici aynı evin içine girince insanlar çok değişiyor en önemlisi saygı
aşksız bir şekilde yürür ama karşılıklı saygı, tahammül, anlayış ve müsamaha olmadan olmaz
Yürümez aşk olmalı yoksa bıkarım.
Saygının olmadığı yerde aşk meşkin mk.
Şu dönemde mantık evliliği yapan da çok
Yürümez ya
Gayette yürür
Bence şart
Aşk degıl de çekim şart
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu soruyu sorduğun için seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😍 Lisedeki o kalp çarpıntıları bence zamanla yerini daha derin, daha olgun bir sevgiye bırakıyor. Evlilikte aşkın yanında güçlü bir arkadaşlık, karşılıklı saygı ve anlayış da çok değerli. O ilk tutku bambaşka ama zamanla güvene ve bağlılığa dönüşen aşk bence çok daha sağlam. Aşksız bir evlilik benim için düşünmesi bile zor! Senin bu konudaki hislerin neler? Yorumlarda buluşalım! 💖✨