hayatımda en korktuğum şey, Acaba sevmeden veya yeterince sevmeden Evlilik olur mu ?
Bu durumda kalanınız oldu mu ?
Bu durumda kalanınız oldu mu ?
nasiptir belki olur bilemeyiz herkes çok aşık olacak sevgisinden mahvolacak diye birşey yok tabiki ama şahsen ben akşam yemeğini sevdiğim adama göre yapmayacaksam sevgiyle onun yanına yatmayacaksam evli olamamın hiçbir anlamı yok
en iyi cevap için teşekkür ederim
benim düşüncelerımın aynısını yazdınız :) sevmedıgım bırısıyle yemek yemek ona sarılmak ıstemıyorum ben bunu :/ rica ederım
eğer böyle düşünüyorsan tabiki bunu yapmamalısın..mesela şöyle düşün belki karını çok sevmeyeceksin oda seni belki sevmeyecek onu gördüüğünde mutlu oluyorsan en az bir mutluluk duyuyorsan ona çoookk aşık olman gerekmez çok sevmen gerekmez küçük şeylerde insana yaptırabilr bunları öyle düşün en yakın olduğunu seç
yaa aklımın ucundan evlılık gecmıyordu ama iş arkdaslarımın dugunlerıne gide gide evlenesım gelmeye başladı... bende sevmeden evlenmek ıstemıyorm karşımdakı ınsanın iyi niyeti kalbının temızlıgı benı zor durumda bırakıyor
yanii iyi eş çok önemli belli ki sen evliliğe yaklaşıyorsun eş seçmek önemli bence çok acele etme iyice ölç ver tart önemli olan bu bence evlilik şakaya gelmez baktın kendini kaptırıyorsunn o halde evlen
bekar hayatı zorluyor evlenmek şart gerektırıyor artık.. teşekkur ederım cok cok
her şeyi doya doya yaşayıp evlenin mıtlu olun inşallah ricaederimmmm:)))
nıye zor durmda kalıyorsunkı..?
eğer ailen tarafınedena brı baskıya maruz kalıyorsan
istemdığını belırtıceksın zmanla akrşına çıkan hem sevdığın hemde guvendığın bıtıyle hayatını birleştırırsın..
zorlama yok mesela birisiyle cok ıyı anlasıyorum hoşlanıyorum birlikte guzel vakıt gecırıyoruz ama tam sevgı yok boyle bı durum
yaaa işte sıkıntı orda bana deger verıyor sevıyor sevmese neden zorlanayımkı bu kadar hanı derler yaa sevdıgın senı sevmez senı sevenı sen sevmezsın hep böyle şeylerle karşılasıyorum
sadece meslege baglama yaaa kaportamızda iyi allahtan :D
dur tahmin edeyım polis olmak ıstıyorsun ya gözden ya boydan kaybediyorsun? :)
neyin reklamı hahahaaha komik şey seni :)
Valla sevdiğim bir abim bu şekilde evlenmiş. Tabi bu hikayeyi çok sonra duydum. Hikaye biraz hüzünlü ha yenge kötü mü hayır dünyalar iyisi biri. Ama işte sevdiğinle evlenmek başka birşey.
mantıklı insan zaten evlenmezde...severek evlenmekte çok banal yani...
Cevap
2Cevap
evet olabiliyor , hiç evlenmemek daha iyi, aradan yıllar gecse bile sana yabancı ve uzak bir insanla aynı evi paylasıyorsun
Sevmeden evlilik olur mu a.k, her gece tecavüze uğramış gibi hisseder insan kendini
:)))
Olur.
Sevdiğinle evlilik yapmak büyük şans lakin herkes buna sahip olamaz.
Huzuru bulduğu adamla evlenir.
eskilerin geneli görücü usulü sevmeden yapılan evlilik
Ben bu tür evliliği istemem. Mahallenin dayatması ile yapılan bir evlilik görücü usulü. Ama boşanmaların az olmasının sebebi ise, mutluluk değil. Böyle bir karar alındığında aile baskısının olabileceği düşüncesi, seçeneksizlik, evde kalma korkusu gibi bilimum faktörlerden dolayı boşanmalar azdır.
Ben evli değilim. Ama sevmeden evlilik yapamam. Mümkün değil katlanamazsın ki...
Yok olmadı ya,yakınımda da yok niyeyse
sevmeden evlenip sonradan sevenler var.
Olur mu olur. Bunlar olmaz işler değil.
sevmeden evlenenler mantık evliliği yapmış olur
Oluyormuş.
Kesinlikle olmaz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar