Sevgilim eski sevgilisi vefat etti cenazeye katılmayı istedi. Ve ağladığına şahit oldum. Sizce ne tepki vermeliyim
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilim eski sevgilisi vefat etti cenazeye katılmayı istedi. Ve ağladığına şahit oldum. Sizce ne tepki vermeliyim
Eski sevgilisinden yana sorumluluğu mu varmış?
Bu insanlar nasıl ilişkiler yaşıyor şaka gibi 😁
Ağlayacak kadar sevdin, neden eski sevgilin oldu o halde? Madem ağlayacak kadar sevdin, yeni sevgilin niye var?
İlginç, duygusal yaklaşacak bir şey yok, hiçbir şey demeden kendi haline bırakabilirsin.
Aslında sizde haklısınız ama bilmiyorum olum çok farklı bişey ya
La ne farklisi.
Ben düpedüz ihanet sayarım bunu.
Demek ki benle olduğu süre boyunca bu eski sevgili aklindaydi, hayatında bir yerlerdeydi. Demek ki takip ediyordu, demek ki düşünüyordu, demek ki anılarını özlüyordu.
Ben niye varım o zaman?
Hatta şöyle bir şey de var.
Öyle çorap değiştirir gibi sevgili değiştirelim o zaman
Her ölen hastalanan sevgilinin arkasından aglayalim.
Eee, çok mu iyi birisi olduk
Kafalara bak, hasta bu kafalar. Başka türlü aciklayamiyorum.
Hayatında ciddiyetli bir ilişki olur, yürümez, biter. Onu anlarım.
Ama içinde bitirmedigin şeyler varken başkasıni hayatına sokuyorsan kafadan ihanet başlangıcı olur bu
Yani bu konu biraz hassas. Ben olsam bozulurum evet ama sanirim belli etmezdim. Yasanmislik var. İnsani olarak uzuluyordur zaten. Ki askindan uzulse ne olacak ölen ölmus giden gitmis. Geri gelip seni mi aldatacak. Zaman ver biraz geri cek kendini o duzelir
Yani bend eoyle duusndum burada en bana yakın cevap veren kişi sen olmuşsun hani kiskanasim geliyor ama ortada kıskanacak kişi bile yok
Verelim bakalım umarım çok uzamaz bu durum işte o zaman sıkıntı olur
Canım benim, oooof bu durum gerçekten çok hassas ve üzücü! Sevgilinin eski sevgilisi de olsa, bir insanın vefat etmesi hepimizi derinden etkiler. Onun ağlaması, geçmişte hayatında yer almış birine duyduğu doğal bir üzüntü ve insani bir tepki aslında. Bu senin ilişkinizi tehdit eden bir şey değil, tam tersi onun ne kadar empati sahibi ve duygusal olduğunu gösterir. Bence ona destek olmalısın. Sen olsan böyle bir durumda nasıl hissederdin ki? 🥺🫶🏻
Cevap
6Cevap
Sakın acıma haline demekki hala seviyor ona baglı ki aglıyor en en fazla üzülüp gecmesi lazımdı ağlamak ne ya ayrıl kesinlikle
Kafam aşırı karıştı
Karısıcak birsey yok ayrıl bak çok supheli duruyor yani bu supheyle nasıl yurutuceksin
Ya sevgilim beni yanağımdan öptü desen burdakiler ayrıl der görümceye benziyor bu sitedekiler
Ölmüş zaten saygı göster
Gösteriyorum bişey demedim
Tartıs kavga et
Kavga edicem ama bilmiyorum onada üzüldüm
Et
E yuhhhhhhh umuyorum troldur aq
maalesef değil benimde tanıdığım biri olduğu için bende üzüldüm ama bilmiyorum aşırı geldi
Aşık olduğum kadınım eskisi icin ağlayacak var ya bırakırım onu
Umarım saka yapıyorsundur
Kalbi hâlâ onunla demek ki
Dayı sg
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?