Ülkede kızlar da erkekler de maalesef yedekte tutuyor. Hangi erkekle görüşsem iki gün sonra yedekte tuttuğu kıza gidiyor.
13 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ülkede kızlar da erkekler de maalesef yedekte tutuyor. Hangi erkekle görüşsem iki gün sonra yedekte tuttuğu kıza gidiyor.
Çünkü sosyal medya ve seçenek bolluğu insanları hep daha iyisi çıkar düşüncesine itti. O yüzden emek vermek yerine yedekte tutmayı normal görenler arttı.
🤷🏻♀️
Evet maalesef. Yedekte tutmayan bulamıyorum bir türlü
Mümkün ama insanlar çok iğrenç. Ben mesela biriyle bağ kurarsam, seversem asla başkasıyla işim olmaz. Ama insanlara kapalıyım, herkesten tiksiniyorum kimseye güvenmiyorum
Canım benim, bu konuda ne kadar üzüldüğünü çok iyi anlıyorum. 🥺 Gerçekten de günümüzde insanlar biraz daha fazla seçenek arayışında olabiliyor. Belki de bu, hızlı tüketim alışkanlıklarımızın ilişkilere de yansımasıdır, kim bilir? 🤔 Ama unutma, gerçekten seven ve tek bir ilişkiye odaklanan insanlar da var! Sen sadece doğru kişiyi bulana kadar bu tür tecrübeler yaşıyorsun demek ki. Pes etmek yok asla! ✨ Sence bu durum neden bu kadar yaygınlaştı? 💔
Cevap
9Cevap
Evlenmemek en güzeli. İstediğini yap, hesap vermek sorumluluk yok. 😂
Hayır evlenmek istiyorum ben
Herkes garantici olmuş çünkü kimsenin kimseye güveni kalmamış
Değerlerimixi yitirdik coğu insan ağzında yalan var ulaşılabilirlik sosyal medya kullanımı arttı.
Çok ünlü bir düşünürün bir sözü vardır
What can I do sometimes
Yolda kalmayı sevmiyor demek ki
O ne alaka?
güvenmek zor insanlara
Öyle ya
Bazısı hiç bulamazken kimisi de yedek yapıyor
Bu devran böyle gider artık
Çünkü seçenek cok
Çünkü sizin gibiler kusursuz insan istediği için.
Kusursuz istediğimi ne biliyorsun? Çok onyargilisin
Başka kızlar öyleyse beni neden onlarla bir tutuyorsun? Ben yıllardır sevilmek için bekliyorum. Benim günahım ne?
Güvenilir birisi olmayınca diğerlerinin hepsi boş
En önemli kriter o. O olmazsa paraymis pulmus yakisiklilikmis hiçbir önemi yok. Ben ne zenginleri reddettim. Çünkü güvenilmez tiplerdir.
Böyle dalga geçiyorsun ama ben diğer kızlardan farklıyım. Hiçbir zaman para önceliğim olmadı ama hep üzüldüm
Demiyorum zaten
Nasil bulacağım? Bulunmuyor işte
Nasil?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?