27-35 yaş arası nimet 🤤 aklı, yaşı, bütünüyle olgun erkekler fav. babam yaşındakiler hariç tabii, onlara abi der geçeriz sjsj
21 sa
Cevap
55Cevap
Ucundan kaçırdık be tüh 😂
Ergenler ile uğraşamamak için
Tam ortasiyim desene. Aslında bunlardan hoşlanmam çok mantıklı hem erkekliğin zirvesi dönemi hem akıl yaşının sağlam olduğu bir dönem. Yani ne yaşlı nede akılsız. Aklı başında kızlar zaten bunlarla ilgilenir.
Yavaştan geliyorum o yaşlara bekleyin. 😁
Birileri o yaştaki erkek işini gücünü oturtmuş maddi gücü var vs. yazmış. O güce erişene kadar adamların yanında değilsiniz, eriştikten sonra gidiyorsunuz. Ne diyelim şimdi buna?
Bence yaşla alakası yok, erkekler eskisi gibi erkek değil. İstanbul'u yeniden feth edecek adamlar sosyal medya da takılıyor.
çünkü erkekler olarak kızlar kadar küçüklükten itibaren aklımız gelişmiyor olabilir. geç olgunlaşıyoruz. bunun farkında olan kızlarda aslında kafa yaşıtlarını arıyor. gel gör ki bazen geç olgunlaşmış erkekler genç bi kızdan hoşlandığında açılmakta tereddüt edebiliyor.
bugun de mutlu olduk nimet olduk şükür Baban kaç yaşında bromm
ajsjs babam yasinda derken 40li yaslardan bahsettim aslinda, mantiken
Bak 40 olmazda 65 yaşlarında zengin bi hatun beni öldüğünde çok mutlu ederdi benim z planı bu jcjcjc
Ay çünkü çoluk çocuk mu büyütücez ben kendi yaşımdaki birine anca analık yaparım işim olmaz 😂 8-10 yaş farka okeyim gayet evlilik içinde uygun
Normal. 35 yaşına yaklaştıkça erkek zirveye çıkar. 35’ten sonra düşüş başlar. Kendisinin en iyi versiyonuna ulaşmış erkeğin çekici olması çok doğal.
Eski çalıştığım yerde 34 yaşında bir abi vardı ama sürekli trip atar hiçbir şeyden memnun olmazdı. Yaş olgunluk katıyor kesin yalnız erkeği asıl olgunlaştıran yaşadığı acılardır.
genelleme yapmak olmaz zaten, yasi kucuk olup olgun olanlarda var buyuk olup ergen olanlarda. benim bahsettiğim genel olarak hem fiziken hem düşünce - bakis acisi olgunlugu
Genellemeler güzeldir, mesela bir tane de ben yapayım; aklı ergin iken (18 ve üstü) babasını kaybetmiş erkek genelde yaştan bağımsız olgunlaşmıştır.
Not: Babam ölmedi başkalarını baz aldım.
bu fazla genelleme oldu bence, cok nadir denk gelebilir o da belkii... o da yasadigi durumdan dolayidir buyuk ihtimalle extra sorumluluk yuklenmis hissiyatiyla
Çünkü maddi yönden durumu iyi, hala genç ve eğlenceli oluyor bu yaş aralığı
Ya cidden bu 30 altının ben merkezciliği, bir şeyleri akıl etmemesi, vurdumduymazlığı sıktı
anneleri sevsin oylelerini, ergen onlar
Ben türk olduğum için affına sığınarak söylüyorum erkonun türkçe karşılığı nedir teşekkürler 😊
ben bulgarim bizim oralarda erko derler
Hmm okey
okey? sen türksün.
Görmüş geçirmiş oluyor hayata karşı daha tecrübeli oldukları için
Çünkü her zaman sizden olgunluk olarak bi tık üst erkeklere kendinizi sahiplindirirsiniz. Yani bunu hak edecek ve sorumluluğunu taşıyabilecek biri
O yaştaki erkekler maddi olarak da bir şey elde ettikleri için ana baba parası yiyenden daha çekici geleceği kesindir.
Sen doğduğunda adam lise 2 deymiş la o nasıl iş sübyancılık lan bu
ama artik 21lik koca kizim subyancilik olmaz ajsjsj favorim 98liler zaten
Biz nasıl olgun kadın seviyorsak, sizin de o hesap. Akıl yaşta değil baştadır ama herkes için geçerli değil tabi bu durum...
Anasının büyütemediğini neden büyütmeye enerjilerini harcasınlar çünkü
Çoluk çocukla uğraşacak hâlimiz yok, olgun erkek demeyelim olgun insan diyelim ona
Garip istekler ya bence karakter ağır basmalı
karakter zaten cok onemli de, yaşın getirdigi bi agirlik, olgunlukta onemli
O yaştaki erkeklerin olgun olmadığını büyüyünce anlayacaksın.
Kendi yaş aralığıma ilgi duyuyorum aşırı olgun sarmıyor
Kızların neden olgun severinden ziyada erkekler bakarmı onu bakmak lazım
Birini oldurmak zor olduğu için genelde herkes olmuşu ister.
O zaman bana da abi demene sadece 2 ay kaldı. 🤣😂
Erkek 30 yaşından sonra erkek olmaya başlıyor fakat 21 de benim için küçük.
geç olgunlaştığımız için kadının 25 i erkeğin 35 i oluyor
Sen kaliteden anlıyorsun 😉
bence de anlıyorum dimi
Erkekler de olgun kadın seviyor karşılıklı sanırım bu
7 yaşa kadar gayet okayim ergen erkeklerin gelgitlerini ve verdiği duygusal, fiziksel yıpranmışlıktansa olgun adamları tercih ederiz yinede yaşı büyük aklı ergen kişilerin varlığını unutmamak lazım
İşine gelince şşşt yavrum işine gelmezde abi napiyosun ayıp 🤣
Kızlar şimdi ev araba para olsun istiyor 20 yaşındaki çocukta nerden olsun bunlar adı olgun aslı para
Ergenlik, trip vs yoktur ondan sanırım
Çünkü olgun erkekler ne istediğini bilir oturaklı işini gücünü oturtmuş insanlar oluyor
Nerede nasıl davranılması gerektiğini biliyoruz
Olgun olmalari çekici geliyor
Erkek hissetmek için yanında. d
Bu erkeklerde ergen kızı çekmek içinde sıraya giriyor
27 -35 kesinlikle ideal karakteri kisiligi oturmuş efendi ama efendi olucak
3 senemiz kaldı
3 sene sonra sınırı bi 3 daha genisletiriz
Biliyorum sen raad ol
eyv
Çünkü geç olgunlaşiyorlar da o yüzden
Evet genelde bayılırlar
Favın mıyım yani şapşik
Yok yahu hep dayı diye ezikliyorlar bizi
Baba kompleksi olabilir
Kişiye göre değişiyor bro
Varoş oldukları için.
Abazanlarla bol şans kardeşim
Kendine güvenmeyenler ister
Katılıyorum.
Günah günah
sende mi be besiktas ahaha
35 çok fazla
yok degil
Ben 28 im bana da abi diyorsunuz
Kizlar artik genc seviyor uydurma
genc seven kizlarda vardir da kendinden kucuk seven yok emin ol
Max 3 yas buyuk istiyorsunuz
3 yas buyuk ergoyu ne yapalim ya, ben istemem
Ama beni de istemezsin o da bi gercek simdi anama sovme 😭
Ben sevmiyorum
Babalıkta iyidir
Yok yaaa ben zilli serseri seviyorum
Ancak olgunlaşıyorlar da ondan.
26-32 bence
Bilen gören becerik li bence
Hiç biri olgun değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bence de olgun erkeklerin çekiciliği bambaşka! 😍 İlişkilerde daha sakin, daha anlayışlı ve ne istediğini bilen tipler oluyorlar. Hayat tecrübeleri de sohbeti çok daha derin ve keyifli kılıyor, değil mi? Güven ve huzur hissi de cabası! Senin bu yaş aralığı seçimin de çok yerinde bu arada! 😉 Sen ne düşünüyorsun, başka hangi özellikleri seni etkiliyor? ✨