• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Kızlar neden olgun erkek seviyor?

Sedefffe
Sedefffe Takip Et
Master Yaş: 27
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
816
Yapay Zekaya Sor

Neden kizlar olgun erkek seviyor? genc erkekler olgun kadin seviyor ve olgun erkekler genc kiz seviyor bu nedir abi ya?

Kızlar neden olgun erkek seviyor?
Nedir Soruları Sevgi Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
25 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • emrederedevil
    emrederedevil Takip Et
    Yoda Yaş: 36 , eic 42%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Yaşça büyük erkekler, bir kadına, hangi ortamda olursa olsun, nasıl davranılması gerektiğini daha iyi bilirler. Olgun olmaları demek, anlayışlı olmaları demektir ve sadece kendi mutlulukları için değil, birlikte oldukları kadının mutluluğu için de çabalarlar. Ve bir kadını mutlu etmek onları da mutlu eder.

Kadınlar, olgun erkeklerin daha akıllı olduklarını düşünürler. Genellikle annelik ruhuna sahip olan kadınlar, aslında birlikte oldukları erkeğin büyümesini beklemeyi sevmez. Bunun yerine, zaten büyük bir erkeği tercih etmek, onlara çok daha mantıklı gelir.

Günümüz genç erkekleri, güzel, bakımlı ve modaya uyan kadınları tercih ederken, olgun erkekler kadınların iç güzelliğine daha çok önem verir. Bu anlamda da saçınızın beyazlamış olması onları pek ilgilendirmez. Bununla birlikte, sizi değiştirmeye çalışmaz; neden böyle olduğunuzu sorgulamazlar. Sizi olduğunuz gibi kabul ederler.

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• FiqHtShoT
    FiqHtShoT Takip Et
    Master Yaş: 24 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,2b cevap paylaştı.

Olgun olduğunu zannettikleri erkekleri seviyorlar olgunluk yaş ile değil akıl zeka ve düşünce yapısı ile ilgili bir şeydir, olgun olan biri geleceği için çabalar ve gerçekten aşkı bilen birisi de hemen cinsellik konularına girmez evlenene kadar bekler

Ama ne yazık ki 18 yaşına basan alıp başını gidiyor kızlar yaşı 30-40 olan adamları görünce olgun zannediyor bilmiyor ki amacı sadece vakit geçirmek 🤷‍♂️ aslında kızlar hemen olgunlaşmıyor bu algı yanlış ne yazık ki her zaman şöyle derler "kadınlar hızlı olgunlaşır, erkekler ise geç" bu çok yanlış abazalara gidiyorlar sonra da pişman olup geri dönüp temiz erkek arıyorlar

Benim hayatımda hiç sevgilim olmadı cinsel hayatım da aynı şekilde sadece nasibimi bekliyorum ve umudum da var kendimi hiçbir zaman öyle kötü yollara düşünmedim bir kızın namusuna el sürmedim karakterli namuslu şerefli bir insanım çünkü ve evlenmeden de asla cinsellik türü şeylere girmem

0
    0 Yorumla
  • Emre3558123
    Emre3558123 Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Bu soruyla ilgili, bir kadın, burada bence yapmıştı. Onu okumanızı tavsiye ederim. Halen silinmediyse o bence, duracaktır.

Yinede kısaca özetleyeyim.

*olgun erkek, daha erkeksi durur. Maskülenlik yani. Feminen görünmez.

*olgun erkek, mesleğini, işini eline almıştır, yatırımını yapmıştır. Maddi durumu, gençlere göre iyidir.

*olgun erkek, hayata toz pembe bakmaz. Çocuksu düşünmez.

* Olgun erkek, kadına, güçlü gelir, korunma içgüdüsü vardır. Olgun beni korur, imajı yaratır.

* Olgun erkekler, gerek ilişkilerde, gerekse hayati konularda, bilgili, deneyimli ve tecrübelidir. Bilgisinden yararlanmak ister. Bilgili erkeği sever.

Daha bir çok sebeb vardır, şu an bu kadarını yazabildim. Okuduğınuz için teşekkürler

0
    0 Yorumla
  • BlacKandRedD
    BlacKandRedD Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 77%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 737 cevap paylaştı.

Aslında o kadar olgun erkek sevmem ben. Çocuksu yanları olmalı sevebilmeliyim , arasıra beraber ergenleşebilelim her yaştaki insanlar gibi. Birbirimizi anlayalım, anlaşalım. Ama tadını kaçırmadan, yormadan usandırmadan. Anlatabildim mi bilmem ama gayet güzel açıkladım fikrimi bence.

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

65

Cevap

98

Cevap

• Neveaşıkbiri
    Neveaşıkbiri Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 23
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 16,9b cevap paylaştı.

Bu genelde hiçbir şey yaşamayan kizlarimizin kendini kandirmasi. Olgun erkek iyidir, daha bilgili daha akilli falan diyr uydurulan saçmalık. Bir şeyler yaşayıp dünyayı "gerçekten" görmeye başlayınca bu düşüncelerle gülünüp geçiliyor.

4
    0 Yorumla
  • emre00
    emre00 Takip Et
    FenomenMentor Yaş: 41
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 64,4b cevap paylaştı.

Ne istediğini bildiği için

1
    0 Yorumla
  • Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 261b cevap paylaştı.

Çünkü küçükken aile sevgisi görmemişler

0
    0 Yorumla
  • TürkKızıyız
    TürkKızıyız Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 42%
    +1 yıl

Olgunluk yaşla ilgili değildir. 40 yaşında bir adam ağır ergen olabilir örneğin. O yüzden yaşlı dememek için olgun demek anlam olarak çok yanlış. :) Kaldı ki orta yaşlı erkeklerin genç kadın istemesinin nedeni kendi yaşıtlarıyla anlaşamıyor yani iletişim kuramıyor olmasıdır. Ya da 30larında bir kadın güçlü, ne istediğini bilen birine döndüğünden yaşıtları onları kontrol edemez. Ve erkekler kontrol edebilmek için daha genç kadınlara yönelirler. 30larındaki kadınları ancak gerçekten olgun adamlar ister. :)

2
    2 Yorumla
    • FiqHtShoT
      FiqHtShoT
      +1 yıl

İşte benim düşüncem de bir kadın daha 🤝

Yorumla
    • TürkKızıyız
      TürkKızıyız
      +1 yıl

@FiqHtShoT :)

Yorumla
  • fatmasadik9
    fatmasadik9 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl

Bence yaşla hiç bir alakkası yok herkesin bakış acısına gore degişeniliyor bazen yaş sadecce bir rakam olabiliyor cunku insan hayatı tecrubelerle ogreniyor ve tecrubeler sayesinde kendinin aklının en iyi versiyonu olmaya calışıyor her sene, gecen sene yaptıklarımız şeyleri şu an ki akkıla yaparmıydık? Supheli. O yuzden bazı erkekler var 35 yaşında ama 18yaşında gibi olan bazı erkekler var 18yaşında olan ama 35 yaşında gibi olgun duşuncelere ve yapıya sahip olan. O yuzden daha haytta tecrube edememiş arkadaşlar yaşları gectikce duşunceleri de degişebektir eminim. Benim için olgun genc yaşlı degil onemsiz 🧠👈 benim için bu onemli:)

2
    0 Yorumla
  • Need4Read
    Need4Read Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 42
    +1 yıl

Kızlar erken olgunlaştığı için bazen yaşıtları çok çocuksu geliyor olabilir. Erkekler de geç olgunlaşıyor genelde. Onlara da olgun kadınlar çekici geliyor. Yani bir nevi anlaşma ve anlaşılma isteği. Sen de bu soruyu sorduğuna göre arafta kaldın herhalde. 😂😅

2
    4 Yorumla
    • Alissssaaaaa
      Alissssaaaaa
      +1 yıl

Kızlar zaten erken olgunlaşıyor neden olgun kendin istesin yaşıt kızlar olgun dediğin gibi

Yorumla
    • Soylu_Orgun
      Soylu_Orgun
      +1 yıl

Alakası yok kızlar 18 yaşına kadar aşırı saf, temiz kalpliler hiç mantık kullanmazlar,
      25 inde eğer iyi yetişmişlerse ve gerçek efendi bir erkekle arkadaşlık kurmuşlarsa tabi %50 %50 mantık ve duygu kullanırlar,
      30 dan sonra hiçbir kadın duyguya bakmaz mantık ağırlıklı yaklaşırlar ve size bir gerçek daha söyleyeyim hiçbir erkek 30 yaşın üstündeki bir kadını 18 ve 25 yaşındakileri kandırdıkları gibi kandıramaz göremezsiniz (şimdi bazı kadınlar çıkıp bana tepki alacaklar kendilerine hakaret ettiği mi düşünerek fakat ben hakaret etmedim gerçekleri yazdım umarım kızlar çok genç yaşta gerçekten akıllanırlar da sapıklaşmazlar)

Yorumla
    • FiqHtShoT
      FiqHtShoT
      +1 yıl

Kızlar ve erkekler de erken olgunlaşmıyor, olgunlaşma kafa yapısı düşünce akıl mantık ile ilgili bir şeydir

Yorumla
    • Sarikirmiizii
      Sarikirmiizii
      +1 yıl

demek oyuzden 35-40 yasinda erkekler 20 yasindaki kizlari ayarliyor. erkekler hic bir yasta olgunlasmiyor anca 60 lari gelicek oyle belki

Yorumla
  • Celebrindir
    Celebrindir Takip Et
    Guru Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Tek tek açıklayayım maddeler halinde:

• Olgun erkek genç kadın sever: Cinsel olarak bakar duruma. Dar ve sıkı vücut sever. Kendi yaşıtları sarkmaya başlamıştır, o işin fiziki boyutundadır.
    • Genç erkek olgun kadın sever: Erkek tecrübesizdir, yaşıtlarının vücudu çoğu zaman küçüktür. Ele gelmez diye düşünür ve olgun kadın tecrübeli olduğu için onu daha çok eğlendireceğini bilir.
    • Genç kadın olgun erkek sever: Erkekle aynı sebep. Olgun erkeğin kendisini domine etmesini ister.

Genç erkek de genç kadın da kaprislidir, çocukça davranır, trip atar. Ekonomik olarak dışa bağımlıdır. En güzeli genç yaşta zihnen olgun kadındır-erkektir. Dünyalara bedeldir.

1
    0 Yorumla
  • helene1
    helene1 Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 24
    +1 yıl

Benden en fazla 5-6 yaş büyük olabilir, kafa yapısı olarak olgun olmalı çünkü ciddi ilişki insanıyım.

3
    1 Yorumla
    • Prre12
      Prre12
      +1 yıl

1-2 küçük olabilir mi

Yorumla
  • di00ib
    di00ib Takip Et
    Yoda Yaş: 46 , eic 99%
    +1 yıl

genç ya da çocukla boşa zaman harcamak istemiyorlardır.
    zaten günümüz gençlerinin pek gelecek planı olmaması ya da tek yol yurt dışı planı sebebiyle kızlar bu sebeple en azından ne yaptığı bilen ya da karar verebilen ya da az çok bir standardı olan erkekleri tercih ediyorlar.
    erkekler her türü dişiye ilgi duyar. gençse daha tazedir eğlence iştahı yüksektir.

1
    0 Yorumla
  • MaNNinSchwarZ
    MaNNinSchwarZ Takip Et
    Xper 7 Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Ben kendi başıma hayatta kalamam bana hayatta kalmama yardım edebilecek güvenilir güçlü biri lazım kaygısı ya da tamamen özgüvenli bir kadınsa ben toy erkeğin kaprislerini çekemem beni yalnızca iyi şeyler için rahatsız edecek bir erkek istiyorum bencilliği. Bu ikisinden biridir ekseriyetle.

0
    0 Yorumla
  • FasaFisoo_Bunlar
    FasaFisoo_Bunlar Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl

Türk kızlarının olgun erkek merakı tamamen yaş takıntısı. Onların kafa yapısına göre kafalarında bir yaş sınırı vardır. O yaşın üstündekiler olgun altındakiler daha çocuksudur. Genelde karşısındaki erkeğin hayatından, tecrübelerinden, neleri atlatıp görüp geçirdiğinden çok Yaşına odaklanırlar

0
    0 Yorumla
  • Eimira
    Eimira Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Kendi açımdan söyleyeyim
    Genel itibari ile 25 26 gösteriyorsun diyorlar
    İkincisi çocuksu ruha sahibim
    İlişki yaşamadığım için ilişki yaşayıp durgunlaşmış ve akıl ile hareket eden kadın yaş grubundan uzak durma nedenim
    En ideal 23 26 arası

0
    0 Yorumla
  • cengaver115
    cengaver115 Takip Et
    Guru Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Sevgili arkadaşım kızlar çocuksudur Doğa gereği güçsüzdürler kalpleriyle hareket ederler bu yüzden olgun erkek isterler yani onları yönlendiren onlara sahip çıkan onlara ilgi gösteren güçlü bir erkeğe sahip olmak isterler bu yüzden olgun erkek onlar için kesinlikle en önemli konudur

0
    0 Yorumla
  • SüslüYoda
    SüslüYoda Takip Et
    Xper 6 Yaş: 29 , eic 96%
    +1 yıl

Olgun erkek nerde ne yapacağını nasıl davranacağını bilir bu yüzden, öyle yaşını almış ama çocuk gibi olan erkeklerle uğraşılmıyor.

3
    1 Yorumla
    • ölümlüdünya31
      ölümlüdünya31
      +1 yıl

her şey 🧠 bunda bitiyor

Yorumla
  • _Justimagineit_
    _Justimagineit_ Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 96%
    +1 yıl

Davranış olarak olgun erkek severiz tabiki çocukça davranışlar sergileyen bir erkeğe annelik yapmak istemem şahsen.
    Yaşa da bağlı değil aslın da bu bakıyorsun 18 yaşındaki bir erkek 30 yaşındaki bir erkekten daha olgun oluyor davranıyor.

2
    3 Yorumla
    • FiqHtShoT
      FiqHtShoT
      +1 yıl

En sonunda bir kadın benim adıma da konuşmuş teşekkür ederim abla (abla dememi sorun etme lütfen saygılı bir insanım büyüklerime karşı)

Yorumla
    • _Justimagineit_
      _Justimagineit_
      +1 yıl

@FiqHtShoT rica ederim ben teşekkür ederim hayır sorun değil :)

Yorumla
    • FiqHtShoT
      FiqHtShoT
      +1 yıl

😊😊

Yorumla
  • ɾҽժ_աօʍɑղ
    ɾҽժ_աօʍɑղ Takip Et
    Guru Yaş: 82 , eic 99%
    +1 yıl

Şimdi şöyle anlatayım canımcım. Kızlar olgun erkekleri sever, çünkü gençlerle zaman geçirmek Hızlı ve Öfkeli filmi gibidir, olgun erkeklerle zaman geçirmekse dondurma yemek gibi yavaş, lezzetli, arzulu ve keyifli.✨️😃

1
    0 Yorumla
  • sinemzqx
    sinemzqx Takip Et
    Xper 6 Yaş: 21 , eic 97%
    +1 yıl

Olgun biriyle olmak daha güven vericidir. Sürekli çocuklaşan bir erkekle uğraşmak zordur. Her anlamda seni anlayan ve ona göre hareket edebilen olgun erkek 1-0 öndedir, tercihimce.

2
    1 Yorumla
    • Sundaddy
      Sundaddy
      +1 yıl

Biraz akıllı bir kız ise olgun erkeğin tecrübesinden faydalanır. Çünkü yürüyecegi yolları ondan çok uzun zaman önce yürümüştür.

Yorumla
  • Masterolderdaddy
    Masterolderdaddy Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44 , eic 88%
    +1 yıl

olgun erkekler genç kızlara baba gibi sevgi ve şefkat gösterir, daha fazla değer verir, olgun bir erkek genç kıza kadınlığını iliklerine kadar hissettirecel derecede erkekliğinin zirvesindedir..

0
    0 Yorumla
  • UfCeAs38
    UfCeAs38 Takip Et
    Bilge Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Ben genç kız sevmeyen olgun erkeğim yalnız. Onu napıcaz.

Ne olum bunlar. Çocuk bakıcılığı mı yapıyoruz mk. Saatte fikirleri değişiyor ırıspıların. Her yeri diri olsa genç olsa ne, sanki ona bakıyormuşuz gibi.

0
    0 Yorumla
  • Edameda06
    Edameda06 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 64%
    +1 yıl

Olgunlar da saçmaladı iyice. Bence aklı olan kız direkt erkek sevmesin. ( yanlış anlaşılmasın, cinsel eğilim olarak demiyorum bunu :) )

1
    12 Yorumla
    • vesvesex
      vesvesex
      +1 yıl

Üzmüş seni galiba 🙂

Yorumla
    • Edameda06
      Edameda06
      +1 yıl

@vesvesex kim? 🤔

Yorumla
    • vesvesex
      vesvesex
      +1 yıl

Ne bilim tanımıyorum

Yorumla
    • Edameda06
      Edameda06
      +1 yıl

🤣 🤣 Beni üzdü tabi, 2 dakika kadar 💅

Yorumla
    • vesvesex
      vesvesex
      +1 yıl

İyi bari 😂
      Bi insanın yüzü hiçmi gülmez ya

Yorumla
    • Edameda06
      Edameda06
      +1 yıl

Baştan gülmeyince öyle gidiyo 😀

Yorumla
    • vesvesex
      vesvesex
      +1 yıl

Bazen bundan olmaz ya dediğin şeylere bir şans vermek işe yarayabilir beklentini düşük tutmuş olursun ve seni şaşırtma ihtimali artar 👌🏾

Yorumla
    • Edameda06
      Edameda06
      +1 yıl

Ama o zaman da o yapışıp kalır ayrılamazsın sonra kırmamak için. Yani fazla iyi çıkar ama Bi duygun yoksa nasıl devam ettirebilirsin ki

Yorumla
    • vesvesex
      vesvesex
      +1 yıl

Böyle düşünmemiştim valla haklısın

Yorumla
    • vesvesex
      vesvesex
      +1 yıl

O zaman böyle bir talep olduğunda ona bak şimdi yazı tura atıyorum %50 şansın var de baktın ilerde ayrılmak istiyosun ben o bozuk parayı harcadım der yoluna bakarsın

Yorumla
    • Edameda06
      Edameda06
      +1 yıl

Ama duygum varsa veya beğendiysem ama huyuna güvenemiyorsam beklentimi düşük tutup şans verebilirim üzülmemek için, o kısım mantıklı 🤣

Yorumla
    • Edameda06
      Edameda06
      +1 yıl

O da iyiymiş 😀 oluru var

Yorumla
  • Alissssaaaaa
    Alissssaaaaa Takip Et
    Xper 3 Yaş: 23
    +1 yıl

Evlenmek isteyen oluyor genç erkekler hep başka amaçları oluyor çekici gelmiyor a*baza gibiler

1
    2 Yorumla
    • Alissssaaaaa
      Alissssaaaaa
      +1 yıl

Bu yüzden olgun daha mantıklı ciddi düşünür

Yorumla
    • Sedefffe
      Sedefffe
      +1 yıl

Aynen dogru

Yorumla
  • Jeynepp
    Jeynepp Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    +1 yıl

Yaş olarak olgun sevmiyorum. Kafası olgun olmalı. Hayatın gerçeğini kavramalı.

2
    0 Yorumla
  • HayalsizDasporav
    HayalsizDasporav Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.

Ergen kıza veya daha bilgisiz kızla ne konuşabilir ne bir şey yapabiliyorsun kızın aklı fikri para halbu ki para ile escort da tutarsın ama olgun kadın hayat gibi her şeyin tadı var

0
    0 Yorumla
  • sezarınhakkısezaraa
    sezarınhakkısezaraa Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

çünkü erkekler 30-35 yaşına da gelse hâlâ çocuk gibi davranabiliyor, haliyle kadınlar "onların nazını çekemem" diyip olgun erkekleri tercih ediyor ki haklılar da. Yürüyün kadınlar arkanızdayım

0
    1 Yorumla
    • NutellaSürenAdam
      NutellaSürenAdam
      +1 yıl

O zaman merhaba

Yorumla
  • depresifenfeksiyon
    depresifenfeksiyon Takip Et
    Xper 5 Yaş: 33
    +1 yıl

çünkü yaşça olgun erkekler onlara istediklerini daha kolay ve çabuk sunuyor. hayatlarında zaman kaybetmek zorunda kalmıyorlar. çok basit düşündüğünüzde bu gerçek yüzünüze çarpacaktır. kadınlar doğaları gereği menfaatlerini ve kendilerinden gelecek soyun menfaatini düşünmek zorundadırlar. bunu bilmeseler de içlerinden gelen dürtü onları buna iter. evet size hayattan +1 bedava ders.

0
    0 Yorumla
  • dreamliner61
    dreamliner61 Takip Et
    Master Yaş: 43
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 17,2b cevap paylaştı.

Zevk renk meselesi.
    Ama şu var ki, kizlar erkeklerden önce ergenlik dönemine girdikleri için birkaç yaş büyük erkek ile düşünce anlamında daha uyumlu olabiliyor.
    Çekim gücü cinsellik vs... sonraki etkenler.

1
    0 Yorumla
  • Fako_28
    Fako_28 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 36
    +1 yıl

Herkes yaptığı hataları düzeltme peşinde o yüzden. Gençken yaptığın mantıksız hataları artık olgunken yapmıyorsun, olgun olduğunda bazen kendinden genç birini istersin sabrın varsa tabii, olgun biri genç birini daha çok mutlu eder anlayışlı olur. Ama sabr yoksa iki olgun bir arada daha uyumlu oluyor.

0
    0 Yorumla
  • BirazAgresif
    BirazAgresif Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Bende olgun kadın seviyorum, kızlara has bir düşünce değil. Çocuk mu büyütelim bu yaştan sonra :)) İnsan olgun olmalı cinsiyeti ne olursa olsun

0
    0 Yorumla
  • Sarpergülsoy
    Sarpergülsoy Takip Et
    Master Yaş: 41 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 8,9b cevap paylaştı.

Kızın olgun erkek aramasindaki sebep baba aramasi.
    Erkeğin olgun kadın istemesi annesi gibi davranan bir karşı cinsin olamayacak olması

İkisininde tek sebebi bu.

0
    0 Yorumla
  • MmartKedisi
    MmartKedisi Takip Et
    Master Yaş: 49 , eic 92%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

Olgun olan taraf, toy olana hem aşırı düşkün oluyor hem de şu toy olan, diğerinin daha deneyimli olmasından dolayı ayakları yerden kesiliyor ilişkinin her aşamasında... özellikle de yatakta ;)

0
    0 Yorumla
  • tyjudjjtjsjds
    tyjudjjtjsjds Takip Et
    Yoda Yaş: 23 , eic 98%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.

Mantıklı düsünüp mantikli hareket edebildikleri için

3
    0 Yorumla
  • hepmeraktanyha
    hepmeraktanyha Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Olgunlar candır ya, şimdi bana olgunlar mesaj atar lütfen atmayınız şikayet eder engellerim 😡😡

3
    2 Yorumla
    • Maceviral
      Maceviral
      +1 yıl

Jdjdksjd

Yorumla
    • hepmeraktanyha
      hepmeraktanyha
      +1 yıl

@Maceviral aahahhaah😂😂😂

Yorumla
  • Soylu_Orgun
    Soylu_Orgun Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Cevabını biliyorsun (sapıklık) gerçek bir hoşlanma değil aksini iddia edende sapıktır

1
    0 Yorumla
  • mehmetsercan06
    mehmetsercan06 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.

mesele kadın erkek degil mesele olgun sevmeleri ne yaptıgını bılen oturmasını kalkmasını bilen davranıslarını kontrol eden insanı istiyolar

1
    0 Yorumla
  • Olgunateş
    Olgunateş Takip Et
    Master Yaş: 44 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4b cevap paylaştı.

Kişiliği oturmuş, ne istediğini bilen insanlar tezcanlı kişilere göre daha güvenilir olurlar. Ayrıca olgun olmasının yaşla da alakası yok

1
    0 Yorumla
  • Mordekaiiiii
    Mordekaiiiii Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 650 cevap paylaştı.

Bende tamamen maddi gücü için başka bir açıklaması yok neden mi fakir olgun erkeklere neden saran yok 😂

1
    0 Yorumla
  • Dewy_Mi_O
    Dewy_Mi_O Takip Et
    Yoda Yaş: 26 , eic 36%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 371 cevap paylaştı.

Gerçek zevk sahibi kızlar kendinden küçük erkeklere takilir ve onlarin kendine cok kolay asik edecegini bilir ✨

1
    1 Yorumla
    • Clasrite
      Clasrite
      +1 yıl

Çok doğru

Yorumla
  • selinnnisteya
    selinnnisteya Takip Et
    Xper 7 Yaş: 20 , eic 77%
    +1 yıl

Yasitlarim cocuksu oldugu icin benden daha cok trip attiklari icin? Qğcmqşmclqlx

2
    0 Yorumla
  • Buzlukahvem
    Buzlukahvem Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 95%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 396 cevap paylaştı.

Güven verici ve seksi çünkü. Karakteri oturöuş tam bir erkek olmalı bu yüzden olgun erkek.

2
    2 Yorumla
    • Buzlukahvem
      Buzlukahvem
      +1 yıl

*oturmuş

Yorumla
    • gecekuşu07
      gecekuşu07
      +1 yıl

Kesinlikle👍

Yorumla
  • SheWolfWoman
    SheWolfWoman Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl

En güzeli tek takılmak, ben tek siz hepiniz kafası kadar rahat bir kafa yok😃

2
    0 Yorumla
  • íbobeyyy
    íbobeyyy Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl

Dünyanın ipi bucağı kalmadı da o yüzden kız babası yaşındaki adam sevgilim diyor erkek hakeza öyle sonumuz hayrolsun

0
    0 Yorumla
  • sky7777
    sky7777 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 40 , eic 96%
    +1 yıl

Benim gördüğüm genelde olgun değil mal seviyorlar. Odun seviyorlar, ham seeviyorlar.

Henüz olgun erkek seven kadın görmedim🤪

0
    0 Yorumla
  • vysel_akts
    vysel_akts Takip Et
    Yoda Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Kızlar değil de insanlar neden karşısında olgun birini istiyor desen daha doğru olur çünkü biz erkekler de olgun düşünceli kadın istiyoruz

0
    2 Yorumla
    • neyney001
      neyney001
      +1 yıl

çok haklısın
      hepimi de maalesef düşündüğümüz gibi birine denk gelmemekten dertliyiz bunu nasıl yapıcaz? 😐

Yorumla
    • vysel_akts
      vysel_akts
      +1 yıl

Ben bir ara öfkesini kontrol edemeyen ergen gibi olan güzel bir kızla ilgilenmiştim. Olgun değil de ergen biri olduğunu bilmiyordum. Flört aşamasında gördüm ergen biri olduğunu ondan sonra beni yarıyolda bırakıp gitti. Ergence hareketlerine sabretmemem gerektiğini o beni bıraktıktan sonra anladım. Eğer olgun düşünceli biri olsaydı beni yarıyolda bırakmazdı ya da en baştan aramıza sınır çizerdi o şekilde adım adım ilerlerdi ilişki. Benim de canım yanmazdı.

Yorumla
  • serkan82
    serkan82 Takip Et
    Guru Yaş: 44 , eic 95%
    +1 yıl

her yaşı büyük olgunlaşmış demek değildir, hayata bakışı, davranışları, konuşmaları yere sağlam basan duruşu ile kendini gösterir insan.

0
    0 Yorumla
  • BayKastamonu
    BayKastamonu Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 99%
    +1 yıl

Ne istediğin bilen insanlar daima öndedir. Kız erkek fark etmez. Çoluk çocukla uğraşılmaz

0
    1 Yorumla
    • Sedefffe
      Sedefffe
      +1 yıl

Tamam kastamonlu

Yorumla
  • AgentKid
    AgentKid Takip Et
    Master Yaş: 22 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 7b cevap paylaştı.

Toplum önünde sert yapılı ve maço, başbaşa iken yerine göre olgun yerine göre çocuklaşan kişiler çekici.

0
    0 Yorumla
  • KuşĶonmazHayrįýe888
    KuşĶonmazHayrįýe888 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 41 , eic 96%
    +1 yıl

Travmalari vardır veya maddi olarak kendilerini garantiye almış kişileri daha güvenli buluyorlardır.

1
    0 Yorumla
  • Yamaal
    Yamaal Takip Et
    Master Yaş: 20 , eic 100%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Benden biraz büyük olsun 🙂🧐hem daha çok anlaşırız

1
    0 Yorumla
  • polili
    polili Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 92%
    +1 yıl

Çocuk bakmak istemiyordur çocuk gibiler çünkü djkdjf

1
    0 Yorumla
  • siinneeemmmmm
    siinneeemmmmm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 21 , eic 80%
    +1 yıl

Olgun degilde bi 4 5 yaş farki olmalı benim icin yaşıtım erkeği napim

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Sahipleneceğini düşündüğü için ama yanılıyorlar. Ben de genç seviyorum taze bedenler 😋

2
    2 Yorumla
    • Sedefffe
      Sedefffe
      +1 yıl

Kac yasindasin sen

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

30

Yorumla
  • GunesKylr
    GunesKylr Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 50%
    +1 yıl

Cool karizmatik ilgi veriyorlar ve tabiki hediye ve harclik

0
    0 Yorumla
  • serenn19
    serenn19 Takip Et
    Bilge Yaş: 36 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 395 cevap paylaştı.

Ne yapacağız çocuk. u bakcaz tabi olgun olacaklar yeterince sıkıntılılar Zaten.

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    +1 yıl

kızlar genelde 185+ boy manipülatif serseri barbar ortamcı yakışıklı psikopat saygısız sadık olmayan cinselliğe meraklı erkek tercih ediyor :))))

0
    3 Yorumla
    • Sedefffe
      Sedefffe
      +1 yıl

Hayir yanlis bilgi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Uzun boy para tip dost kızlar asla karşılıksız sevmez

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

“Kadınlar sadece yakışıklı, zengin, statü sahibi erkeklerle birlikte olurken erkekler tüm kadınlarla birlikte olabiliyor ve bu da dezavantajlı erkeklerin yalnız kalmasına yol açıyor…

Yorumla
  • DEVIL111
    DEVIL111 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 126 , eic 100%
    +1 yıl

Bende 25 yaşında 36 yaşında birine aşık olmuştum doğru 😀

0
    0 Yorumla
  • darksidd
    darksidd Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

yaşıtlarının olgun bir ruha sahip olmadığı gördükleri için

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Yorumlarda cehalet akıyor resmen "Cinsel Pazar Değeri" araştırmasını okuyun bi zahmet (Cinsellik değil araştırmaya verilen isimdir bu arada)

0
    0 Yorumla
  • Sahil06
    Sahil06 Takip Et
    Guru Yaş: 48 , eic 93%
    +1 yıl

Kendi yaşıtları o olgunluğa erişebilmiş değil çünkü.

0
    0 Yorumla
  • ebraristeben
    ebraristeben Takip Et
    Yoda Yaş: 21 , eic 99%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 865 cevap paylaştı.

gay gibi hareketleri olmasın da vala bu zamamda baska bisi istemiyorum

0
    0 Yorumla
  • Sözmuhendisii
    Sözmuhendisii Takip Et
    Xper 5 Yaş: 38 , eic 100%
    +1 yıl

Erkekler genç seviyor kadınlar olgun iki tarafta haklı

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (103)
Devamını Gör(148)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Kızlar neden olgun erkek seviyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Kızlar neden olgun erkek seviyor? 72 cevap verildi
Genç kızlar neden olgun erkek sever? 20 cevap verildi
Kızlar neden olgun erkeklerden hoşlanıyor? 4 cevap verildi
Neden genç kızlar olgun erkeklerden hoşlanır? 25 cevap verildi
Genç kızlar neden olgun erkeklerden hoşlanıyor? 9 cevap verildi
Kızlar, olgun erkek neden sevilir? 5 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Erkekler ortamı çok olan kızları sever mi?
  • Günde 2 defa duş alan biri eriyerek yok olur mu?
  • Yanında şımarmak istediğin biri var mı?
  • Biten bir ilişkiye dönmek, hata mıdır?
  • Kan ve saç telinden tesbih yaptırmak iyi bir hediye fikri mi?
  • Erkeklerin hoşlandığını anlamak neden bu kadar zor, herkesle mi flört ediyorlar?
  • Çok mu sabırlısın?
  • Aşka cesur musun?
  • İkidebir seviyor musun diye soran insanlara tepkiniz nedir😅?
  • İnsanları idare etmesini alttan almasını bilirmisiniz, yoksa tepkinizi koyarmısınız?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨