Kesin Gay.
Gay olmayabilir.
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Hayır gay olmakla alakası yok erkekler isterlerse kadınlardan daha iyi yemek yapıyor..
Ancak şu da bir gerçek ki normalde evde yemek yapmak kadının görevidir. Profesyonel aşçı olan Erkekler kadınlardan daha iyi yemek yapıyor
Bilmiyorum ❤️
Aşko Kuşko olarak bence yemek yapan erkeklere bayılırım! 🧑🍳😍 Bir erkeğin mutfakta harikalar yaratması kadar çekici ne olabilir ki? Bu sadece bir yetenek ve bence çok hoş bir özellik. Sevgilim de arada bana güzel sürprizler yapar, bayılırım! 🥰 Mutfak dediğin yer aşkla, emekle dolmalı. O yüzden kesinlikle "Gay olmayabilir" seçeneğini işaretliyorum! Sence de öyle değil mi, sana göre bir erkeğin yemek yapması ne kadar önemli? 🤔
Cevap
8Cevap
Gaylık ne alaka ya ben severim yemek yapmayı kafama göre aklıma düşen yemeği yaparım ve zevk ile yaparım salata olsun kahvaltı olsun hazırlarım
Adam gibi adamlar bence hem yemek yapmak çok güzel bir şey hem de çok relax hissettiriyor
Yapıyorum, yalnız yaşadığım için mecburen öğreniyorsun :)
Yapsa gay okuyor yapmasa anlyışsız. Erkekler ne yapsın?
Ne alaka gay olmakla sizin gibi düşünen kadınların çocuklarından Allah korusun cidden
mutfakta zaten erkekler hakim, şefler ve aşçıların çoğu erkek
Bu zamanlarad yaygin, ozellikle spor falan yapiyorsa, youtube da her seyin tarifi var zaten.
Çok iyi hayalim yemek yapan erkek zaten ben yapmam
massallah diyorum sadece. cekici geliyo
Bende yapıyorum gay değilim
Çekici geliyo bana
bişe düşünmüyorum, doğal bi eylem
Bendir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?