Yeme & İçme Erkekler iyi yemek yapar mı sizce? Seran_jpg Takip Et Xper 5 Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Yapay Zekaya Sor Etrafımdakiler sen iyi yemek yapıyorsun derler bana genelde. Bu gün bi kaşarlı köfte yaptım. Erkekler iyi yemek yapar mı sizce? Cevapla Erkek Soruları Kaş Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
STSe_asigim Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Aynen o kadar iyi ki yanına bi patates bile kızartamamışsın. 1 1 Yorumla Seran_jpg +1 yıl Patates yoktu evde almaya üşendim cipste sonuçta bi kızartma Yorumla
Mcrklm Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 828 cevap paylaştı. Iyi yemek yaptıkları için çok iyi dünyaca ünlü şef oluyorlar 1 0 Yorumla
Eoéa_Eoéa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Evet neden yapmasınlar, aslında bunun cinsiyeti yok, yapmak isteyen başarır. 1 0 Yorumla
kucukomerfarukk3535 Takip Et Xper 7 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Bence erkeklerin el lezzeti, kadınların el lezzetine göre çok daha iyi. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (30-35) +1 yıl Bir köfte yaptın diye sana ödül mü verelim , te allaaam Kadınlar yapması ne kadar normalse erkeklerinde oyle 0 1 Yorumla Seran_jpg +1 yıl Bi köfte tek yapmıyorum ödülde istemiyorum sadece soru sordum bu kadar gerginliğin manası yok sorudaki amaç erkeklerin elinin lezzeti el lezzeti kadınlar ile bağdaştırıldığı için böyle bir soru sordum Yorumla
dengimdegilsinn Takip Et Xper 6 Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Sen bana lazımsın yaa 1 1 Yorumla Seran_jpg +1 yıl Neden kanka Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Yapar 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Aynen o kadar iyi ki yanına bi patates bile kızartamamışsın.
Patates yoktu evde almaya üşendim cipste sonuçta bi kızartma
Iyi yemek yaptıkları için çok iyi dünyaca ünlü şef oluyorlar
Evet neden yapmasınlar, aslında bunun cinsiyeti yok, yapmak isteyen başarır.
Bence erkeklerin el lezzeti, kadınların el lezzetine göre çok daha iyi.
Yaparlar tabi yapanlarda var
Bir köfte yaptın diye sana ödül mü verelim , te allaaam
Kadınlar yapması ne kadar normalse erkeklerinde oyle
Bi köfte tek yapmıyorum ödülde istemiyorum sadece soru sordum bu kadar gerginliğin manası yok sorudaki amaç erkeklerin elinin lezzeti el lezzeti kadınlar ile bağdaştırıldığı için böyle bir soru sordum
Sen bana lazımsın yaa
Neden kanka
yaparlar
Yapar
Yapar