Sevgilim beni yedek mi tuttu, Instagramdan engelleyip başkasıyla nişanlanmasına nasıl dayanırım?

2 yıl önce tanıştık Instagram'dan, o itle kabul etmiyordum, köpek gibi koştu ama çok yakışıklıydı:( aşık oldum, o da bana çok bağlandı, evlenmek için ikna ediyordu beni. Ben yatalak kardeşime baktığım için evliliği erteliyordum, ben git dedikçe o geliyordu, vazgeçmedi, doğru düzgün sevgili bile olmadık ama aşırı istiyordu beni. Geçen bir gariplik sezdim, hayatında biri mi var, yemin etti yok dedi, sonra aradan zaman geçti, şüphelerim doğru çıkmıştı. Küfür ettim, silerim veya silmem umrumda değil dedi, hemen koştu Instagram'dan engelledi beni, WhatsApp'tan değil ama. Ben kızın hesabını gördüm, anlamadım ta ki nişan fotosunu profiline koyana kadar. Off, o kadar zoruma gidiyor ki anlatamam, keşke o zaman o kıza yazsaydım, hem bana sırnaşıp başkasıylaymış. Çok mu zor doğru düzgün vedalaşmak, neden bu kadar şerefsizler, neden adam zannetmiştim. Bir de kendinin ve kızın mesaj bölümünü kapatmış, belanı bul mazlum, belanı. Ben böyle zor durumdayken bir vedalaşmadan bile gitmek adiliktir, mutlu olma amin deyin. Profile de körsem senden gayri sana yazmış kız, için deki * kör olmaz :)

Sevgilim beni yedek mi tuttu, Instagramdan engelleyip başkasıyla nişanlanmasına nasıl dayanırım?