Ailem ırkçı iken Kürt sevgilimle ilişkimi ve evliliği nasıl sürdürebilirim?

Yaklaşık 1 senedir ilişkim var, uzak ilişki şöyle ki aramızdaki en büyük sorun ırk. Çok kez kavga ettik bitirdik ama uzaklaşamıyoruz, çok da seviyorum. Ben Türk’üm, o Kürt. O aslında sorun etmiyor ama ailem çok ırkçı. Ben de öyleydim ama Kürtlere ön yargım yoktu, hatta tüm Kürtleri kendi yaşadığım bölgedeki gibi sanıyordum ve bana normal geliyordu. Sevgilim Mardinli. İlk konuşmaya başladığımızda biliyordu ırkçı olduğumu. Başta Atatürkçüyüm dedi, ben ona bağlandıktan sonra Atatürk’ü sevmiyorum oldu. Bana ne dediyse hepsi değişti, daha birçok şey. Takımını bile 9 ay sonra öğrendim, Amed spormuş o kadar ama ayrılamıyorum, çok seviyorum. Bunlar bırakmak için bana kocaman bir sebep. En son tekrar ayrılıp gitmek istedim, bana "Ben seninle evlenmek istiyorum, yanına taşınırım, ismimi değiştiririm, senin desteklediğin her şeyi desteklerim, senin gibi olurum, senden olurum, ben de severim sevdiğin her şeyi." dedi. Dayanamadım yine kaldım ama evlenmeye kalksam ailemin yanına nasıl getirecek, nasıl anlaşacaklar? Annesi Türkçe bile bilmiyor. Ben bunu aileme söylesem, bu kadarını bilseler bana ne derler tahmin bile edemiyorum.
Ailem ırkçı iken Kürt sevgilimle ilişkimi ve evliliği nasıl sürdürebilirim?