Sınıfta kalan sevgilimle ilişkimi bitirmeli miyim, yoksa beklemeye değer mi?

1.5 yıllık sevgilim var, çok güzel, arada kavgalı da olsa güzel bir ilişkim vardı. Sevgilim tıp okuyor, ben hemşirelik. Ben ondan 2 yaş büyüğüm, normalde kendimden küçük bir erkek istemezdim ama çok sevdim ve her şey çok iyiydi. Fakat 1. sınıfta düzgün çalışmadı, sınıfta kaldı. Sonra ona destek oldum, çalış dedim ama yine az çalıştı. Geçen yıla göre daha iyiydi ama bugün öğrendim ki yine sınıfta kalmış. Yani ben 3'e geçicem, o hâlâ bir ve ben diğer seneye mezun olucam. Ondan 2 yaş büyüğüm, kısacası bu 6 yıl içinde ya yine sınıfta kalırsa, 6 yıllık yılı 8 yıllık yaptı, ya 3 4'te falan da kalırsa. Benim de yaşım büyüyor, annem de ısrarla ayrılmamı söylüyor. İleride yaşlanıyorsun, onun ne olacağı belli değil dedi ve bugün sevgilim de "ben de artık kendi yoluna bak" dedi. "Bizden olmaz, 6 yıl beni bekleyemezsin" dedi ama ağlamaklı söylüyor. Ben de ona onu sevdiğimi ve sonucu ne olur bilmiyorum ama şu an ayrılmayalım, hazır değilim, akışına bırakalım, gittiği yere kadar dedim. Çok mutsuzum, çok güzel ilişkim çöp oldu, napmalıyım
Güncellemeler
14 gü
? acil
Güncellemeler
14 gü
Acillll
Sınıfta kalan sevgilimle ilişkimi bitirmeli miyim, yoksa beklemeye değer mi?