Cok seven sevdigine gerekirse canini veren icip aglayan siirler sarkilar yazan Adam gördünüzmü ben pek görmedim dizilerde gördüm anca peki siz? Var mi hala gercekden seven? Özleyen aglayan erkek?
Cevabın nedir?
yanlış anlaşılmasın benim kötü alışkanlığım yok yeşilaycıyım o yüzden içmeden ağlardım uyumadan önce dua eden çocuklar vardır ya bende onsuzluğuma ağlardım her gece
kendini zorla sevdiremiyosun benim 6 yıl süren bir aşkım hala bitmeyen acısı var sevdiğim başka bir şehire gitti ama ben asla bir gün bile onu sevmekten beklemekten vazgeçmedim ona hergün yeni şiirler yazdım ismine yazdığım şiirlerden kitap olurdu belki de bu yüzden kaybettim ya :((( çok sevdiğimden belki oda haklıydı "ucuz yüreğine, pahalı geldi sevdam"00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizliden, samimi arkadaşların yanında çok içip ağladık. Sarhoşken çok arayıp konuştum, her defasında da dinledi. Belki ezikliğime gülmek için, belki saygısından, belki ego tatmininden. Çok güzel sözler vardır bu gibi durumları açıklamak için; "Aynı şehirde sen varsın, ben varım, biz YOKUZ!"
... Batıyorum en derin okyanuslarda,
Herbir yanım suyla doluyken; BEN SADECE SANA SUSUYORUM...13 Yorumla
+1 yılBenim eski sevgilim üniye gitmemi istemiyordu gidersen bu ilişki biter dedi bnde Akdeniz ünüversitesi uluslararası ilişki kazandm boş bir bölüm değil bir tercih yapmam gerekiyordu okumayı seçtim buda ağrıdı bnden gittim 1ay geçmeden aramaya basladı özür falan diledi 2yıl oldu pes etmedi hala ara ara arıyor affetmedm biçok kez ağladğnada şahit oldm ahınımı aldm blmyrm ama bni brakmcaktı o donem tek basma soğudum ister istemeZ
13 Yorumla- +1 yıl
Aynn öyle canım
Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı. Tabiki var.. Yakin arkadaslarimdan birini seviyordu. Ona ulasamadikca beni arar dertlesirdik. Aglardik hatta birlikte. Omzumda aglamisligi bile vardir.. Daha baska orneklerde verebilirim..
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
37Cevap
+1 yıl1 kere annemin omzunda ağlamıştım aynı kız için bir kere de bana kanser olduğunu söylediğinde ağlamıştım ve daha sonra aynı kız için bir kere de başka biriyle birlikte olduğumda ağladım ben nasıl böyle bir şey yaptım diye. Bir kız için 3 kere ağladım başka kız için hiç ağlamadım.
13 Yorumla- +1 yıl
Yok ayrıldık daha sonra başka birlikte oldum. O şekilde aldatmayı sevmem. Etik değil.
+1 yılSessizce kapıyı çekip gittin
Elveda diyemedim
Ben senin için ömrümü verdim
Sen yine, sessizce kapıyı çekip gittin
Sen yoksun karanlık çöktü heryere
Ben ağladım hasretinden her gece
Aşkından eriyorum gün geçtikçe
Sen yine, sessizce kapıyı çekip gittin
Bu şiir Benden aşk açısı çeken
KS UYELERİNE GELSİN
KEndİM YAZDİM Azönce24 Yorumla- +1 yıl
İyi miymiş bumu yani
- +1 yıl
Bu kadarcık mı :((
senin bildiğin ağlamak ile yürekten ağlamak çok farklıdır. sen ağlarsın canın sıkısı gider ama yürekten yara alanlar ömür boyu ağlar bilir misin bunu ki? kalpten demiyorum kalp yürek ayrı soyut varklıklar.
12 YorumlaSen görmeşsin işte :) öyle bir ağlarız ki sular seller gibi akar göz yaşlarımız. Ama bunu gizli yaparız.
11 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılİhanet etmesine rağmen sevdim masumca sevdim dokunmadan 2 yıl etti unutamadım yalnızım ilk birayı o serefsiz yüzünden içtim bir daha ağzıma sürmedim ne acılar çektim adam gibi sevenleri üzmeyen kız görmedim ben
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAnlatırım
+1 yılBen ayrilinca genelde kizin sevgiye layik olmadigini anlarim o yuzden bidaha iletisim kurmamda dusunmemde
15 Yorumla- +1 yıl
Sen sevgiye deymeyen biri icin ugrasir misin
- +1 yıl
Bende onu demek istemistim iste
+1 yılÇizgi roman karakteri olmaya gerek yok o da sonuçda bir insan gider adam gibi teklifini yaparsın kabul etmesse amenna vazgeçersin içip içip kudurmaya gerek yok bence :)
12 Yorumla- +1 yıl
Ağlamak için daha büyük bir acı gerekir kaldıki heves ile aşk arasındaki farkı bilirim ayrılsamda aşık olmadığımın farkında olduğum için o olayı olduğu yerde bırakır önüme bakarım :) geçmişi düşünmek sadece zaman kaybıdır. Akıl mantık önce gelmelidir işi duygulara bırakırsan herzaman kaybedersin.
Elbette ağlayanlar var. Ama intikam alır net iyiliğiniz için erkekleri ağlatmayın kızlar
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 5,3b cevap paylaştı. Ağlamayı anlarım şiirde yazarımda (seversem tabi) alkole karşıyım :)
16 YorumlaAyrılalım dediği gün yüzüne bakarken ağladığım günde sayılıyor mu?
12 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılönce duvara kafa attım.. sonra hüngür hüngür ağladım sabaha kadar bağıra bağıra.. var gerçekten seven sizin aşk sandığınızdan daha çok seven var bunları bilin küçük hanım..
11 Yorumlasarkilar yazmadim ama sevdigim icin gozyasi doktum dokmustum siirlerde yazdim estikce ve cok ozluyorum ama cok gec
12 Yorumla
+1 yılAğladı mı, bilmiyorum; ama kuzenime aşık bir çocuk vardı. Kuzenimi 8 sene bekledi. Kuzenimde onu seviyordu; ama ailesi istemiyordu. Yine de sabretti, sonunda kuzenimle evlendi.
21 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBuradaki bir çok görüşü ciddiye almıyorum. Evet erkekler ağlar hemde deli gibi ağlar sevdiği için gerçek sevgiyi suna bilirsen ve onu bunun gerçek sevgi olduğuna ikna edebilirsen, eşşekler gibi ağlar yapamayacağı birşey de yoktur aslında onun için fakat hayatın ne getireceği belli olmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAy arkamdan diz cokup aglamıştı. Aklıma geldikce vicdan azabı cekiyom 😟
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO zaman bu benden cinsel istekte bulunmustu bende reddettim tekrarlayınca terketmistim hakliyim ama sevince üzülüyo insan
Çok sevdim 3 yılın sonunda evlenecektik baktım biriyle yazışıyor bende eve çagırdım o güne kadar çok sevdiğimden dokunmamıştım o gün kızlıgını bozdum 3 gün aynı evi paylaştık sonra beni aldatığı adamıda getırdım ikisini yüzleştırdım güzelçe yüzüne tükürüp gönderdim artık sevmek benim için biti adamda zaten olanları duuyunca bırakmış şımdı sevelimmi? Kimi sevelim
01 Yorumla- +1 yıl
Üzüldüm gerçekten.
ben desem egoist demezsiniz umarım, üzülürüm çünkü bu düşüncenize
12 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 539 cevap paylaştı. Gencligimde basima geldi ama aynYa bakmadigim icin goremedim
12 Yorumla
+1 yılÖzledik de ağladık da yazılar şiirler de yazdık. Şu an i hislerimi özlüyorum. Şimdilerde duygusuz hissiz biri oldum. Oysa eskiden duygularımin sınırı yoktu.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 12,9b cevap paylaştı. kadınların gözyaşı kuruduğunda her tarafını nefret duygusu sarar , erkeğin gözyaşı kuruduğunda ise onu cok sevdıgını bır kez daha anlar !!! bu sebeple siz çok kolay ve herşeye ağlayabılıyorsunuz biz ise balkonda sigara yakıyoruz
00 YorumlaBenim bir arkadaşım ağlamıştı sevgilinden ayrıldığında ama uzun bir ilişkiydi belkide önceden yaşadıkları onunla paylaştıkları şeyler aklına gelip hüzünlenip ağladı bilmiyorum orasını artık ama ağlayanlar var yani.
00 YorumlaBen içki kullanmıyorumda çok ağladım :)
13 Yorumla- +1 yıl
Geçen sene çok ağladım vallaha. Telde onla konulurken yanında kendi kendime. Bimiyorum kaçgün kaçkez ağladım ama şimdi düşününce kendimi hani kavga ettiği adamların sayısıyla övünen erkekler gibi gururlu hissediyorum. İyiki yaşamışım be. Kendimle pek barışık değildim ama o hallerimi düşünğnce salya sümük ağlarken kendime hayran kaldım. Saçma gelebilir ama olsun ben ağlayan değil ağlatan utansınscılardanım
+1 yılaglayanini gordum de iceni hayir
14 Yorumla- +1 yıl
namaz kildigi icin icemedi:d😊
- +1 yıl
agladi vallahi ,:/ hemde iki kez ama sonunda terk etti beni:d yani timsah gozyaslariymis
+1 yıliçmeden ağlamak , ağlamak sayılmıyor mu
13 Yorumla- +1 yıl
ağladım , besteler yazıp söyledim , diz çöküp senden ayrılmak istemiyorum beni buna zorlama diye yalvardım. nooooool du :D herşey sadece mazi :>) gitmediği zaman , naparsan yap gitmiyo yürümüyo. ben sevdiklerimi seni seviyorum dediğimde kaybettim
Eskinsevgilimle ben çıkarken
Ayrilik gibi durum olduğu zaman bulustugumuzda bana sarilip agliyordu
Gecen günde telefonda agladi mutlu edemediğim kadar uzdum diye hala ayriyiz. d00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEl sürülmemiş kız kadar az onların nesilleri.
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl:))
+1 yılerkekler ağlamaz bilmiyonmu.
21 YorumlaKarakter meselesi vardir aglayani
11 YorumlaBeni öyle seven birisi vardı.
13 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 649 cevap paylaştı. Gostermez gizlide aglar
16 Yorumla
+1 yılGerek yok o kadar düşmeye
13 Yorumla- +1 yıl
Kafama koyduğumu elde ederim bunlarla uğraşmama gerek kalmaz
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılalkolle işim olmaz.
soğuk bir nöbet klubesinde kafamı duvara vurarak vazgeçtim sevmekten00 Yorumla
+1 yılpeki sen hiç elinde şarap şişesi ile sokaklarda sabahlayan kız gördün mü?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBende kız görmedim ne garip dimi :)
14 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılyok demedim erkeklerdede var tabiki ama bende görmedim karşımızdakileri duygusuz gibi görüyoruz dimi göremeyince peki siz gösteriyormusunuz bu hallerinizi?
Cevap sahibi+1 yılSen erkekeğin birinden bir darbe yedin diyelim ondan sonrasında o cins hakkındaki düşüncelerin değişir onlara üzüldüğünü özlediğini bir erkek için ağladığını içtiğini görsünler istemezsin değilmi? bizim kafamızda işte bukadar çalışıyor ne eksik ne fazla bazı kişiler gerçekten ağlamaz ağlayamaz isteselerde nekadar birikmiş olursa olsun bu kötü birşey istesede ağlayıp rahatlayamıyor insan nedenini bilmiyorum ama bende böyle ama yazardım o darbeyi evleneceğim kişiden yemeden önce
Sen hiç sevdiğinin gidişini izledinmi?
Gidişini izlerken yüreğinin sertleşip taştan farksız hale geldiğini hissettinmi?
Hiç sormadın değil mi?
Sevdiğim ben bu yükü nasıl taşıtırım diye?
o günkü üzüntüyle kendi kendime yazmıştım 4 sene önce.
+1 yılGördüm.
14 Yorumla- +1 yıl
Herşey ağlamak değildir. Ağlayabilen vardır ağlayamayan vardır tabi. Herkes duygularını farklı yansıtır. Kimi içer, kimi kavga eder. Kimi çeker gider.
- +1 yıl
Dayak yemek rahatlatır bazen :)
Var gerçekten var.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 342 cevap paylaştı. Kendisi sevgilim
11 Yorumla
+1 yılyok beyaa
11 Yorumla
+1 yılvardır elbet
12 Yorumla- +1 yıl
bilemem
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Yo okadarda degil
12 Yorumla
+1 yılOlmaz mı...
13 Yorumla- +1 yıl
Dizilerde gördüklerinin çoğu yalan hepsi değil :)
+1 yılErkekler kadın için ağlamaz
00 Yorumlaıtıtraf edıyorum ben yapmıstım :(
00 Yorumla
+1 yılBen ağlamıştım ama içmeden sevmem çünkü
00 Yorumla
+1 yılçok ama göremezsin
00 Yorumlagünlerce
00 YorumlaOaglamaz
00 Yorumla
Devamını Gör(32)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Siz hic cok seven bir kiz icin icip aglayan erkek gördünüzmü ben hic görmedim siz peki?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım
Özel Gün & Sürprizler
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne