Güncellemeler
+1 yıl
ya aralıkta bi flörtlesip ben yol vermistim bu mayısta da flörtlestik date çok güzel geçti 3 4 gün konustuk sonra ben yakın arkadasım flörtü ve flörtünün arkadaşı dışarı çıktım bu da benim flörtün kulağına gitmis bana ters diyip yol verdi ben 3 gün yalvardım özür diledim falan ama umrunda olmadı hatta artık görüldü atıyor su 2 gündür yazmadım ama umrunda olmadı ne… [ ]
Güncellemeler
+1 yıl
bu olaydan 13 gün sonra barışıp 1 ay falan birlikteydik bi gün yakın kız arkadasım sevgilisi dışarı çıktık sen nasıl çıkarsın diyip ayrıldı shshwjwjsjdjdjdjjd
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
çocuk seni onla bunla bir sürü insanla flört eden biri olarak görüyor yani seninle sevgili olmak istiyormuş ama çocuğu sogutmussun ayni anda ondan başkaları ile konuştuğun için çocuk senden igrenmeye bilr başlar
çocukla iliski konusunu konusmustum 1yıl önce en son iliskim oldu dedi sonra aralıkta en son ben flörtüymüşüm mayısta da yine ben hani kızlarla çok anlaşamıyorım falan dedi
Aşkım. Bahane etmiş. O kadar dil göktüysen beton olsa çatlardı
Donmez cocuk istemiyor
ama cok saçma bi konudan bitti bi yoruma acıklama yaptım bakabilirsin oradan detaya
Okudum da hakliymis
Kopyalamayi bile becerememissin iyi yapmis cocuk :D
ahahahahaha insanları böyle saçma seylerle yargılamamanı öneririm aşırı kullandığım ve yanlış yazsam da önemseyeceğim bir site değil
Takildim zaten awk :S
devamında önemli bir sey yok zaten ne yapmalıyım diyordum
asko gergo bu saatlerde
Cok gerginsin hakli cocuk...
nasıl haklı yaaaa basit bir sey bence hani empati kuruyorum da tepki koyup bi kaç saar sonra devam ederdim
Bunu bahane etmiş sanki dünden hazırmış
ama sabahında çok iyi gidiyordu
Anlattığın kadarıyla yorumladım. İnanın ilişkinizin süresinden aranızda geçenlere kadar en iyi bilen sizdiniz. Ondaki duygusal bağın gücünü sizden elde ettikleri. Yani bir erkek böyle bir durumda neden bırakır gider bir ya sevmediği halde herşeye doymuştur ve kaçmaya bahane arıyordur. ya da hiç bir şeye doymamıştır ve öyle bir ümidin olmadığı, kadınsı yönü çok zayıf bir kızdır karşısındaki bir bahane eder kaçar
of ilk buluşma ve sonrasında hatta sabahında bile cok iyi ilerliyordu hersey bu olaydan sonra birden çekildi hani ben de bunun bahane etmeyip bir sorun varsa önceden diyebilirdin dedim bahane falan değil bahanelere sığınmam söylerim falan dedi
Çocuğun hassas noktasına basmışsın, dönmez.
Boş ver asko
verememmm yaa 🥹
Hiç yüz verme derim
ya aralıkta bi flörtlesip ben yol vermistim bu mayısta da flörtlestik date çok güzel geçti 3 4 gün konustuk sonra ben yakın arkadasım flörtü ve flörtünün arkadaşı dışarı çıktım bu da benim flörtün kulağına gitmis bana ters diyip yol verdi ben 3 gün yalvardım özür diledim falan ama umrunda olmadı hatta artık görüldü atıyor su 2 gündür yazmadım ama umrunda olmadı ne yapmalıyım istiyorum deli gibi cocugı
Yalvardıkça suyunu çıkarırlar sen bana karışamazsın deyip rest çekseydin böyle yapamazdı
o an hiç aklıma gelmedi zaten bu kulağına gidince bana ters konusmayalım kardesim falan dedi
Erko nedir ya ya