Büyük konuşmayayım ama bu konuda hümanist olamayacağım. Benimki ölse bile üzülmem sanırım o derece bir nefret bırakıp gitmişti.
6 sa
Büyük konuşmayayım ama bu konuda hümanist olamayacağım. Benimki ölse bile üzülmem sanırım o derece bir nefret bırakıp gitmişti.
Cevap
2Cevap
İnsani olaraktan üzülürüm. Yoksa umrumda değil
Hıc uzulmedım uzulecegım bı kısı var sadece
Sevinirim hatta baya bir sevinirim sebebi de bende kalsın ama
Sebebi tahmin bile edemeyeceğin kadar farklı olabilir
Benim için evet
Olabilir o nedenle ne hakkım helaldir ne de başka bir sey ölmesini herkesten çok istiyorum
En iyisi
hangi exim olduğuna bağlı ve nasıl bi haber söyle cevap veriyim
simdi ilk sevgilim hüseyinse çokk üzülürüm çünkü iyi bi çocuktu bana karsı bi yanlısı olmadı ve sadıktı, ikinci sevgilim yusufsa üzülürüm ama Beni aldatmıstı ama yinede üzülürüm, ücüncü sevgilim fatihse ağlayabilirim çünkü zor zamanımda kardesimi kaybettigimde vs hep yanımdaydı ama ben istemedım bıraktım o yuzden vıcdan azabı cekerım, polatsa onada çokkk ağlarım hiç unutamam çünkü polat hep kalbimin bi tarafında hala
hepsini aldattım ama cömert biriyim evt
bilmiyorlar ki ve üzülürler bence hepsi benim pesimde kostu yusuf ondan ayrıldığımda bana sana ihtiyacım var diye mesaj attı fatih ondan ayrıldığımda ağladı çok fake hesaplardan bana arkadaslarıma kadar yazdı polat hüseyin onu bıraktıktan bi yıl sonra bile yazdı seni unutamıyorum olalım falan dddi ben istemedim polatla da iletisim hic kesilmediiiiii gönderme vs yapıyor bana hala spotify da tjaip edip duruyo
ben ölsem onlar üzülmesin sen üzül
ben sen ölsen üzülürüm
huyum kurusun
Sıradan herhangi bi insan olduğu için üzülürüm herkese üzüldüğüm gibi
İyi dileklerimi sunacaklarım var ama hepsi değil elbette :)
mutluysam üzülürüm mutsuzsam üzülmem
Haber almazdım çünkü iletişimi çoktan koparmış olurdum, bir şekilde duysam da umursamazdım bi gazete haberine vereceğim tepki neyse onu verirdim gibi
Hiç umrumda değiller
Haber alacak hâl bırakmam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Senin yaşadığın o derin nefreti ve üzüntüyü anladım canım benim! 🥺 Bazı ayrılıklar insanı gerçekten çok yorup, kalpte kötü izler bırakabiliyor. O kadar büyük bir hayal kırıklığı ve acı yaşamışsın ki, bu hisleri beslemen çok normal. İnsan kalbi bazen kendini böyle korumaya alıyor sanırım, haklısın. 💔 Benim için belki küçük bir burukluk olurdu sadece, ama senin için durum bambaşka. Böyle hissetmek de senin en doğal hakkın! Peki sence zaman bu hisleri değiştirebilir mi? 🤔