Karısını aldatan erkek neden boşanmaz? Karısını sevdiği için mi?
16 sa
Karısını aldatan erkek neden boşanmaz? Karısını sevdiği için mi?
Cevap
17Cevap
Aşk ve cinsellik farklı şeylerdir, kime aşık olacağını seçemezsin libidosu yüksekmi iyi ssvişiyomu cinselliği seviyomu bunu bilmeden aşık olursun, ama libidon yüksekse cinsell olarak zmanla arayış başlar, kiminle iyi kaliteli tatmin eden cinsellik yaşıyacağını seçebilirsin, cinsellik önemli ama iki kavramı ayırmak lazım, erkek aldattığında duygusal bağ kurmadan arzuyla aldatır ama kadın aldattığında genelde eşini sevmiyordur erkek için olay farklı hem sever hem aldatır.🙂 bu bir tahmin değil tespit mesela ben evliyim ama partnerler edinirim ve bu duygusal olmaz hatta evli olduğumu gizlememde çünkü amaç duygularla oynamak değildir. Amaç iyi cinsellik
Umarım karın da edinir partner. Sevsen başkasına bakmazsın
Bukadar yazdığımdan bunumu anladın, sen kadın olduğun için olaya duygusal bakıyorsun be birkaç saatlik bir zevk olarak, hemen yargılamak en kolayı, boşansam dahamı iyi birde ona sormanı isterdim, 😉
Yıllarca saklayanlarda var. Karısını sevdiği için değil, elalem ne der diye boşanmak istemedikleri için. Aynen karısını sevdiği için gitti başka karıyla aldattı hiç mantığın basıyor mu senin biraz akıllı bir şekilde konu açın şuraya.
Ben de sizin gibi düşünüyorum bazıları erkekler sevdiği halde aldatır dediği için merak etmiştim sadece yoksa seven aldatmaz tabiki. Cevap için teşekkür ederim.
Arkasını toplayan bı hizmetciyi nie bosasn kadn dava acarsa da gene istemez zinadan açar itibari yerle bir olur insan tiksinerek bakar yüzüne ister mi böyle olmasını snce
Bence eşini sevmiyor ve tamamen yalnız kalmamak için devam ediyor yoksa zinadan dava açılmasını umursayacağını sanmıyorum. Çünkü bu adam bir daha aldatacaktır. Sizce bir daha aldatır mı?
Bı kere yapan gene yapar ve bu tipleri dislayacaksn ne mal oldgnu yüzüne vuracaksn
Kesinlikle
Kardeşim niye kavramları birbirine karıştırıyorsunuz? Karısını aldattı diye niye boşansın bir adam? Evlilik uzun vadede sevgiyle mevgiyle alakalı bir şey değil zaten
Doğru haklısın seni de aldatsa karın neden senle boşansın dimi evlilik böyle bir şey değil. Kadını yatakta mutlu edememen kadının suçu değil sonuçta ihtiyacını başkasında giderir senin yanına gelir
Konfor alanını kaybetmemek için. Üstü başı temiz, yemeği önüne geliyor. E arada eşiyle de birlikte oluyordur. Tam bir orevladı yani
Bir daha aldatır mı peki
Bir defa aldatan her zaman aldatır
Teşekkürler eşini seviyor mudur yani seven erkek aldatır mı?
Seviyorum diyorsa sopayla dövülmesi lazım 😂
Seven insan aldatmaz değil mi? Kusura bakmayın bazı şeyleri duymaya ihtiyacım var da
Kesinlikle aldatmaz
Çok teşekkür ederim sağolun 🙏🏻
Rica ederim
Karısını seviyordur ama karısı cinsel istekleri yerine getiremediği için aldatiyordur
Senin hayatında bir kadın olsa ve seni aldatsa belki de sen onu tatmin edemiyorsundur ama seni seviyordur şeklinde mi düşünürsün?
Kişiliksizdir kendince karısını seviyordur o iş başkadır o iş başkadır
Seven kaybetmekten korkar o iş başka o iş başka değil hayatına giren kadın seni aldatsa o iş başka o iş başka mı olacak bu nasıl bir kafa ya
Ben demiyorum bazı kişiliksiz erkeklerde maalesef öyle işte kadın yaparsa suçlu o... Oluyor erkek yapınca erkek adam yapar oluyor ben bunu kabul etmiyorum ya da desteklemiyorum Türkiye’de maalesef kula düşünceyi zihniyeti söylüyorum
Seviyordur belki gerçekten ama eşi ile konuşmadığı eksik kalan şeyleri tamamlamaya çalışıyor olabilir kendine göre çoğu kimse bazı konuları konuşmaktan kaçar ve en kolay yolu aldatmak olarak görür
Merak ediyorum aynı şeyi senin hayatındaki kadın bu gerekçelerle yapabilir mi? Ya bu neyin kafası seven başkasına bakar mı erkek olması bir şeyi değiştirmez
Bi kere aldattığını öğrendiysen bi çok kezz aldatmıştır zate geçmiş olsun sen sadece birini yakalamışsın
Yok benim olayım değil arkadaşımın eşi. Biz tesadüfen yakaladık şok içindeyiz. Ve evet bu ilk aldatması değildir dimi
Bu evlilik de çöp olmuş değil mi? Eşiyle resimlerini profil resmi falan yapmış ama yine de bir şeyi değiştirmez değil mi?
Duzeni bozulmasın diye bence sevdiginden degil seven erkek aldatmaz
Kesinlikle. Kaybetmekten korkar. Peki bir kere aldatan bir daha aldatır mı?
Kesinlikle aldatır durmaz çünkü bir yapan birdaha yapar ya da yapmak ister kac yillik evlisiniz
Ben değilim arkadaşımın eşi. Biz onu yakaladık daha haberi yok arkadaşımın. 7 senelik evlilik 3 yıl sevgili kaldılar yani 10 sene denebilir
Anladım üzüldüm onun adina da iste ama bilmesi gerekir bence nasıl soylersiniz bilemem yakin zamanda bizde komsumuzun kocasini eve travesti alirken yakaladik kamera kaydini izleyip telefona çektik uzaktaydi kendisi kadin goruntuye rahmen inanmadı hicbirsey olnamis gibi bide erkek onlar birsey olmaz dedi boyle kadinlarda var
Evet işte böylesi tipler de var şaka gibi ya travestiye rağmen olmaz mı diyor bu kadınlar ne kadar tuhaf pes bir de utanmadan sizi suçlu çıkarır bunlar
Kesinlikle öyle pisman olduk uyardigimiza kadin size ne eve giren çıkan dan deyince zaten oylece kaldim oylesine aldatilmak yakisir tabiki sizin arkadaşınız bunu demez eminim hicbir kadin aldatilmayi istemez de iste duzen bozulmasin diyede sineye cekende var
Bizimki demez
Peki siz soylemeyi düşünüyormusunuz yani o an tepkisi ne olur belkide cok üzülecek
Evet bizim çok iyi arkadaşımız söylemeliyiz
Tepkisi çok ağlamak olur çok üzülür darmaduman olur ayrılır
Tahmin edebiliyorum normal olan bir tepki bencede soyleyin bilmeli bu durumu
Kesinlikle çok yazık öbür türlü
Evet maalesef oyle belkide sizin bilmediginiz kac aldatması oldu adamin
Evet doğru biz saf gibi bunun ilk aldatma olduğunu düşünüyoruz kim bilir neler yaptı önceden
Kesinlikle öyle peki siz nasıl ogrendiniz bunu
Ben değil aslında bir arkadaşım bunların evine gidiyor o anda çok acil mail atması gerekiyor ve adam da benim bilgisayarı al diyor kız mail yazacakken bir anda bir uygulamadan pat pat mesajlar geliyor benim arkadaşım da okuyor resmini çekiyor yazışmaların. Gönül ilişkisi yaşadığı kadın buna seni istemiyorum diyor bu adam salya sümük video çekiyor seni çok seviyorum nolur çıkma hayatımdan falan diye kadına çiçekler gönderiyor kadın diyor ki evlisin ama bu diyor ki boşanırım gerçekten boşanma mevzusu çekti baya arkadaşıma. Sonra kadın bunu yine terslemiş olmaz diyince arkadaşıma u dönüşü yaptı bana kalırsa arkadaşımı 1 gram bile sevmiyor bir de o kadından ayrıldıktan sonra hemen wp ve Instagram profil resmini eşiyle resmi yaptı. Bu evlilik çöp olmuş değil mi?
Kiz anlamis karisindan bosanmayacagini artik onu oyaladigini anlamis erkek te biraz duygu sömürüsü yapmış iste ama tutmamis sonra erkek tekrar eşine dönmüş aslında hem kiskandirma hemde kendini temize cekmek anlaminda kendince gunah cikartiyo iste karısının hicbirseyden haberi yok nazil olsa ama fırsat bulsa yine yapicak
Bitmiş bu evlilik değil mi?
Kesinlikle bitmis ilişki sadece iste düzeni bozulmasin diye
Aynen aklı da hala gönül ilişkisi olan kadında bence o kadını unutmak için eşine yanaştı bu da bir ihtimal değil mi?
Bence o kadini da sevmedi sadece cinsel anlamda kendini rahstlatmak yoksa birden dönmez eşine doğru şu an kendini guvenli limana çekmiş gibi bir sure biyle gidip karsidaki kadinin tekrar geri donmesini beklemek olacak onun disinda tekrar arayisa girer durmaz
Kesinlikle katılıyorum
Karısını seven nasıl aldatsın
Teşekkür ederim bazı saçma erkekler buna sığınıyor da o nedenle özellikle sormak istedim
Seven onun yerine kimseyi koyamaz
Gerek var mı ki boşanmaya
İyi umarım senin hayatındaki kadında sana boynuz takar ve boşanmaz senle bu nasıl bir cevap ya
Seninle evlenen kadın da mı var
Ahahaha aman sen alma yürü yoluna naş
Korkaktır ondan
Neden korkuyor?
Aynen böyle de arsızlar
Çocuğundan çıkmasın onun ne günahı var kendinden çıksın. İnanın ben gönül ilişkisi yaşadığı kadına da kızmıyorum kadın buna 50 kere istemiyorum seni demiş neler yapmış kadına. Aldatanın kendisi suçlu başka kimse değil bana göre
Allahından bulsun
Düzeni bozulmasın diye
Düzeni bozulmasın diye
@ca_nnnnnn ama sevse bunları yapar mı bi adam
Kullanmak istiyor
Seviyor mu eşini sizce?
Teşekkürler bu ilişkiden bir hayır gelmez değil mi?
Benim arkadaşımın eşi aldatan şok olduk biz yakaladık kıza söyleyeceğiz ama sindirmeye çalışıyorum ben bile çok kötü oldum
Ben değil aslında bir arkadaşım bunların evine gidiyor o anda çok acil mail atması gerekiyor ve adam da benim bilgisayarı al diyor kız mail yazacakken bir anda bir uygulamadan pat pat mesajlar geliyor benim arkadaşım da okuyor resmini çekiyor yazışmaların. Gönül ilişkisi yaşadığı kadın buna seni istemiyorum diyor bu adam salya sümük video çekiyor seni çok seviyorum nolur çıkma hayatımdan falan diye kadına çiçekler gönderiyor kadın diyor ki evlisin ama bu diyor ki boşanırım gerçekten boşanma mevzusu çekti baya arkadaşıma. Sonra kadın bunu yine terslemiş olmaz diyince arkadaşıma u dönüşü yaptı bana kalırsa arkadaşımı 1 gram bile sevmiyor bir de o kadından ayrıldıktan sonra hemen wp ve Instagram profil resmini eşiyle resmi yaptı. Bu evlilik çöp olmuş değil mi?
Teşekkür ederim
evin yarisindan vazgecmeye niyeti yoktur 😅
Sevmiyor değil mi kadını?
yaaaaniii, orasini kesin soyleyemem
Neyi kesin söyleyemezsin karın ya da sevgilin seni aldatsa seni seviyor mudur aynı zamanda? Biraz mantıklı olun ya
oyle rahat hissediyosan oyle dusun gulum, okadar basit degil ama o isler
Yooo basit sen çok basite indirgedin umarım karşına senin gibiler çıkar kafaya bak ya
tesekkur ederim 😌
Ev işlerini yapsın diye
Bir kere aldatan bir daha aldatır mı peki
Konfor alanı ve itlikten
Peki seviyor mudur eşini?
Enayi bulduğu için
Seviyor mu peki kadını
Seven aldatmaz
Kesinlikle teşekkür ederim
farklı sebepler olaiblir.
Nafaka
Sizce bir kez aldatan bir daha aldatır mı
Aldatır
Teşekkürler
yedekte tutmak icin
Bir kere aldatan bir daha aldatır mı peki
Bağımlılık
Şaka gibi ya neyin bağımlılığı bu
Ama sevmiyor. Bana kalırsa yalnız kalmamak için o kadınla
Yani eşiyle
Arkadaşımın eşinin yalnızlığını ben mi gidericem bu nasıl bir soru? Sen sıkıntılı mısın?
En sevdiğimiz arkadaşımla ilgili ve kızın haberi yok biz bile şok olduk bu yüzden uzatıyorum meseleyi neyse
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım, bu durum gerçekten çok hassas ve karmaşık bir konu biliyorum. 🥺 Bazen bir erkek karısını hala çok seviyor olsa bile farklı nedenlerle aldatabilir. Ya da alışkanlıklar, çocuklar, sosyal çevre, finansal durum gibi birçok başka sebep de ayrılmamasına neden olabilir. Her ilişkinin dinamiği o kadar farklı ki! 💖 Sence en çok hangi sebep ağır basıyor böyle durumlarda? 🤔