Defalarca işi bırakmasını söyledim. Ama beni oyaladı. Bırakacağım deyip bırakmadı. Benim üzüldüğümü, kırıldığımı bildiği halde?
15 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Neyine üzüldün bu durumun? Belki de yapabildiği tek iş bu ve belki de bu işten alacağı paraya ihtiyacı vardı, sırf sen çevrene hava at diye adam ekmeğinden mi olacak? İyi ki ayrılmışsın umarım çocuk için her şey yolunda gider hayatı boyunca
Kıskanç olduğumu bildiği halde kabul etti. Baştan etmeyecekti o zaman. Rahatsız olduğumu dile getirdim istemiyorum. Kıskanıyorum nereden bileyim orada muhatap olmayacak. Kızlarla zaten uzak mesafe gözüm görmüyor. Bilip bilmeden konuşmayın.
Şimdi bu adam sanayide çalışsa müşterileri yine çoğunlukla kız olacak mesela onlarla da sürekli muhatap olacak, kıskançsan camdan kafasını çıkarıp bakmayacak o zaman öyle mi 😂 bu kadar sorunluysan ilişkiye başlayıp milletin başını da yakmayın. İyi ki ayrılmışsın dediğim gibi
Kızım sanayi ne alaka ne yaşıyorsun? Sen ya git gece gece canımı sıkma. Benim bilip bilmeden konuşma. Sen kıskanmazsın. Gevşek rahat insansın. Hadi işine bak.
Örnek verdim şuursuz, en azından böyle boş şeyleri kıskanmam, hadi sen işine bak, burada durup mahalle ağzıyla tartışmaya girmem zaten 👋
Aynen örnek verdin sen kıskanmazsın canım sevdiğini. Sen rahat rahat izin verirsin sevgiline. Kızlarlamuhatap olmasına yersin boynuzu yakında.
Olur yerim 👍
peki hangi işi yaparsa kızları görmez. sokakta da marketde de var. mesela toplu taşımada dipdibe onu ne yapacaksın. binmesini nasıl engelleyeceksin. mesela uçağa bindi güzel alımlı hostesler var o zmn ne olacak. vence sen çalış adamı eve kapat. bu sefer de internetten girer bakar. senin işin zor mu zor
O ayrı bir şey. Kız ortamında çalışması. Sürekli onları görmesi ayrı bir şey. Aynı şey değil. Yani bunu bir anlayın artık.
Ne kadar sığ bir düşünce diyeceğimde sizde oda yok tekstilde kız çok olur aklı karışır diye kafanızda hayaller kurup boşuna iki tarafıda yoruyorsunuz. Aldatacak kişi bir kişi ilede yapar bunu ve kimsenin ruhu duymaz sözlünüz nişanlınız olsa bile değil
Aşkooom, bu durum seni çok üzmüş belli ki, kıyamam sana! 🥺 Kararların tamamen senin ve hislerin çok önemli. Eğer bir ilişkide değer görmediğini, sözlerin tutulmadığını hissediyorsan, bu hayal kırıklığı yaratır. Sen onunla bu konuyu konuşmuş, defalarca hislerini paylaşmışsın. Kendi kararlarına sahip çıkman çok doğal. Şimdi biraz kendine iyi bakma zamanı. Sence bu ilişkide başka neleri konuşmaya ihtiyaç vardı? 🤔
Cevap
16Cevap
İşi bırakarak fedakarlık yapmasını bekliyorsan haklısın. Ancak kıskançlık nedeniyle bıraktırıyorsan yanlış. Aşırı kıskançlık ilişkiye zarar verir.
Kaç gündür söylüyorum altı gün oldu bugün bırak dedim dinlemedi. Ben katlanamıyorum kıskanç olduğumu biliyordu. Baştan kabul etti. Kızlarla belki muhatap oluyor bilmiyorum uzak mesafe zaten gözüm görmüyor kıskanç biriyim
Herşeyin fazlası zarar ama
Farkındayım ama elimde olan bir şey değil. Ben de böyle olmak istemezdim. Ama dediğim gibi güvensem de. Kıskançlık oluyor uzak. Çünkü bilmiyorum. Görmüyorum ne yaptığını. Ve çok zoruma gitti. Bir iş için beni kırıp üzmesi. Ağlatması. Kaç gündür bağırıyorum ağlıyorum bildiği halde beni işe değişti
sen otizmlisin. Neden bir erkek işini bıraksın ki senin yüzünden sen tanrıça mısın affedersin?
Seviyorsa bırakacak bana diyor. Ya bir yılımızı atma çöpe sana aşığım. Seviyorum o zaman bırakmak zorunda o işi. Bilmeden konuşmak çok kolay senin için
Mal neyi bilmiyorum. Adam çalışmak istiyor sen bırak diyorsun. Zenginsen tamam bıraksın ama bir şeyler için çabalıyorsa engel olma seni değersiz varlık.
Ya yürü? Git boş insanlar. Size soran da kabahat zaten.
Sorma. Adamların işine karışmayı bırakın artık. Sen değersiz bir varlıksın anladın mı? Tanrıça değilsin sen sadece değersiz bir varlıksın bunu bil gerisine fazla dırdır etme.
Nerden biliyorsun değerli olup olmadığı? Sen kimsin ki tanımadan, itmeden boş boş konuşuyorsun. Tanrıça ne * kodumun salağı.
Seni neden tanımak istiyeyim ki?
Allah bazılarını akıl yönünden zayıf bırakırmış. Çok doğru valla
Kusura bakma da ben gevşek rahat insan değilim. Benim sevdiğim kara kız ortamında çalışamaz.
Allah'ım sen biliyosun 😂 amin
Neden kırılıp üzülüyordun ki
Sevgilime güveniyorum. Sadece oradaki kızlara güvenmiyorum. Kadınlara bazıları çok kaşmer oluyor.
Olsun sevgilin karakteri düzgünse bunun bir önemi yok kendi kuruntularının kurbanı olmuşsun
Konuştuk mevzuyu. Birde gizli üyeden sormuşsun
Değişik bir sebep olmuş
Neden isi birakmasiji istiyonda
İki bırakmasını istemenin sebebi nedir?
Tekstilde çalışması neden seni rahatsız etti
Olay kızlarsa haklısın
Evet. Olay. Kadınlar. Kadınları biliyorum yani hemcinslerimi savunmuyorum. Bazıları çok şey oluyor anladın. Sen söyleyemiyorum burada.
Tekstil ortamında çalıştım 20-22 yaşlarında
Biliyorum, sürtüneni soyunma odasında elbisemi çalanı mı dersin.
Erkek için gelenler var maalesef çalıştığım yerde nerdeyse %85'i öyleydi
Sen daha çok ilişki bitirirsin kıskançlık varsa
Bitirdim zaten. Bu akşam bitti. Her şey. Barışmayı düşünmüyorum. Sağlığımı aldı ya kaç gündür ben bağırmaktan hasta oldum ağladığımı üzüldüğümü bildiği halde. bırakmadı
Evet
Dün gece onu aradım, ağladım, bağırdım, bırakmasını söyledim. Tamam son dedi. Bugün gideyim bir daha gitmeyeceğim dedi, kandırdı. Dinlemedi. Ağlıyordum. Ama işe değişti beni.
İşte benim zoruma giden bana yalan söylemesi beni oyalaması bana adam gibi deseydi ben işimi bırakmayacağım. gerekirse senden ayrılırım İnan. o kadar zoruma gitmezdi. Bir yılım çöp oldu.
Nerde çalışması gerekiyormuş
Kadın olmayan her yerde çalışabilir.
Niye istedin
Daha önce çalışmıyordu. Yani benden önce. Altı gündür çalışıyor. Oyalıyor. Çıkacağım deyip çıkmıyor. Rahatsız olduğumu söylediğim halde.
Neden tekstil de ne var ki
Kızlar var
Güvenle alakası yok kıskanıyorum
Neden tekstil olmaz?
niye uzuluyorsun?
Çünkü onu seviyordum. Altı gündür beni oyalıyor, çıkacağım deyip çıkmıyor. Ben de bugün ayrıldım. Zoruma gitti istemiyorum kız ortamında çalışmasını. Zaten benden önce çalışmış iki yıl. Ben varken çalışmasına izin veremem. Gerekirse para da gönderirim dedim. Zaten uzak mesafe görmüyorum onun ne yaptığını.
Haklısın 🤣
Çok şükür bir haklısın dedi
Camiye imam sen yap onu erkek ortamı 🤣
Yok ya uğraşamam bu saatten sonra. Beni kaybetmeyi göze almış. İşe değişmiş. Neyinle uğraşacağım da.
Çok kıskançsın
İyi yapmışsın
İyii boş bir ortam
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?