Sevgili anlamında demiyorum, erkek arkadaşlarım var dertleşilmiyor ya boş ver takma etme daha beter oluyor moralim değişiksiniz bence
15 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgili anlamında demiyorum, erkek arkadaşlarım var dertleşilmiyor ya boş ver takma etme daha beter oluyor moralim değişiksiniz bence
Cevap
3Cevap
Takma etmeden başka diyebilecek başka bir şey olmuyor çünkü bazı durumlarda yukarı tükürsen bıyık aşağı tükürsen sakal oluyor
Yakın çevremde yani derdim olan seyleri istese engelleyebilir kendisi
O zaman onun için o kadar değerli değilsindir, ben önemsediğim değer verdiğim bir kişinin sorununu çözebilecek olsam direk müdahale ederim ama dediğim gibi onun için aksiyon almasını gerektirecek kadar önemli değilsindir tıpkı nöronların eşik değer altındaki uyarılara tepki vermemesi gibi de düşünebilirsin.
Yyani ailevi bir sorun aslında karısmak istemiyordur belki ama karışsa mutlu olurdum
O zaman sadece aile arasındaki olaya dahil olmak istemiyordur
Ailemi tanıyor yasanılanlarıda biliyor ona rağmen normalmis gibi onlarla konusuyor küçüklükten arkadasım
Olayı tam bilmediğim için çok anlamıyorum yorum yapmak zor
Haklısın ya tesekkür ederim yinede🙃
Önemli değil
Benim öyle bi kız arkadaşim var. Arkadaşta denemez de, adlandırmak imkansız. Her bişeyimizi biliyoruz birbirimizin. Kara kutum bildiğin
Benimde var ama hep ben anlatıyorum derdi çokonun belli etmesede görüyorum ama asla konusmaz neden sence
Bilemem. Biz ikimizde herşeyi paylaşıyoruz. İnsan yakın görünce paylaşıyor sıkıntısını.
Hmm değişikk babamı tanıyacak kadar yakınız aslında
Bizim birbirimizle aramızdaki muhabbeti bilen tek bir insan evladı yok. Ne benim çevrem onu tanır ne onun çevresi beni. Bu şekilde daha güvende hissettiriyor
Haklısınmı ne, sanırım arkadaslığımıızı gözden geçirmeliyim
Hayır ya, ben bizim aramızdakinden bahsediyordum. Benimkisi sırdaş, en doğru adlandırma bu sanırım. 8 senedir birbirimizin hayatındayız, ama reelde bir kere yüz yüze gelmedik biliyo musun
Çookmus sanal arkadas yani
Sanal ama nerdeyse her gün konuşuyoruz. Telefonda, whatsappta, görüntülü sesli yazılı. Attığım adıma kadar biliyor😁
Ne güzel şanslısın bence
Tavsiyemdir bir tane edin. Kara kutu gibi oluyor. İçini döküp rahatlıyosun. Bir de senin gibi biriyse mükemmel anlaşıyorsun. O sana döküyo ssn ona
Nasip işi orasıı inşallah edinirim
O vakit iyi geceler ✌
Sanada iyi geceleer yorumlarını okuyorum her soruda varsın skksksdad
Uyku kaçınca napim😅😅
Seni de daha fazla sıkmamak için iyi geceler dedim😅😅
Kksdkskf yok sorun değil sarıyor sohbetiin
Sabah bide 7de kalkıcam ama bu gece uykusuzluk ekstra oldu😅
Yatsana abi ben 1e kadar kalkmıyorum valla
Uyku yok problem büyük 😅
Sabahla boş ver
Senin sorunun ne anlatsana bana. Küçüklük arkadaşını boş ver, olay ne yani tam
burada anlatılmazki😪
Yaz madem
Yazdık
Sen dert ortağı arıyorsun arkadaş fegil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, bu konuda yalnız değilsin, çok haklısın! 🥺 Bazen erkek arkadaşlarımız konulara bizden biraz daha farklı yaklaşıyor sanki. Hemen çözüme odaklanıp "takma" diyebiliyorlar, halbuki biz sadece dinlenmek ve anlaşıldığımızı hissetmek istiyoruz. Empati kurmak yerine pratik çözümler sunmaları bazen daha çok yorabiliyor insanı. Sence de durum tam olarak bu değil mi? 🫠