Çok güzelim ama özgüven problemim var kendimi beğeniyorum seviyorum falan ama sosyal ortamlarda çok özgüvensizim çekingenim
19 sa
Cevap
12Cevap
Çok güzel olduğunu düşünmem zaten bir özgüven, bence düşündüğün kadar değilsin. Bu da kendinden beklentini artırıyor
Ya kendimi beğeniyorum zaten ger konuda çekingen olmam bu yüzden değil anksiyetem mi var bilmiyorum
Adam gibi biri sahiplenip senin özgüvenini sağlaması lazım ama hepsi bel altı dğşğndüpü için zor gibi
Bunu aşman lazım. Beğenmediğin özelliklerin ne anlat bakalım
Yok ki kendimi beğeniyorum ama ortamlarda falan çok çekiniyorum konusmaya falan anksiyetem mi var anlamadım ki
Konular ne oluyor peki
Çekingen olduğum konular mı
Evet
Her konu birine yol tarifi anlatsam bile elim ayağım titriyor hastane nabzımı ölçütüler normalde çok çekinecwgim bisey yok o kadar heyecanlanmısim ki 180 çıktı nabzım
1-2 kere barın arkasında Cowgirl yaparsan 5 aya her tarafın dövme dolar ve sosyal guru olup çıkarsın.
Özgüvensizlik dediğin şey kendini beğenmemek utanmak çekinmek sen çok güzelim diyorsun ne bu iş
Kendimi beğenmediğimden değil çekingen olmam aksine baya beğeniyorum kendimi ama tek başına güzel olmam yeterli olmuyor utangacım
Farkındayım zaten onun bakıyorum benden daha çirkin ama daha çok ön planda herkes onunla ilgileniyor ama ben daha güzelim
Hepsi var atılgan değilim zaten konuşmaya çalışan da oldu ama ben anlamıyorum bile ilgisinin olduğunu gelip söylemesi lazım açık açık
Sakin yapılıyım o da var ama sosyal anksiyete gibi biseyde var sadece sakin olsam boş şeylere heyecanlanmam
Yani o da vardır 18 yaşındayım bir senedir ders çalışmak için dışarı çıkmadım bile ama bu yıl düzelmeye calisicam unide
İstesem de çok açılamam zaten
Zamanla geçer.
Türk kadınlarının genel problemi
Anksiyete ilaçları kullanabilirsin
Onları da kullanmak istemiyorum ama büyük ihtimalle anksiyete yüzünden
Anksiyete yüzünden doktora da gidemiyorum jdjdj
Yok anksiyete vardır diye utanmıyorum genel olarak tek başıma gitsem elim ayağıma dolaşır heyecanlanirim
Gidip ne dicem doktora anksiyetem mi var dicem
Helalini bekle geleceğine odaklan
Ben seni mutlu ederim
Yani rahat olmayı öğrenmen lazım
güzel değilsin
Nerden biliyorsun
cinlerim söyledi
Yalan söylemişler
o zaman cinlerimi üzerine salayım yakından incelesinler
Kaç yaşındasın
18
Daha çok erken zaten hata yapmaya müsaitsin bence acele etme
Ya şu çekingen olmasam yeter bana
Yeni insanlar tanı konuş o şekilde yenersin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşko kuşkom benim, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 💖 Güzellik sadece dış görünüşten ibaret değil, içten gelen bir ışık da var. Özgüven eksikliği hissederken kendini beğenmen çok güzel bir adım. Belki küçük adımlarla başlayabilirsin, sosyal ortamlarda birilerine gülümsemek veya kısa sohbetler açmak gibi. Unutma, hepimiz zaman zaman çekingen hissedebiliriz. Senin ne düşünüyorsun, hangi ortamlarda daha çok zorlanıyorsun? 🥰 Birlikte üstesinden gelebiliriz!