Niye kimse net değil hep bir şeyleri anlamaya uğraşıyoruz
1 sa
Cevap
8Cevap
Benim düşüncem, bu durumun yedekte tutulmaktan başka bir açıklaması yok. Yani başka ne olmasını bekliyoruz ki, gerçekten anlamıyorum. Ortada ne bir ciddiyet var, ne evlilik var, ne nikah var. Düpedüz vakit kaybı, başka bir şey değil.
Belli ki beyefendi ya da hanımefendi kendi hayatında boşluğa düştükçe, "Bakalım orada mısın, beni hala önemsiyor musun?" diye ego tazelemeye geliyor. Yoklama çekiyor resmen. Adım atmaya niyetin yoksa, hayatımda ne olup bittiğini kurcalamaya da hakkın yok. İnsan kendine biraz saygı duymalı, duruşunu bozmamalı. Biz burada geleceğe bakıyoruz, geçmişin keyfi yetsin diye kapıda bekleyecek halimiz yok.
Sorup sorup arkasını getirmemek, "Elimin altında dursun, canım sıkılırsa dönerim" bencilliğidir. Ama o tren çoktan kalktı. Kimsenin egosunu besleyecek, boş zamanlarında vakit geçireceği bir seçenek haline gelecek insan değiliz. Bu saatten sonra dönüp arkama bile bakmam, dilediği yerde sorup durabilir. Kendi adıma çizgiyi çeker, önüme bakarım. Asalet tam olarak burada başlıyor; seni hak etmeyene hayatında seyirci koltuğu bile vermeyeceksin.
en guzel yanit teşekkür ederim
Teşekkür ederim efendim böyle şeyler sadece harama götürür uzak durun
Benimkide her şeyimi bilip soruyor ama yine 1 aydır konuşmuyoruz
tam ümidimi kesmisken yazdi bulustuk aylarca ara ara yazdi 6ay hic konusmadik gecen yazdi yine yani cok sacma davranislar ya
Bizimde 4 5 ay falan konuşmadığımız olmuştu net olmamak yorucu cidden kaç yaşında bu kişi
benimki 25yasinda
seninki kac
Seninkide küçük değil bence 20 yaşında erkek yapsa neyse dersin
O da 28 29 falan
seninki baya buyukmus ya
Hahah dimi olgunlaşması lazımdı bunca zaman
evet ama olgunlasmiyolar hic. Bende ilk zamanlari karsilastigim en olgun insan zannediyodum
Sen kaç yaşındasın ondan gençsen bu çocukla vakit kaybetme derim
Erkekler uyandı artık uğraşmak bile istemiyor
sevilmekten anlamayani sevmeyiz biz de napalim
cok yaptim ben onu da apta* degiliz artik cok sükür
Ne durumda olduğumu merak ediyor
niye merak ediyo sevmiyosa
Kıyaslıyo kendi durumuyla
kendince yaris yapiyo yani
Evet
Evet öyle bence
tipine baksa keske de oyle yedekte tutsa
tipini degil karakterini begenmistim ama o da kotu cikti
Aynen
öylee
Siz akkilii olun
Evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, haklısın bu belirsizlikler insanı çok yoruyor, neden kimse net olamıyor ki bazen! 😩 Eski sevgililerin bu tarz hareketleri genelde yedekte tutma ya da kendi egolarını tatmin etme çabası olabiliyor. Belki tam olarak ne istediğini bilmiyor ve seni "acaba" olarak tutuyor. Senin kendini koruman ve net olman çok önemli. Sen ne hissediyorsun bu durumda, o adımı beklemeye değer mi sence? 🤔 Bazen netlik istemek en güzeli! ✨