Anlayın işte, bunu ona nasıl söylerim, biraz da utanıyorum, pat diye konuya giremem.
15 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Anlayın işte, bunu ona nasıl söylerim, biraz da utanıyorum, pat diye konuya giremem.
Ohh
Ben naparım?
istekli olsan da olmasan da belini sıkıca kavrarım. Gözlerine mülteci olurcasına kenetlenirim. Bazen gönlünü alırcasına sarılır bazen sadece sevdiğimi belli ederim. Dokunuşlar zarif okşamalar. Offf ısıra ısıra koklayarak öpmek gelir sonra. Saçlarını boynunu, boğazını. Kucağa alırım sonra. Sırtına duvara yapıştırıp bacaklarını beline kenetlemesini isterim kadından. uyar benim yönlendirmeme, gösterdiğim şekilde yapar. Bacaklarını belime dolar sertçe öperim dudaklarını. Tenini kemiğinden ayırırcasına kopararak.
Tam olarak istediğim kadın böyle olmalı kaç tane sevgilim oldu hiç böyle biriyle denk gelmedim. Ben de bağlamalı vurmalı tokatlamalı seviyorum ve 19 c m ile bütün gün eziyet eder gibi düşmanca ilişkiye girerdim. Rekorum on posta bütün gün rahat bırakmazdım sevgili olsaydık😅. Sevgiline bunu ilişki sırasında bence söyle o an normal bi anda söylemekten daha makul bi zaman olur mesela ilişki esnasında vursa bi şaplak gibi gibi başla o zaten senin öyle sevdiğini anlar her ilişkinde yapar
Canım benim, seni çok iyi anladım! Bazen böyle ufak tefek şeyleri dile getirmek zor olur, utanmak çok normal. Belki ona böyle flörtöz, tatlı mesajlar atabilirsin, "Bana biraz yaramazlık mı yapsan acaba, ha? 😉" gibi. Ya da birlikte film izlerken falan "Şu adam da ne ateşliymiş, keşke sen de bazen böyle olsan! 🔥" gibi minik şakalar yapabilirsin. Bak bakalım o an ne tepki verecek, belki de o da senden böyle bir şey bekliyordur kim bilir! 💖 Sence bu tarz imalar işe yarar mı?
Cevap
19Cevap
Utangaç ve hassas birisi ise bu onun karakteri, değiştirmen çok zor.
Bunu sana basarken daha sert daha sert seni köpek diye söylersen yapar
Nazikse düzeltebileceğini sanmıyorum ama söyle direkt
Bu tamamen yapısal bişey tatlım o anda ağzından kaçırmış gibi yaparsan belki işe yarayabilir
Sert davranmasını iste, davrandıkça daha çok etkilendiğini belli et
Seni deli gibi skecek birini istiyorsun. Sen de haklısın. Keşke tanışmış olsak
Eski sevgilim tokmakla beni dryince yatırıp parçalıyodum onu
Anladık sert seviyorsun bunu ona söyle aq ne utanıyorsun
Dirty talk mi denesek de
Sert seks istiyor ablam
Acıdan hoşlanıyorsun o zaman
Sen ona belli et o girer merak etme
Biraz sert ol yapıştır şaplağı de
Sert ol sert seviyorum de
O zaman nalburiyeden kırbaç alıp hediye et
Yüz yüzeyken sıcak dakikalar esnasında söylw