Arkadaşım eşime çok samimi davranıyor, normal mi?

Arkadaşlar 11 aylık evliyim eşimle de aramız çok iyi ama eşim çok yakışıklı ve polis yakın arkadaşım var o da evli yakın oturuyoruz haliyle git gel oluyor aramızda eşiyle geldiğinde hiç benim eşime bulaşmıyor ama tek geldiğinde durmadan eşime sen çok kuvvetliye benziyorsun sen bu bizim kıza nasıl baktın gibisinden saçma sapan espriler yapıp gülüyor bunu ben eşime demeden eşim bana söyledi senin arkadaşın niye böyle şeyler diyo filan diye bu akşam yine aynı şey oldu ve arkadaşım evden gidince eşimle kavga ettik eşimden yüz buluyor diye düşündüm ama bi yandan da eşim hiç yüzüne bile bakmıyor o anlatıyor bişeyler hiç oralı olmuyo ve eşim hiç öyle biri değil biz 11 aylık evliliğimizde ilk defa ayrı yattık o oturma odasında ben yatak odasındayım kendi söyledi güvenmediğin bi adamla niye bi ömür beraber olmayı kabul ettin dedi ve gitti sizce ne yapmalıyım kimseye anlatamıyorum da bende tanımadığım insanlardan çare bulmayı düşündüm yardımcı olun lütfen
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar eşimle tartışma sebebimiz beni aldatıyorsun olayı değil eşim arkadaşlarıyla tatile gitmişti geçen haftalarda 2 günlüğüne denizde yüzerken filan video çekmiş plajda sahilde filan fotoğraf çekilmiş üzerinde hiç bişi yok bi tek şortu var bugün de eşimin üzerinde tişört yoktu arkadaşımı farkedince geri kaçtı arkadaşımda gel enişte gel görmediğimiz şey mi instagramda boy boy var benden mi kaçıyorsun dedi bende sinirlendim
Güncellemeler
+1 yıl
Ve eşimin instagram dm sinde sürekli o kadın var eşim telefonunu asla saklamaz şifresi vs yoktur bende asla bakmam ama dün dedi işte ben ona meraklı olsam attığı mesajlara cevap verirdim ilk defa mesaj attığını duyuyorum kadının dm kedi aldım attığı her storye bişi sormuş işte burası neresi bende eşimle gidicem güzel bi yer mi memnunmusun filan diye akşam yemeğe gitmişler arkadaşım afiyet olsun enişte yazmış arkadan kız sesleri geliyo karına gizle yazmış ne diyim ben buna yani
Arkadaşım eşime çok samimi davranıyor, normal mi?