+1 yılOnun eşinin olduğu ortamda konu aç. işte siz tatile gidicekmisiniz de onun eşine. Götür karını benim eşimin gittiği yeri çok beğenmiş. geçen öyle diyordu falan ortalık bulandır. İşte ben orayı bilmiyorum. Eşinden kaçmamış instada görmüş falan yap. Daha da ileri imalar yap. Sonrada görüşme k kadınla
11 Yorumla
Soran+1 yılBugün aynısını yaptım biliyo musun 😅 benim eşim polis ve oradan yemek yemiyor ben çorbasından tatlısına herşeyi götürüyorum bekar arkadaşları vs oluyo veya canı çeken olur diye fazla götürüyorum eşiyle karşılaştık bende eşine şey dedim ee ne zaman gidiyorsunuz tatile eşi de ne tatli dedi bende e x eşim tatile gittiğinde ona bin kez yazdı nete ora nasıl filan diye dedim o da bozuldu eşim de biraz sinirlendi sanki ama bişi demedi eşi de haberim yok benim dedi plan yapmadık belki istiyordur gideriz dedi
En İyi Cevaplar
Bence esinde suc yok. Kadın asılıyor bariz bellı. Esın istese her turlu gotururdu onu. Kadına yuz vermedıkce kadında senı dolduruyor. Ve sakın ha sakın bır daha baska bırı ıcın esınden ayrı yatma. Yatak ayrılmaz. Dikkat edın. Adam karizmadır. Instagramda paylasır. Bunda sıkıntı yok. Kadın gırdugunde gerı cekılmesı kadının ona sulandıgının farkında. Oyle gelıp otursa yanınızda kadın sana caktırmadan cılve yapardı kocana. Esın dogru olanı yapmıs. Kendını sakınıyor. Sende su kadını eve sık sık almasan ıyı olur. Bır daha da kesınlıkle o kadına uyup kocanın basını agrıtma. Mutlulugunuz daım olsun
10 Yorumla
sen canımsın başkaları için kavga ediyor ayrı yatıyorsun senden daha iyisi bulmak istiyorsa Biplersin gitsin eşek gibi giden it gibi geri gelir sen kendine bak hizmetinle sadakatinle cilvenle erkeğini ne kadar hoşnut edersen o kadar kölen edersin kendine başkalarına değil evlendin diye salma kendini mutfagını yatağını iyi tut vesselam mutluluklar dilerim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYa ablacım adamın suçu ne arkadaşın yazıyor işte anlattığına göre adam istese çoktan götürmüştü o kızı seni seviyor kocan işte adamı yatağından atma günah bu
07 Yorumla
Soran+1 yılKız ben atmadık kendi gitti ben yatakta oturuyodum tartışıyorduk bi yandan da o da şey dedi gğvenmediğin bi adamla niye bi ömür olmayı istedin sen dedi bağırarak sonra gitti
Cevap sahibi+1 yılAdam yerden göğe kadar haklı hiç bir suçu yok siz niye her şeyi kocanızda suçluyorsunuz adam bakmıyormuş bile daha ne yapsın gözüne mil çek olsun bitsin adam isterse çoktan boynuzlamıştı seni ne yapmaya çalışıyorsun yuvanı mı yıkacaksın sakın böyle şeyler için yatağından atma yoksa aldatırsa yani gönlü başkasına kayarsa vebali senin boynuna. O arkadaşınla da uzak dursun evine alma kocanı niye görüyor günah bu zaten. Kadınlar kendi aralarında takılsın hatta bak iyi fikir bu kocanla görüştürme evine gelince gel biz başbaşa takılalım de kabul etmiyorsa bil ki kocanda gözü vardır dikkat et bak
Soran+1 yılBenim kocam bey zaten her arkadaşıma karşı öyle kimsenin yanında oturmaz sadece gelir hoşgeldiniz der gider eşleri barsa ayrı konu tabi ama o kadın geldiğinde öyle olmuyo olaylar bişey sorudan ona falan filan diyo bi şekilde biz hep beraber oturuyoruz ama zaten eşimin instagramda boy boy çıplak fotoğrafları varmış kadın göreceğini görmüş haramı mı kaldı
Cevap sahibi+1 yılKocan da instaya öyle günah fotoğrafları atmasın. Kadınlar da erkeklere bakamaz ki arkadaşın etkilenmiş ama dediğimi yap kadını aldıysan evine bile kocanı görmesin ikiniz beraber takılın. Ya da arkadaşlığını bitir kavga çıkar yoksa yuvanı elinden alırsa şaşırma. Kocana da sahip çık onu her konuda mutlu yoksa senden soğuyup gönlü başkasına kaymasın adamın niyeti temiz bile olsa nefsi var kadın milleti erkeği baştan çıkarmak için her boku yapar o arkdaşını uzak tut kocandan yoksa yuva kalmaz
Soran+1 yılValla el kadınını tutamam hadi arkadaşımı tuttum başkasını gelir ama canım kocam hele başkasına gözü kaysın hadım ederim onu
Cevap sahibi+1 yılgayet de tutarsın bahaneyi sadece kocada ararmayın yeter artık be ! kadınları da uyar arkadaşını da uyar şöyle de konuşurken mesela kocalardan konu aç de ki biri benim kocama yan gözle bakacak onun gözünü çıkarır köpeklere yediririm de ama böyle öfkeli kindar bağırarak söyle hatta onun yüzüne bakarak söyle biraz korkut onu hiç yapmaya kalkmasın
Cevap sahibi+1 yılAbla kocan da hatalı yazdığına göre ama o arkadaşın senin düşmanın kocanda gözü var demek ki kocana sahip çık ve o arkadaşım dediğin kişiyi hayatınızdan uzak tutun
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
29Cevap
+1 yılEvet bu devirde en guvenilir insan arkadas tanimadigin seni tanimayandir
Eşine suc bulma ne yapsin adam evden kovsunmu ama şunu soylesin banada bir kadin sarkintilik ediyordu oda evli sen nasil bunu aldin gibi bende ne cevrende ne akrabalarimda onun kadar namuslu duzgun yılışık olmayani bulamadim dedim10 Yorumla
+1 yılo horozbuya inat daha da bağlansaydın sarmaş dolaş otursaydın ya eşin yüz vermiyor diğeri de kaşar yavşamaya devam ediyor al karşına kızı ayar çek hayırdır ne oluyor gibi
12 Yorumla
Soran+1 yılEşim zaten çok fena😅 normalde baş başa olmadığımız sürece asla aşkım canım filan demez sadece ismimi söyler ve asla vıcık vıcık olmaz onun yanında bi tek çok aşırı samimi davranıyor durmadan öpüyor ve durmasan övüyo işte benim karım filan diyo ben bi kaç kez sordum o da bana durumu anlattı ama benim ona kızma nedenim o kadının ağzına laf vermesi arkadaşlarıyla tatile gittiğinde denizde filan fotoğraf çekilmişler bugün de tişörtsüz dü kızı görünce geri çekildi kız da enişte gel gel görmediğimiz şey mi instagramda boy boy bar dedi kız gidince bende dövdüm onu 😅
- +1 yıl
sende yok aşkım git giyin de bir dahakine pislik kadın ya onun gibi bir sürü var uzak durun ondan
Eşin son derece haklı. Rahatsızlığını açık açık anlatmış bir de üzerine suçlanmış. Başlıkta bile eşinize karşı ön yargılısınız.
22 Yorumla
Soran+1 yılEşimle tartışma sebebimiz beni aldatması değil kadının ağzına laf vermesi
Saftiriklik sende bacım. Bulmuşsun yakışıklı ve sana sadık herifi kavga için bahanemi arıyorsun! Kocanla uğraşacağına, patavatsız arkadaşını sustur. Yoksa cillop gibi kocanı ham yapar o zilliler.
00 YorumlaSen niye boyle bir yanlis yapiyorsun arkadasinla iletisimi tamamen kes. kocana trip yapana kadar asıl derdin olan kişiyle hallet problemi
03 Yorumla
Soran+1 yılBen biliyorum eşimin öyle bişey yapmayacağını benim sinirlendiğim konu kızın ağzına laf vermesi eşimin üzerinde tişört yok diye geri çekildi arkadaşımı farkedince arkadaşım da gel enişte gel instagramında boy boy var burda mı saklıyorsun dedi
+1 yılBence eşinde de problem var. O kadın bunları söyleme cesaretini nereden buluyor acaba? Bunu bir düşünmek lazım.
112 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi diyorsun beni katl etme şimdi
- +1 yıl
İyi de eşinin hiçbir şey yapmaması da suç bence. Erkek dediğin karısını savunur, başkalarını ilişkinin içine meze etmez. Ben şunu demiyorum zaten, kocanın o kadına yakınlığı var falan diye. Onu bilemem ama ortada olanlar normal şeyler değil.
Soran+1 yılEşim normalde 3. Bi kişi varken canım bile demez sadece ismimle hitap eder ama o kız varken asla öyle davranmıyor eşi yokken sadece kız varken örneğin kız beni kötülüyor tipimi filan eşimde özellikle böyle gelip güzel karım benim filan diyip burnumu yanağımı filan sıkıyo onları özellikle yapıyo zaten kendi de söylüyor bilerek yapıyorum diye ama ben bu kızdan nasıl kurtulacak eşlerimiz de arkadaş
- +1 yıl
bence bu işin içinde bir bit yeniği var. Seni üzmek istemem ama anlattıkların hiç normal şeyler değil.
- +1 yıl
yani eşi yokken neden normal davranıyor, biraz garip
- +1 yıl
yani belki onun yanında seninle ilgilenerek onu tahrik etmeye çalışıyor.
Soran+1 yılEvet yarın gidip kocamı boşıycam sayende
- +1 yıl
gördüğün başka detaylar neler? yani ben olumsuz olan tarafından yorum yaptım ki belki farklı bakış açısı kazanırsın.
- +1 yıl
dikkatini çeken başka bir detay var mı
Soran+1 yılYani kocam hep söylüyor işte bu kadın şöyle böyle diye dm den durmadan storylerime yazıyo diye yani istese bence bana anlatmaz gizliden yapar Hı öyle olmaz mı
- +1 yıl
bunları sana söylemesi güzel bir şey ama bu durumda eşinin buna tepkisi ne, o önemli işte
- +1 yıl
valla kusura bakma bacım ama son yazdığın güncellemeye göre yanılmadığımı farkettim, inşaallah ben yanılırım, olay tamamen senin kafandaki gibi olur.
Aile & Toplum konusunda 482 cevap paylaştı. Eşin sana caktirmadan hatunu goturseydi kotu olmazdi ama kalkti yanlisi soyledi kotu oldu
02 Yorumla
Soran+1 yılbenim sinirlendiğim konu eşimin üzerinde tişört yoktu geri çekildi kadını görünce arkadaşım da instagramda boy boy var burda mı saklıyorsun enişte dedi bende dellendim azıcık Yüz verse ne vermese ne yani kadına bunu dedirtmeye ağzına laf veriyor
+1 yılO nasıl arkadaşmış... kocanın suçu yok git özür dile
08 Yorumla
Soran+1 yılAma benim kocam öküz özür dilersem bu sefer üste çıkar 😅
- +1 yıl
Her zaman çıkmıyor mu zaten 😄
Soran+1 yılFesata mı çekiyim abi 😅
- +1 yıl
Aynen... bu saatte 😄😄😄
- +1 yıl
Eğer uyumadıysa git gönlünü al... ver al 😄👍
Soran+1 yılKavgalıyız ve kendine yumurta haşlıyor içerde gerçekten ne kadar aşk acısı çekiyor ya tam bir mecnun
- +1 yıl
Olur böyle şeyler... fazla büyütmeyin
- +1 yıl
Evine niye alıyorsun onu?
normal davranması ben de evli arkadaşlarımla farklı değilim
10 Yorumla
+1 yılEn yakın arkadaşının nasıl kaşar olduğunu anlayamamışsın ondan uzak duracağın yerde eşinle mi tartışıyorsun
10 Yorumla
+1 yılEşine kızmak nedir. Sonra yuvam niye dağıldı dersin.! Almazsınız evinize olur biter
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 579 cevap paylaştı.
+1 yılEşin sonuna kadar haklı bugün güzel bir yemek hazırla güzel bir şey giy bekle gelsin gönlünü al onun
06 Yorumla
Soran+1 yılÖyle yapıcaz artık mecbur
- +1 yıl
Ne yapcan
Soran+1 yılGönlünü alma çabaları
- +1 yıl
Dün neler olduu
Soran+1 yılBarıştık herşey okey
- +1 yıl
Nasıl olduuu
Gizli Üye(36-45)+1 yılSizin çözüm belli. Hayatınıza kötülük enjekte eden insanları çıkarın. Onlar için sizin evliliğiniz dizi gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılYa biz çağırmıyoruz zaten ama bit gibi türüyo kız
Cevap sahibi+1 yılBu kadına mesafe koyun, kendinizi ve evliliğinizi oyuncak etmeyin. O kadın herşeyin farlında akıllı olun
Kusura bakmada çok appptallsn kadının amacı aranızı bozmak ve sen kadının istediğini yapmışsın eşinin suçu yokken
09 Yorumla
Soran+1 yılKadının yanında tartışmadım ama bugün kavga sebebi şuydu yaz malum eşim evde şort üzerinde tişört yokken geziyo evimiz iki katlı o yıkarsa spor yapıyodu arkadaşım o ara geldi duymamış aşşağıya indi arkadaşımın olduğunu farkedince geri çekildi ama sadece omzu gözüktü bi yeri değil benim eşimde şişme balon gibi çok kaşı üzüm boylu filan arkadaşım da şey dedi gel enişte gel instagramda boy boy var burda benden mi saklıyorsun bende fıttırdım işte o gidince kavga ettik baya
Soran+1 yılBen nasıl barışcam kocamlaaa
Soran+1 yılAma öyle deme ağlarım ben
Soran+1 yılİkimiz koltuğa sığmayız zaten kendi de sığmıyor koltuğa nasıl uyudu hiç bilmiyorum
Soran+1 yılAma gitsem öyle Dicek sinirli zaten dicek ki sığmayız git yat yatağında sonda ben daha çok üzülcem
+1 yılE eşin yüz vermiyormuş ki. Hem kendisi söylemiş sana, kadının hareketlerini. Aldatacak olsa söylemezdi hani. Bence o kadın sizin aranızı bozmaya çalışıyor. Uzak durun.
02 Yorumla
Soran+1 yılEşim aldatmaz zaten onda şüphem yok benim sinirlendiğim konu eşimin üzerinde tişört yoktu geri çekildi kadını görünce arkadaşım da instagramda boy boy var burda mı saklıyorsun enişte dedi bende dellendim azıcık
- +1 yıl
Kadın bildiğin asılıyor eşine dostum
Gizli Üye(30-35)+1 yılGelip sana demiş o kadının hareketlerini anlatmıs saklayacak olsa hosuna gitse anlatmazdı
02 Yorumla
Soran+1 yılAma buradakiler de diyo ki o kız o cesareti nerden buluyo☹️
+1 yılDetayi okumadim. Banal iliski ev hanimi kadin isci koca. Nefret ederim.
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet birimiz doktor birimiz polis banal bi ilişkimiz olduğunu düşünmüyorum teşekkürler
- +1 yıl
Kesin öyledir. Bunu yazan doktorsa biraz türkçe öğrensin.
+1 yılBence arkadaşını uzaklaştır ilişkiyi kes anladığım eşin yüz vermemiş adamın suçu ne ki
031 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşlarıyla tatile gitmişti biz geçen haftalarda 2 günlüğüne denizde yüzerken filan video çekmiş bugün de eşimin üzerinde tişört yoktu arkadaşımı farkedince geri kaçtı arkadaşımda gel enişte gel görmediğimiz şey mi instagramda boy boy var benden mi kaçıyorsun dedi bende fıttırdım işte ☹️🙊
- +1 yıl
Kadın sanırım seni delirtmek istiyor ben eşinde bi yanlışlık göremedim sen arkadaşınla arana mesafe koynaya bak derim
- +1 yıl
Eşinin de gönlünü almalısın 😉
Soran+1 yılİşte onu nasıl yapıcam biraz ağır konuştum bi de uyuz ettim onu bende bikiniyle atıcam filan dedim o da dellendi azıcık
- +1 yıl
Hahaha sende adamın damardan girmişsin 😂 bikini falan delirir tabi
Soran+1 yılO da çok meraklıysan at dedi hatta gidelim ben çekerim dedi bende tabi alışıksın kendini çekmekten iyi bilirsin dedim o da aynen dedi sonra bende aynen dedim ama çok uyuz yine sinirlendim
- +1 yıl
😂😂😂😂 sende çekilmek için bahane arıyorsun sanki
Soran+1 yılSeni kocam mı yolladı buraya doğru söyle 😅
- +1 yıl
😀😀 o niye ya
Soran+1 yılAynı onun gibi sondı sonko çok morokloson dedin de ondan bi de benim eşimin arkadaş çevresi çok iyi yani çok sever arkadaşlarını haftada bir iki haftada bir o arkadaşlarıyla bi yere gider hatta tatile bile gitti Antalya’ya kaş a asla laf yapmadım tabi git dedim filan bende gittim bi gün annesinde bi gün kendi annemde kaldım o yokken arkadaşım şey diyo sen çok rahat bırakıyorsun o seni aldatır filan böyle olunca da benim kafama yer ediyorum bi yere gidince böyle içime kurt düşüyo bu kız çok fena biri He şu an anladım
- +1 yıl
Sende adamı hem her yere gönderiyorsun Hem fotosuna laf ediyon 😀 iyi izin veriyorsun valla sen gitmek istesen gönderirmi peki
- +1 yıl
?
Soran+1 yılHayır göndermez ve her zaman açıklaması şöyle oluyo bi erkek başında erkek olmayan bi kadını gördüğü zaman korkusu olmaz ona her türlü pisliği yapar ama bi kadın gelip de bana bişey yapmaz canın sıkılıyorsa beraber istediğimiz tere gidelim sende arkadaşlarınla deniz hariç tenha olmayan her yere git ama deniz olmaz bensiz gidemezsin diyo 🙊 günümüzde ona da hal veriyorum açıkçası
- +1 yıl
Tabi haklı tarafı çok malum yalnız kadın olunca erkekler üçüşür hemen. Peki onlar tatilde yalnız kadınlar illaki oluyor rahat durduğuna emşnmisin 😀
- +1 yıl
Senin için uygunsa yazsana bana diğer tarafta daha akıcı sohbet ederiz
Soran+1 yılEminim eşim öyle biri değil zaten gittikleri tatil de bi gemi içi 7 tane erkek doluydu başka bişey yoktu ayrıca kadınlar da olsa eşim asla bakmaz buna çok eminim
Soran+1 yılHayır teşekkür ederim yine de ama uygun olmaz
- +1 yıl
Anladım o zaman sorun yok güven var güzel. Ne diye adama çemkirdin o zaman arkadaşın yüzünden 😂
Soran+1 yılAma o da pislik yapıyo instagram duvarını görsen sen bile yürürsün 😅 spora gidiyo arkadaşlarıyla video filan çekiyolar birbirlerini adamın dünyasında tişört diye bişi yok😅
- +1 yıl
Seviyor ya sende müsade etme o zaman yapmasın 😀
- +1 yıl
Ben yürümem merak etme 😂😂
Soran+1 yılNe diyim atma mı diyim hoşuma gitmiyor onu kısıtlamak istediği şeyleri yapınca daha mutlu oluyor
- +1 yıl
Sen atarsan müsade etmiyor ama değilmi valla iyi ne güzel eşi bulmuş 😀
Soran+1 yılİzin vermiyor değil sadece atsam hoşuna gitmez biliyorum bu yüzden onu üzecek bişi yapmıyorum
- +1 yıl
Valla ne güzel benim eşim de sana yakın mantıkta aradaki güvene bakıyor tabi bu
- +1 yıl
@Seskdk sen niye buraya yaptın yorumu 😀
- +1 yıl
Barışmadın mı sen hala 😀
Soran+1 yıl@Seskdk var
Soran+1 yılYok kız barıştık 😅
- +1 yıl
Ooo hadi gözün Aydın 🥳🥳
+1 yılHiç bir şey anlamadım. Görüşme o zaman o arkadaşınla.
03 Yorumla
Soran+1 yılBiz zaten çağırmıyoruz veya size gelcem dediğinde evde değiliz veya planımız var vs diyoruz ama arıyo apartmanın önündeyim filan diyo çok yüzsüz biri özgüveni filan da kalmadı eşime durmadan beni kötülüyor adamın karşısına çıkmaya utanıyorum
- +1 yıl
Kız mı erkek mi? Kız ise eşine ilgili olabilir. Dikkat et. Açık olun ilişkinizi sonlandırın rahatsız oluyorsanız. Çekinmeyin arkadaş denen insan böyle yapmaz. Eşinin bir suçu yok bence yanına git. Tatlıya bağlayın.
Soran+1 yılAma eşim de kızın ağzına laf verdi denizde arkadaşlarıyla fotoğraf çekilmiş hep cıbıl cıbıl
Arkadaşınla iliskini kes
12 Yorumla
Soran+1 yılKeseliyorum durmadan geliyor
+1 yılArkadasina baslatma ilişkini kes
12 Yorumla
Soran+1 yılÇiçeğim çok yüzsüz bi kız müsait değilim filan diyorum hep o da artık kapıya gelip öyle arıyo beni
- +1 yıl
Bilirim o tip kizlari.
Acik acik gelme musait degilim diyeceksin
Aile & Toplum konusunda 2,8b cevap paylaştı. Arkadaşını salla eşin kral adam senin
01 Yorumla
Soran+1 yıl🙏🏻
Yapacağın yek şey o aile ile arana mesafe koymak
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Taşınabilirsiniz eğer mümkünse tabi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılPolis olması karakterli olacağını garanti etmez
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAlma evine öyle lerini
00 YorumlaArkadaşınla konuşma bence
12 Yorumla
Soran+1 yılBencede öyle
- Aile & Toplum konusunda 317 cevap paylaştı.
+1 yılİşin sonu belli
010 Yorumla
Soran+1 yılNeymiş işim sonu
- +1 yıl
Bence burda herkese laf yetiştireceğine git kocanla ilgilen..
Soran+1 yılKocama sabah güzel bi kahvaltı hazırladım ve bir takım başka şeyler yaptım gönlünü aldım 😁
- +1 yıl
Aferin 👏
- +1 yıl
Bu bktn platforma çok takılıpta kocanı ihmal etme
Soran+1 yılNormalde kullanmıyorum böyle kozmetik filan fikir almak için bakıyorum sadece bu konuyu çevremde kimseye anlatmadım o yüzden ilk defa soru sordum burada kafam karışıktı
- +1 yıl
Burda kafanın içine ederler.. burası yuva yıkar … sen buraya kulak asma..
Soran+1 yılSen aklı başında birine benziyorsun kocam böyle kaslı masalı spor yaparken video filan çekip atıyo denizde filan ben bugüne kadar rahatsız olmuyorsun arkadaşım öyle diyene kadar sence evli bi erkeğin yapmaması gereken bişey mi bu
- +1 yıl
Empati yaptırman gerekir
Soran+1 yılBikinili fotoğraf mı atıyım bende
+1 yılSeninle ilgileniyormu
012 Yorumla
Soran+1 yılEvet
- +1 yıl
Nerdensin
Soran+1 yılİstanbul
- +1 yıl
eisenden mi etkilenmis acaba
Soran+1 yıl💁🏻♀️ Bi de durmadan beni dolduruyor
- +1 yıl
nasil dolduruyor
Soran+1 yılEşim arkadaşlarıyla gezmeye filan çıkınca şey diyo çok rahat bırakıyorsun seni aldatır filan
- +1 yıl
esinden etkilenmezsin mi
Soran+1 yılNe?
- +1 yıl
Esini mi seviyor
Soran+1 yılNeyi
- +1 yıl
Senin Kocandan etkilenmis
- Aile & Toplum konusunda 861 cevap paylaştı.
+1 yılGarip
00 Yorumla Değill
00 YorumlaSen biraz paranoya yapıyor olabilir misin
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 672 cevap paylaştı.
+1 yılDeğişik
00 Yorumla
+1 yılEşinin suçu yok
00 Yorumla
+1 yılTroll değilsen yazık
010 Yorumla
Soran+1 yılHayır maalesef değil böyle aptal bişeyi neden trol yapayım
- +1 yıl
Eşin çok yakışıklı olduğu için kıskanmış seni ve ayrıca sanki eşinden hoşlanıyor gibime geldi
Soran+1 yılZaten durmadan kendi eşini filan kötülüyor ben eşimle eşimin ailesiyle çok iyiyim o da durmadan şey diyor işte enişte keşke bende sizin aileye gelin gelseydim filan bana şey diyo senin yerin çok iyi eşimin yanında bana allah çirkin şansı vermiş dedi böyle olunca özgüvenim kırılıyor normalde eşime karşı çok rahattım eşim hatta hep oma alışmam için benle konuşuyodu utanma benden gibisinden ama bu kız geldiğinden beri daha da fazla utanıyorum
- +1 yıl
Seni aşırı kıskanıyor yani böyle bi adamla nasıl bu kadın evlenmiş benim gibi evlenmeli düşünüyor ve eşinle de daha da yakın olmak istiyor keşke gelin gelseydimdeki amaç seni daha çok görürüm meselesi
Soran+1 yılKendimi övmek için demiyorum ama ben ondan daha güzelim bariz bi şekilde sadece benim eşim çok kaslı çok uzun ve de çok yakışıklı onun eşi de tam aksi zayıf cılız filan arkadaşım benden daha uzun ama zayıf ben biraz daha balık etliyim eşime durmadan şey diyo karının yemesinden kıs azıcık kendine yapma sporu ona da yaptır ama benim göbeğim filan yok sadece eşim istemiyor zayıf olmamı o yüzden zayıflamıyorum eşimin çok beğendiğini bilmeme rağmen kız güvenimi kırıyo
- +1 yıl
İşte tüm hareketleri kadın seni kıskanıyor ve bu kaslı adamla keşke ben birlikte olaaydım hayali kuruyor hatta içinde eşinle birlikte olma isteği çok fazla bence
Soran+1 yılBeni katil etme
- +1 yıl
Ama öyle yani bi kadın karşımda öyle konuşursa beni arzuluyor diye anlarım bi erkek olarak
Soran+1 yılKocam bey öyle anlamış yani 😒
- +1 yıl
Maalesef bi erkek bunu öyle algılar ben öyle anlarım ama iş kocanda biter yani o istediği kadar yanıp tutuşsun istesin kocanı , eğer kocan istemezse birşey yapamaz
+1 yılEşinide al git
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSen bu kizla konusma
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım