Samimi olduğun bir kadın neden aniden böyle bir şey sorar 🙏
1 sa
Cevap
2Cevap
Şahsen ben de sorardım. Çünkü bu şeyler biz kadınlar için önemli mevzulardır. Misal adı soyadı ile kaydetti isen bu resmi takılalım havası verir. Ama lakap takıp, samimi bir isimle kayıt ettiysen de bu "bizden olur, ilerisi de olsun" mesajı verir. İnce çizgiler bunlar azizim, ince
Şöyle bir durum arkadaşım ile bu kisi dedikodumu yapmışlar arkadaşım birini kalpli kayıt ettiğini söyleyip zarflamis bunu önce ben değilim demiş sonra kafasını kemirmekten dayanamayip bana yazmış olay bu
Ama eğer yalan değilse arkadaşıma demiş oda gelsin ara ve yaşımı falan sormuş ve en önemlisi kalkarken inşallah o benimdir demiş ve bana yazdı tabi sonradan haberim oldu böyle bir olay olduğunu
Bilmiyorm yazdıktan sonra 3 4 cumle konuştuk ve bana yazmadı bnde aynı şekilde
Wala çoğu zaman hep kısa kısa konuşuyorz ama beni gördüğünde iki eli kanda olsa bırakıp geliyor yazdığı donemler oluyor 10 15 gün konusmazsak yazıyor onun dışında ben yazdığımda da bazen kısa kısa bazen uzun konuşuyorz..
Bilmiyorm ki çok karışık bir duyum almıştım sevgilisi olduğuna dair ama eğer ona rağmen yapıyorsa sağlam pabuç değil demek
Öyle yapacam biraz karışık burada yazmadim çok farklı detaylar var ama senin dediğini yapacam
Teşekkür ederim hersey için
Ergen olduğu için olabilir.
birileri bişeyler demiştir ona
Şöyle bir durum arkadaşım ile bu kisi dedikodumu yapmışlar arkadaşım birini kalpli kayıt ettiğini söyleyip zarflamis bunu önce ben değilim demiş sonra kafasını kemirmekten dayanamayip bana yazmış tabi arada geçen başka dedikodular da var en eğer arkadaşım yalan atmıyorsa insalalh o benimdir demiş..
Dostum şöyle benim arkadaşım ile benden habersiz oturmuşlar arkadaşım demiş ki iste ali birini telefonunda kalpli kayıt etmiş ve bu kisi önce annesi mi demiş arkadaşım hayır bu sen olabilirsin demiş buda önce yok demiş ve sonra umarım o benim diye içinden geçirmiş ve söylemiş ardından bana yazdi tabi benim sonradan haberim oldu bilmiyorumdum böyle bir muhabbetin döndüğüne
Wala üniyi bitirdik hocam ergenlik yaşını çoktan geçmeleri lazım..
Rahat ol hocam serbestsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşkooom, bence bu tamamen tatlı bir meraktan ibaret! 🤭 Belki başka bir arkadaşının telefonunda görmüştür de şimdi sana da sormak aklına gelmiştir. Ya da sana takılmak istemiştir, kim bilir! İnsanlar kendi isimlerinin karşı tarafın telefonunda nasıl göründüğünü hep merak ederler, öyle düşün bence. Sen onu ne diye kaydettin ki? Onu güldürecek bir cevap ver emi? 😉💖✨