Sevgilimin herkese bakma huyu var kadın erkek fark etmeksizin kadına bakınca ben de sinir oluyorum nefret ediyorum kavga ediyoruz her defasında?
15 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilimin herkese bakma huyu var kadın erkek fark etmeksizin kadına bakınca ben de sinir oluyorum nefret ediyorum kavga ediyoruz her defasında?
Cevap
0Cevap
O, Sevgilin ❌
Yürüyen kavşak ✅
4 senedir sallamamışsın 40 sene daha idarele ne de olsa ayrılmayacaksın
Ya ben son zamanlarda dikkatimi verdim son zamanlarda farkettim benim suçum ne ki
Çok erken fark etmişsin kız
🤣🤣🤣🤣
Böyle bir ökzle bir zamanlar beraberdim. Günümü mahvederdi. Bıraktım kurtuldum sapığı
Öküzleri çekenkerde var
@Chauchyymath murph kanunu kanka. İstemediğim ot burnumda bitiyor misali
Kaç öküz bitti burnunun dibindr
Ya şu an kendimi senin eski halin gibi hissediyorum bak bu bakıyor ama incelemiyor ama yinede gelene geçene bakıyor
BKmak normal ya
@Chauchyymath 1. Sence başka bir ökzle fırsat verir miyim?
İyi bari.. öğrencmsn
İnsana zindan eder bu tipler hayatı. Değişir diye beklersen anca kendini kandırırsın. Geçen günlerine yazık olur.
Kesnlkle akıllı olmak lazım
Bakma derken nasıl bakma? Niyetinu biliyor musun? Bunu onunla açılça konuştun mu?
Konuştum diyor ki ben gelene bakıyorum öyle inceleyerek bakmıyor ama sonuçta bakıyor mesela biri geçiyor yanımızdan bakıyor
Biraz komik geldi kafamda hayal edince😁
Bilmem, ama rahatsız oluyorsan bir ortak çözüm bulmanız lazım. Ya tahammül ya da tahakküt
Ya bana bi akıl ver bende şaşırdım deli gibi gelene gidene bakıyor
Yani niyeti kızlara o şekilde bakmamak olduğunu biliyorsan bunu bir düşün ama hoşlanmayabilirsin tabii. Tik mi acaba? Bi sana gözleri olsun istiyorsundur
Tik olmuş öyle diyor e ben de katlanamıyorum buna nefrete dönüşüyor sevgim
Bunu böyle anlat ama zihniyetindeki o duyguyu da tart. Haksızsın diyemem aranızı bilmiyorum sizi tanımıyorum ama bunun çözümü onunla bir yol bulmak. Yanında su şişesi gezdir bakarsan herkesin içinde yüzüne sıçratırım ya da bakmamaya çalış de emek versin
Su konusu şakaydı tabii
Bilmiyorum
Ayrıl
Şaşırdım kaldım ha
Yaa askımm 🥺 bilmiyorum İste niçin böyle yapıyo her kavga edişimde diyo gelene geçene bakma huyu olmuş artık farklı niyet arama diyo
Ayrı
Erkeklerden ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim ya, bu durum gerçekten çok can sıkıcı olabilir, seni o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 4 yıllık bir ilişkide böyle bir konunun sürekli kavga çıkarması hiç iyi değil. Belki de sevgilin bunun seni ne kadar üzdüğünün farkında bile değildir? Sakin bir zamanda oturup, bu huynun seni nasıl hissettirdiğini ve ilişkiyi nasıl etkilediğini ona anlatmalısın. İletişim her şeyin anahtarı! Bu konuda onunla daha önce açıkça konuştun mu? 💖