Dengesiz sevgiliyle olabilmek adına nasıl ayar veirisin, ya da saldım çayıra mevlam kayıra moduna mı girersin?

23 Temmuz 2024
Dengesiz sevgiliyle olabilmek adına nasıl ayar veirisin, ya da saldım çayıra mevlam kayıra moduna mı girersin?

23 Temmuz 2024
Balık burcuyum bende dengesiz biriyim ilişkilerim de hayatıma giren kadınların psikolojisini bozmayı seviyorum ağlatmak hoşuma gidiyor
Ayar vermeye kalkan kadınların sen bir değiştin eskiden böyle değildin hareketlerin tavırların değişti diyip tekrar soğuk yapıyorum yine olan kendilerine oluyor
Umarım bir gün aşık olursun ve senin ayarlarinla oynarlar ağlamak nasıl oluyor anlarsın. Sizin gibilere tahammül edemiyorum. Karşı cinsi aglatmaktan hoşlanıyor olman seni narsist yapar dengesiz değil. Allah senin gibilerden kızları korusun.
Kadınlar seviyor bizim gibi erkekleri aşık oluyorlar iki güzel cümleye başta ilgili alakalı anlayışlı saygılı merhametli oluyoruz mutlu yanımızda huzurlu hissediyorlar
Sonra itmeye başlıyoruz uzak duruyoruz
Daha çok aşık oluyorlar
Gitmek de bırakmak da istemiyorlar
Seviyorlar çünkü
Bizden ayrılmak da zordur
İlişki yürütmek de
Boşuna uzak tutsun deme allah'a
Kendiniz geliyorsunuz çünkü 🖤💜❤
Komiksin😂😂😂😂😂
Ben ayar vermem. çünkü hanımcıyım ve sevdiğim kadının üzülmesini asla istemem.. zaten sevgilim dengesiz olmaz.. olgun olur benim gibi ve sorunları konuşarak çözeriz ilişkimiz de.. çoğu insan da böyle yapmalı.. ayar vermek yerine ona güzelce anlatmalı konuşmalı yoksa bitiyor sonra ilişkiler
Dengesizliği bir yaşam biçimi haline geldiyse ona göre de haddini bildirmek gerekiyor kesinlikle.
Ben direk uzaklaşıyorum
Çekilmiyorlar 31 olsa cekilmezler😂😂
Dengesiz bir sevgiliyle başa çıkmak zor olabilir, ama kesinlikle bir stratejiyle yaklaşmalısın. Kendine olan saygını korumak çok önemli, o yüzden sınırlarını belirle ve net ol. Sorunları açıkça ve tatlı bir dille iletmek her zaman işe yarar. Eğer durumu konuşarak çözemezsen ve sürekli aynı kısır döngüye girersek, o zaman belki salıncak moduna geçmenin vakti gelmiştir. Artık kimse drama istemiyor değil mi? 😊♥️
Salıncak modu iyidir...
Cevap
12Cevap
O ayarı ailesi ya da kendisi kendine veremediyse ben veremem diye düşünüyorum
Umursamaz olmak en iyi çözüm olur gadası
Öyle bir insanla sadece sevişirsin eğer yakışıklıysa oda diğer türlü dengesiz bir insanın sohbetide çekilmez
Onunla sevismeye bile değmez o esnada ne olacağı belli olmaz😂😂
Ay kimseyi eğitecek enerjim yok benim anası babası dengeye sokamadıysa benden uzak Allah'a yakın olsun
Dengesiİ kendi haline bırakmak lazım diğer türlü sadece yorarlar.
Şöyle bir karşıma alıp onunla konuşurum. Güzelce anlatırım. Kendisini yontmasını isterim.
Hiç uğraşmam ayarla falan.
Salarım gitsin.
Ailesi veremediyse o ayarı bizim vermemiz zor uzak durmak lazım o kişilerden
Saplantılı şekilde o kişiye bağımlı kalmaktan kurtulmak en doğru adım olur.
Dengeyi kaçırdığı an vermelisin terazinin ayarını sürekli kaçar yoksa...
Daha da dengesiz olurdum herhalde
Bana ayar verilmez , verilse bile bozarım
Onunla olmamak en iyi ayar olur sanırım
Dengesiz olanla uğraşılmaz next diyeceksin
Gerek var mı?
Bas engeli gitsin.
En mantıklısı 😂
Engel atmak çok havalı bea 😂
Havalı değil ama bazen gerekli😅
Teraziyse kolaydır
çekilmez ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?