Güzin ablacılık yapmışlığım çok 😅 Tanışmak isteyen oldu aralarını bulup tanıştırdığım, kavga edip ağlayıp barışmak isteyen yine aralarını bulup barıştırdığım gibi 😅
Sana sormak istediğim bir konu var Sence polislere geniş silah yetkisi olmalı mı mesela tecavüzcüler pedofililer ve masum insanları katledenler gibi büyük suçluları direk öldürme yetkisi (cevabını rahatça yaz istersen kaldırabilirim )
Burası yeri emin ol Olmayan bir şey varsayım olarak soruyorum Burası soru sitesi Evlisin ve mesajın kapalı. Başka nasıl soracağım sana. Soru olarak paylaşsam sana denk gelmeyebilir. Neden yeri ve zamanı olmasın rahatça yazabilirsin dediğim gibi istersen silerim
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Güzin ablacılık yapmışlığım çok 😅 Tanışmak isteyen oldu aralarını bulup tanıştırdığım, kavga edip ağlayıp barışmak isteyen yine aralarını bulup barıştırdığım gibi 😅
Tanıştırdıkların ne oldu evlendi mi
Evlenen var ayrılan var ben bile unuttum 💁🏻♀️🤦🏻♀️😅
Sana sormak istediğim bir konu var
Sence polislere geniş silah yetkisi olmalı mı mesela tecavüzcüler pedofililer ve masum insanları katledenler gibi büyük suçluları direk öldürme yetkisi (cevabını rahatça yaz istersen kaldırabilirim )
Sorunun yeri ve zamanı mı sence? 😅 Burasının yeri olduğunu düşünmüyorum
Burası yeri emin ol
Olmayan bir şey varsayım olarak soruyorum
Burası soru sitesi
Evlisin ve mesajın kapalı. Başka nasıl soracağım sana. Soru olarak paylaşsam sana denk gelmeyebilir. Neden yeri ve zamanı olmasın rahatça yazabilirsin dediğim gibi istersen silerim
Teşekkür ederim ama bu konuya girmenin bile bir anlamı olacağını sanmıyorum, bir şeyi değiştirmez anladığını düşünüyorum 💁🏻♀️
Bir şeyi değiştirecek diye değil sadece bakış açını soruyorum yani rahatça yazabilirsin sonra silerim istersen
Bakış açımı belirttim sayılır ya zaten 🙂
Sorduğum konuyla ilgili,🤦
Tamam anlamamışsın ama artık sormasann 💁🏻♀️
İstemezsen sormam tabi 🙏
Ama açık ve net bir şekilde ifade etmen mantıklı olur çünkü sonra istersen silerim cevabını 👍
Orta okulda sevdigim kız mutlu olsun diye sevgili ayarladim ve kavga etikleri zaman ben düzeltiyordum ve hiç bir zaman soyleyemedim sevdiğimi
Arkadaş kıza nude atacaktı malafatı küçüktü benimkini attı
Yardım edilmez
Neden
evet
Nasıl
Etmedim etmem
Vatandaş...