Sevgilim TikTok’ta mini etekli video attı, kıyafetine karıştım diye ayrıldık, haksız olan ben miyim?

Arkadaşlar kız arkadaşımla 2 yıldır beraberiz aileler tanıştı ama sürekli kavga ediyoruz şu kıyafet meselesinden ya tamam arada benimleyken giy dedik yine okey. Birkaç ay önce bu gitmiş mini etekli videoyu TikTok'a atmış abi zaten istemiyorum bari paylaşma çok soğumuştum o zaman özür dilemişti silmişti falan canım şimdi yine atmış diyo ki ben 23 yaşındayım istediğimi giyer paylaşırım bu ne ya ciddi ilişkideysen dinleyeceksin o zaman ben olmam dedim kavga ettik baya engelledi en son yine çok tartıştık sinirden o videoyu zaten silmemişsin bitti kafamda dedim o da öyle deyince saydırdı işte en son bana küfür etti bitti dedi her yerden açık kapı bırakmamış asla direkt bitirdi 2 gün önce birlikte kalmıştık çok seviyorum aşığım evlensek hemen bu yaz falan diyordu daha bu kadar kolay canım bir video olayı için beni sildi neymiş 23 yaşındaymış ben onun kıyafetine falan karışamazmışım Şu an ayrıldık çok kötüyüm o ama asla üzülmüyordur bile eminim napcam

Sevgilim TikTok’ta mini etekli video attı, kıyafetine karıştım diye ayrıldık, haksız olan ben miyim?