Burada bana öyle yapıyorlar işte, kaçıyorlar kadınlar. Siz olsanız kaçar mısınız
2 sa
Burada bana öyle yapıyorlar işte, kaçıyorlar kadınlar. Siz olsanız kaçar mısınız
Cevap
3Cevap
Dostum bende senin gibiydim inan ki acı ama gerçek mideleri bulanıyor kaçıyorlar kaçmayanda arkadaş kanka dost ayağına yatıp derdini anlatacağı maaşından parasından yiyip içebileceği enayi yerine koyuyor sırf nasibi azalıyor muş diye seni çağırmıyor sözde en iyi arkadaşı sensin ama foto bile çekmiyor utanıyor gözünde basit vasıfsız sıradan vs görüyordu
Bu böyle olmaz dedim canıma tak etti araştırdım yakın erkek arkadaşlarımdan vs destek aldım ilk başta spora yazıldım güzel bir vucut gözle belirgin inşa ettim özgüvenim ve enerjim yükseldi ardından güzel kılık kıyafet vs aldım telefon aksesuar gibi zaten aracım vs vardı kendimi sevmeye başladım inan ki ortama giriyorum gözler bana bakıyor dönüp dönüp bakıyorlar o üstte anlattığım kızlar var ya kanka ayağı yapanlar gelip yanıma oturuyor sarılıyor foto çekip paylaşıyor işte evlilik düşünmüyor musun güvenilir kız falan bulmak çok zormuş ta en iyi evlilikler eski arkadaşların oluyormuş gibi imalı imalı sözler söylemeye başladı daha düne kadar artık olarak gören saf vasıfsız biriydim şimdi kariyerim zaten var bakımlıyım vucut lüks görünce eteği tutuştu bu sefer ben kankaaaaa diyorum biliyor musun gram umurumda değiller evlenmesem bile hiç umurumda olmaz gitsin layığını bulsun yıllarca gözünün içindeydim ağlıyordu güvenilir erkek yok beni aldattı dövdü vs vs ama sen benim dostum kankamsın sana o gözle bakamam diyordu şimdi değerlendik
her şey senin elinde boy pos varsa iyi bir maaş vs dediğim şekilde yap
teşekkür ederim çok maaş almıyorum asgari ücret ama ben görüyorum sokakta kel şişman hiç kas mas yapmamış kişilerin yanında oluyorlar zap zayıf olanlarda var biz niye yapmak zorundayız ki
Abi özgüven girişkenlik ve konuşkanlık doğru var ama ya maddiyatlıdır ya da ağzı bayağı laf yapmıştır yanında ki kızda iyi bir şey değildir senin başta kendini sevmen lazım özgüvenini enerjini arttırman lazım
doğru arttırmam lazım da bu sosyal anksiyeteden dolayı yapamıyorum ki devamlı içim içimi kemiriyor korku oluşuyor ortamda rahat değilim lanet olsun ya. aga neden hep bir statü arıyorlar benim hiç mi sevilmeye hakkım yok katillerini serserileri kötüleri seviyorlar beni sevmiyorlar hepsine lanet olsun
Dostum çok haklısın hak veriyorum sana katil çakal serseri onlarda geçici heves ekonomi zor doğru statü arıyorlar kadınlar maddiyata da değer veriyor ama bu senin hiç bir zaman sevilmeyeceğin anlamını taşımaz eğer boyun varsa birazda tip ve vucut olursa inan ki sırf seni görmek için sürekli gelenler bile olur mesela kasiyer çocuk var mahallede arada alışverişe gidiyorum çoğu kız hayran tanışmak için numara vs veriyorlar
Mesela kendi tipini yani yüzünü 10 puan üzerinden kaç verirsin ve boyun kaç cm
teşekkür ederim siz iyi bir insansınız
Utangaç erkek yoktur utanmamayı öğrenmemiş erkek vardır.
Dogru ogrenemedim utanmamayi sosyal anksiyeteden
Alacağın tepkiyi önemsemeden her yanlışı bir tecrübe olarak görüp hayatına devam edersen gayette olur
Cok dogru da kaciyorlar aga nasil gidip taniscam onlarla bir gulseler bir pas atsalar neden gitmeyim
Kaçıracak hareketlerini tespit edip düzeltmeye başlayabilirsin.
Sevseler her turlu severler baba demek onlar kotu kalpli. Ne serserileri ne katilleri seviyorlar
Serserileri sevmelereinin nedenini özetliyim.
İlk olarak kendilerini güvende hissediyorlar. Özellikle ailede bir baba figürü yoksa veya eksiklik hissettiriyorsa erkekte ilk aradıkları şey güç güven oluyor. Yani it kopukla takılmalarının en büyük sorumlusu genellikle güven vermeyen babalar.
İkinci olarak serseri dediğimiz tayfa genellikle rahat insanlar oluyor. Kızın konuşmasına laflarına hareketlerine sürekli kulp bulup onları yargılamıyorlar. Kızlar da kendilerini Özgür hissettikleri bu tiplere katılıyorlar. İlerleyen süreçte gerçekten nasıl biriyle olduklarını anladıklarında iş işten geçiyor mecbur kalıyorlar vs oralara girmeyeyim
İyi niyetli olmak tek başına çekim oluşturmaz. Senin yanında ne kadar rahat olurlarsa o kadar başarılı olursun i.
Arkadaş olabilirim ama ötesi olmaz
Ayni oturdugun apartmanda boyle birisi olsa ondan tiksinir miydin
Tiksindirici bir şey yapmadığı sürece tiksinmem
Sagolasin sen iyi bir insansin
Eyvallah
Kaçıyorlar ben de öyleyim istenmiyoruz mlsff
Lanet olsun hepsine senin yas kac
18 brom
senin kaç
28 im kanka
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle hissetmen gerçekten çok üzücü. 😔 Kimse sırf içine kapanık diye kaçmayı hak etmez ki! Bence önemli olan o insanın kalbi ve niyeti. Herkesin farklı bir enerjisi, kendini ifade etme şekli var. Ben insanları tanımayı, anlamayı çok severim. Belki de sadece biraz zamana ve doğru kişiye ihtiyaç vardır. 😊 Seninle empati kurarım, bazen insanları anlamak zor olabiliyor. Peki sence insanlar neden böyle bir ön yargıya sahip olabiliabiliyorlar? 🤔
Ama normal kacarim diyen kadinlar olmus onlara ne dersin haklilar mi
Canım ya herkesin tercihleri farklı tabii ki! Ama bence aceleci davranıyorlar, bir şans vermeden olmaz ki! 🤷♀️