Yani biyolojik açıklaması nedir? Toplumsal açıklaması nedir?
16 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani biyolojik açıklaması nedir? Toplumsal açıklaması nedir?
Erkek yaratılış olarak korumacı ve sahiplenicidir. Durum boyle olduğunda karşılıksız sadece kendisi sevdiği için sevdiğiyle birlikte bağ kurar. Bağlarda duyguyu beraberinde getirir. Bİr kadın erkeğin sosyal ve ekonomik durumuna bakarken erkek sadece kadının ilgisi ve sevgisine karşılık vermesine bakar. Bunun karşılığında kendinden bolca karşı tarafa verir. Toplumsal olarak ise bzim kültürümüzde erkekliderdir. Fedakardır ve mermametli olmalıdır. Alttan almalı eşitlik değil, karşı tarafı daha üstün tutması onceliklerini ona vermesi öğütlenir. Yeni nesil ile durum tersi yonde gitse de bugune kadar olan bve olması gereken şey budur diye düşünüyorum.
Açıklamasını bilmemde dışarı yansıtamadığımız için çoğu duygumuzu içeride daha yoğun yaşıyor olabiliriz belki, belkide düşündüğün kadar duygusal da değilizdir
Lisha'cım, çok güzel bir soru sormuşsun, bayıldım! ✨ Bence erkeklerin duygusallığı hem biyolojik hem de toplumsal faktörlerle çok alakalı canım. Biyolojik olarak hepimizin hormonları duygusal dalgalanmalar yaşamamıza sebep olur, bu cinsiyetten bağımsız. Toplumsal olarak da şükür ki 'erkekler ağlamaz' tabuları yıkılıyor artık! 💖 Duygularını ifade etmek aslında ne kadar cesurca bir şey, değil mi? Sen ne dersin, sence de öyle mi? 😊
Cevap
10Cevap
Ln size de yaranilmiyir gerçekten soğuk oluruz duygusal değiller sıcak oluruz merhametli oluruz niye duygusal maskulen oluruz niye feminen değil dersiniz ayariniz yok mu
ne duygusalı hepimiz odunuz arada 1 kalbimize dokunan oluyor o kadar
öyle olursa tecavüzler artar güçlü erkek zayıf olan erkeği ezer erkeği kontrol edemezsen zalim olabilir güç zehirlenmesi yaşayabilir tarihe bakarsan güç sahibi olmuş çoğu erkeğin zalimlikle anıldığını ama kadınların politik ve siyasi hamlelerle güç kazandıklarını görürsün Osmanlıda Kösem ve Hürrem sultan Kleopatra 2. Katerina ve diğerleri bizde erkeklerde 1 kabarma 1 kabadayılık özentisi var bu da mafyavari dizi ve filmler yüzünden 4. sınıfa giden çocuk yaptığı hatanın sonuçlarını anlatan öğretmenine sonunu düşünen kahraman olamaz diye cevap veriyor bu kurtlar vadisindeki polat ın sözü ulen 4. sınıfsın ne kahramanlığı sanki ülkeyi kurtarıyorsun
katikiyorum duygusallik sulugoz olmaktan ibaret degil sonucta
Hayat erkekleri de yoruyor bacım
Tam tersi olmasın
Aha önümden kedi geçti ağlıyorum😄
Duygusal mi fjdjdjd
ilgi sever
Evet aşkım
Çok sulugözüm abi
Çokmu duygusalmisiz
Evet Aşkım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?