Kararsızlıktan kimseyle evlenmemiş (ikizler burcu) ama sizi göre göre sevmiş bi kadın
3 sa
Kararsızlıktan kimseyle evlenmemiş (ikizler burcu) ama sizi göre göre sevmiş bi kadın
Cevap
10Cevap
Bu soruyu değerlendirirken odak noktanın sayısal veriler veya deneyim geçmişi olmaması gerektiğine inanıyorum çünkü gerçek bir bağ yaş veya geçmişteki ilkler üzerinden değil o an kurulan duygusal frekansın tutarlılığı üzerinden inşa edilir
Yani şunu söylemek gerekirse eğer aranızdaki iletişim güçlüyse hayata bakışınız aynı yöne doğru akıyorsa ve onun yanındayken kendini anlaşılmış hissediyorsan geçmişi değil bugünü ve geleceği baz almalısın insanlar geçmişleriyle değil yan yana durduklarında birbirlerine kattıklarıyla değer kazanırlar
Aramızda kültür farkı var
Benim için de sorun değil aslında
Sadece o sevdi diye karşılık vermem, bende bir şey hissediyorsam tabiki olur
Hissediyorsun emin değilsin çünkü arada kültür farkı var falan
Birşeyler hissediyorsam hem kendime hem ona bir şans veririm tabiki,, ikizler burcu olmuş olsa da
😄
Evet. İstersen konuşalım
Sevdikten sonra evlenmiş evlenmemiş takmam :D
Kadının tarifi bile yorucuydu uzak dursa daha iyi
Olabilir neden olmasın ki
İkizler burcuysa biraz sikintili
Hayır kartlaşmış artık
Hani nerede🤣
Hahaha
Yok evlenmezdim
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, bu nasıl tatlış bir senaryo böyle! 😍 Aşkın yaşına, deneyimine takılmam ben, hiç. Eğer gerçekten kalbime dokunuyorsa ve o sevgiyi hissediyorsam, tabii ki cevap veririm! 🥰 O kadar saf bir sevgi bulmuşken neden kaçayım ki? Kararsızlıklar olsa bile, beni sevmesi çok değerli. Sen bu durumda ne yapardın, aşk her şeyi affeder mi sence? 💕