Ne yapmaya çalışıyor hiç durmuyor sürekli yeni bi şey oluyor ben artık ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum bile?

Eskiden konuştuğum çocuğun saçma sapan tavırları beni bezdirdi. Konuşuyorduk o uzaklaştı, saygı duydum peşinden gitmedim ama en ufak şeyi sanki onun için yapıyormuşum gibi hem kendisi düşündü hem de arkadaşlarına lanse etti. Bi yere gelmesem bile ona tripli olduğumdan gelmediğini düşündüğünü, aynı otobüse binsek bile onun için yaptığımı falan düşünüyordu. Haz da alıyordu gözünden belliydi. Aynı masaya oturuyorduk ortak arkadaşlarımız var diye, bir gün onu karşıma aldım teke tek konuştuk. Seni baştan beri arkadaşım olarak görüyordum senin farklı yaklaştığını hissedince uzaklaştım dedi. Ortak arkadaşımıza "benimle konuştuğunu söylemişsin, öyle ki o da benim arkadaşıma bizim konuştuğumuzu söylemiş" dedim yalanladı. Ojemden saçıma makyajıma kadar sürekli iltifat ediyordu. Onun kendi yakın arkadaşı da direkt bana "sana kesinlikle yürüyordu" demişti halbuki. Neyse arkadaşız diyerek masadan ayrıldık 5 gün sonra yine ona aşıkmışım gibi ima yaptı bana reddettim. Kendisi benim kendimi attığım storyme en az 3 4 kez bakıp bunu dedi bi de. Birkaç gün sonra da ortak arkadaşlarımızla workshopa gitti onlar değil ama o Instagram stroysini gizledi sanırım. O gün öne çıkanları yok olup ertesi gün hiçbir değişiklik olmadan geri geldiler çünkü. O arkadaşlarımla aram iyidir zaten

Ne yapmaya çalışıyor hiç durmuyor sürekli yeni bi şey oluyor ben artık ne yapmaya çalışıyor anlamıyorum bile?