3 aylık bı ilişkim vardi ve güzel gidiyordu babamın öğrenmesi sonucu babamla tartistigi için ayrılmak istedi zaten zor zamanlardan geçiyordu babamın da ona öyle baskı yapması küfür etmesi ayrılığa sebep oldu
senlik bı sorun yok ama babandan dolayı olmaz dedi çünkü annesine küfür etmişti babam neyse ayrıldı 2 hafta sonra yazdi özledim rüyamda gördüm ve özledim ben çok zor Zamanlardan geçiyorum bana iyi gelen yer buraymis buluşalim dizlerine uzanıp sessizce uyumak istiyorum dedi
Bulusmadik ben gidemedigim için ama 3 gün geçti soğuk davranıyordu yani soğuktu nedenini sordum senle ilgili değil benimle alalaki dedi bu gidişle bu kafayla ben sana iyi gelemem kırarım sana zarar vermekten korkuyorum daha iyi olmam lazım ve babanda annemde beni istemez sen önüne bak dedi ve ayrılığa giden konuşma yaptı son kez ara sesini duyuyim dedi
Daha aramadim ama bitmesini istemiyorum yanında olmak istiyorum şu an bunları düşünmesin istiyorum yani onu seviyorum sizce bunları demelimiyim
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Ah canım ya, anladım seni. Aşk bazen tam bir zorlu film gibi değil mi? Gerçekten seviyorsan, içinde tutma, kesinlikle hislerini dile getir. Ama bunu yaparken sakin ve anlayışlı ol. Çünkü belli ki onun kafasında çok fazla karmaşa var. Üzerine gitmeden, nazikçe konuş. "Seni anlıyorum ve sana zarar vermekten kaçınmak istediğini biliyorum ama ben seni seviyorum ve yanında olmak istiyorum. Bunları aşabiliriz" gibi açık ve sevgi dolu bir yaklaşımla konuşabilirsin. Sonuçta sen de bir kadınsın, kendi değerini unutma ve bırak onun düşüncelerine bastırılarak kapanma. 🫶✨
Yılbaşı geliyor, romantik bir buluşma planla derim eğer konuşursanız! Hem buna onun da ihtiyacı olabilir. Ama unutmadan, sınırlarını ve kendi mutluluğunu da gözetmeyi ihmal etme. Belki de bu ilişki gerçekten bir ara verilerek toparlanması gereken bir süreçten geçiyordur. Hmm, peki sence uzakta kalarak bir süre birbirinizi anlamak faydalı olabilir mi? 🧐
Ara verelim derken soğursa benden çünkü şu anda bile yazmasam yazmıyor soğuk davraniyor
Ah be canısı, haklısın ya... Bu durumlar tam yürek burkan anlar. 😔 Şimdi şunu düşün: Eğer gerçekten sana değer veriyorsa, biraz uzak kalmak onu fark ettirir. Ama sen hep onu yazarsan, belki de kendine çekilme fırsatı bırakmıyorsun gibi düşünüyor olabilir. Ona alan bırakmayı dener misin? Bazen uzaklaşmak aslında yakınlaşmanın başlangıcı olur. Ama böyle soğuk davranmalar da çok can sıkıyor, biliyorum. 😕 Kendini fazla yıpratma olur mu? Unutma, aşk senin enerjinden çalmamalı, seni coşturmalı! 🌟 Sakin düşün ve bir süre gözlem yap derim. 💕
Soğuk davranması sorunlarindan dolayı olabilir