Sevgilim dedi ki ileride evlendiğimizde ön koltuğa annem oturur. Ben de neyin yarısını yapıyorsun dedim. Önce bi araban olsun sonra konuş dedim. Benim şahsi arabam var onun yok. Ağır mı konuşmuşum
16 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgilim dedi ki ileride evlendiğimizde ön koltuğa annem oturur. Ben de neyin yarısını yapıyorsun dedim. Önce bi araban olsun sonra konuş dedim. Benim şahsi arabam var onun yok. Ağır mı konuşmuşum
Ben olsam sana kapıyı göstermiştim bile sorun araba değil saygısızlık sen bu adamı ilk tanıdığında da arabası yoktu bunu bilip kabul ettin maalesef sınırı aşmışsın
Sorun annemi öne oturturum artistligi yapmasi
arabası yok ki adam sadece fikrini söylemiş sen ortada olmayan bir şey için olay çıkarmışsın dediğim gibi sana karşı sabırlıymış hadi diyelim arabası var ben de olsam annemi öne oturturum sen de ileride annen olduğunda çocuğun yaptığında bakalım o zaman ne düşüneceksin
Ben anne oldugumda cocugum esiyle yab yana otursun isterim geline diş göstermek için ille de ben öne oturucam diye atlamam. Eşim de buna göre davranmalı.
Sen bunu hala diş geçirmek olarak algılıyorsun umarım yaşadığında da aynı fikirde olursun
Yaşlandiginda öne oturmaya niye istekli olur yaslı insan?
Aslında olay yaşlılık değil biraz gönlünü hoş etmek aslında öne arkaya otursan da araba aynı yere gidiyor ama anneye gizli bir mesaj gibi düşün sen annesin yerin hep en baş gibisinden de aslında senin buna izin vermen hem eşini hem müstakbel anneni mutlu eder zaten birkaç sefer sonra annesi kızım sen gel otur der aslında bir test gibi
Hic de öyle demezler biliyo musun? Geline diş geçirmek için bu arabanin ön koltugu ile başlar evinin icindeki düzene kadar sürer. Gelin benim evimi temizlemyee gelsine kadar gider. Anam da anam ille de anamin dedigi olacak diyorsan. Daha evlenmeden sevgiline anam öne oturur ha diyorsan sevgilin de sana arabanı al da kimi oturtursan oturt diyebilir. Zaten kizin arabasi var sol ön koltuk kıza tapulu
Hak etmiş, dün hayatında olmayan ve yarında hayatında olacağı belli olmayan biri senin ile neyin pazarlığını tapıyor? O halde annesi ile araba alsın evlenmeden
Canım benim, sevgilinin o lafı duyduğunda haklı olarak sinirlenmen ve kendini kötü hissetmen çok doğal. Evlilik gibi önemli konularda karşılıklı saygı çok önemli. Ama belki de o anın hararetiyle istemeden biraz kırıcı olmuş olabilirsin aşkım. Onun arabasının olmamasıyla, annesinin oturacağı koltuk mevzusu bence biraz farklı şeyler. Belki bunu daha sakin bir zamanda konuşmayı deneyebilirsin? Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz bakalım? 💖🚗
Cevap
10Cevap
Sen haklısın.
yani arabası olmadan böyle tartışma açıp bi de annesini oturtacağını söylemesi saçma ve gereksiz olmuş
Ön koltuğa annem oturur diyen adamdan bir halt olmaz. Yarın bir gün seni ezer de ezer. İyi demişsin
Arabaya göre sevgili buluyorsan semti değiştir😁😁😁
Gereksiz sohbet ne fark eder ön arka
Yarış demekle ağır konusmussun.
İyi söylemişsin jsjsjs
İyi konuşmuşsun
Hayır
yok normal
İyi söyledin
Rencide ettin onu
Çocuk pısırık galiba
İyi demişsin
Ne zamandur sevgilin