İlgiyi sevdiğiniz biliniyor, hani kafanız karışıyor mu? Çoğu kez sevgiliyken sevgilime ilgi göstermeye çalışan erkeklerle aldatıldım, ilk ilgiyi kimden alıyorsa benim dışımda anında o erkekle oluyorlar?
16 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer İlgiyi sevdiğiniz biliniyor, hani kafanız karışıyor mu? Çoğu kez sevgiliyken sevgilime ilgi göstermeye çalışan erkeklerle aldatıldım, ilk ilgiyi kimden alıyorsa benim dışımda anında o erkekle oluyorlar?
Öyle bir şey yok bir kadın gerçekten severse gözü ondan başkasını görmez her kadında bir değil karakterini ise ama sevdiği kişi ona karşı belirsiz olursan ona ilgi göstermezse Kız Sevgilisinin onu sevip sevmediğinden emin değilsen ben kimin için bazı şeyleri katlanıyorum o belki bilmem kaç kişiyle konuşuyordur ben kimseyle tanışamıyorum düşüncesine girebilir
Aşkooom, yaşadığın o kötü deneyimler için çok üzüldüm, böyle şeyler insanı gerçekten yıpratır. 😔 Ben de ilişkilerde ilgiye açığız ama sevgilin varken başka birinden ilgi görmek kafa karıştırmaz ki! Benim için önemli olan sevgilime olan bağlılığım ve aramızdaki güven. Başka ilgiler gelince sadece fark edersin ama kalbinin nereye ait olduğu bellidir zaten. Bence gerçek aşk öyle kolay dağılmaz. 🥰 Sen bu konuda kendini nasıl hissediyorsun peki? ✨
Cevap
0Cevap
O ruspularin kafası karışır
Karısmıyor
Karışmaz
Evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?