Kızlar, Size aşırı ilgi gösteren, çok aşık bir erkek birden-bire geri çekilirse ne hisedersiniz?

Kızlar ilk başta onu diyeyim ki, bunu o kızı pişman etmek için, ona trip atmak için yapmadim. Gerçekten de yoruldum ve uzaklaşma kararı aldım. Sadece kızlar tarafından durumu görmek istiyorum, o kız ne hisler geçirir, ne düşünür bilmek istiyorum. Benim çok aşık oldugum bir kız vardı. Aylarca peşinden koştum. Sonunda yaklaşıp hislerimi açtım ve o da hiç bi fikrim yok diyerek gülerek karşıladı. O günden sonra ama onun da bana ilgisi olmaya başladı. Hep gülümsüyordu beni görünce, hoşlanma belirtilerinin hepsi vardi. Her gün ayni ortama karşılaşıyorduk diye sonralar konuşma, dertleşme firsatimiz bile olmuşdu. Kiz ona deliler gibi aşık oldugumu biliyordu ve davranışlarından onun da bana karşı bişeyler hisettigini görüyordum. Bana umur verecek bazi hareketleri de oldu. Bazen uzun uzun dertleşip, samimice konuşuyorduk. Kısacaı aramızda samimi bir iletişim vardi ve ben bir şeye dikat etmiştimki onunla beraber olurken hem o, hem de ben öyle içten gülüyorduk, öyle mutluydukki sözle ifade etmem mümkün degil. İkimiizn de gözlerimizin içi gülüyordu. Ruhumda mutluluk hormanlari uçuşuyordu onu görünce. Ama biraz geçtikten sonra kizin dengesiz oldugu ortaya çıktı. Kız bazen aşırı samimi, candan davranıyor. Bazen aşırı soğuk ve tavirli davraniyordu. Bazen hatta beni hiç tanimiyormuş gibi davraniyordu. Kendi şaşırıyordum. Sonunda aramızda küçük bir kavga oldu ve ben ondan uzaklaşma karari aldim. Çünki kiz dengesiz biri ve ilişkimizin ileri gitmesine hiç izin vermiyordu. Sonunda yoruldum ve ona dengesiz oldugunu söyledim. Biraz atıştık ve ben o günden sonra onu görmeye gitmiyorum. Ona gösterdiğim aşırı ilgiden sonra birden bire ortadan kaybolmam, kız bu durumda ne hiseder? ne düşünür bilmek istiyorum. Bu arada ben kızdan uzak kalmak istemiyordum. Kız sanki kendi beni ondan vaz geçmeye zorladı. Kendisinin dengesiz davranışlarıyla ve her defasnda benim kalbimi kirmakla. Ama ben uzak kalsam da onu unutamiyorum. Her gün özlüyorum, hasretden kalbim param parça oluyor.

Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar lütfen yorum yazip, fikir deyin
Kızlar, Size aşırı ilgi gösteren, çok aşık bir erkek birden-bire geri çekilirse ne hisedersiniz?