Kızlar ilk başta onu diyeyim ki, bunu o kızı pişman etmek için, ona trip atmak için yapmadim. Gerçekten de yoruldum ve uzaklaşma kararı aldım. Sadece kızlar tarafından durumu görmek istiyorum, o kız ne hisler geçirir, ne düşünür bilmek istiyorum. Benim çok aşık oldugum bir kız vardı. Aylarca peşinden koştum. Sonunda yaklaşıp hislerimi açtım ve o da hiç bi fikrim yok diyerek gülerek karşıladı. O günden sonra ama onun da bana ilgisi olmaya başladı. Hep gülümsüyordu beni görünce, hoşlanma belirtilerinin hepsi vardi. Her gün ayni ortama karşılaşıyorduk diye sonralar konuşma, dertleşme firsatimiz bile olmuşdu. Kiz ona deliler gibi aşık oldugumu biliyordu ve davranışlarından onun da bana karşı bişeyler hisettigini görüyordum. Bana umur verecek bazi hareketleri de oldu. Bazen uzun uzun dertleşip, samimice konuşuyorduk. Kısacaı aramızda samimi bir iletişim vardi ve ben bir şeye dikat etmiştimki onunla beraber olurken hem o, hem de ben öyle içten gülüyorduk, öyle mutluydukki sözle ifade etmem mümkün degil. İkimiizn de gözlerimizin içi gülüyordu. Ruhumda mutluluk hormanlari uçuşuyordu onu görünce. Ama biraz geçtikten sonra kizin dengesiz oldugu ortaya çıktı. Kız bazen aşırı samimi, candan davranıyor. Bazen aşırı soğuk ve tavirli davraniyordu. Bazen hatta beni hiç tanimiyormuş gibi davraniyordu. Kendi şaşırıyordum. Sonunda aramızda küçük bir kavga oldu ve ben ondan uzaklaşma karari aldim. Çünki kiz dengesiz biri ve ilişkimizin ileri gitmesine hiç izin vermiyordu. Sonunda yoruldum ve ona dengesiz oldugunu söyledim. Biraz atıştık ve ben o günden sonra onu görmeye gitmiyorum. Ona gösterdiğim aşırı ilgiden sonra birden bire ortadan kaybolmam, kız bu durumda ne hiseder? ne düşünür bilmek istiyorum. Bu arada ben kızdan uzak kalmak istemiyordum. Kız sanki kendi beni ondan vaz geçmeye zorladı. Kendisinin dengesiz davranışlarıyla ve her defasnda benim kalbimi kirmakla. Ama ben uzak kalsam da onu unutamiyorum. Her gün özlüyorum, hasretden kalbim param parça oluyor.
Kızlar, Size aşırı ilgi gösteren, çok aşık bir erkek birden-bire geri çekilirse ne hisedersiniz?
Güncellemeler
+1 yıl
Kızlar lütfen yorum yazip, fikir deyin
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar Ne Diyor
Birçok şey düşünmüş olabilir. Empati yapan birisiyse suçu hem sende hem kendinde bularak “ben dengesizliğimle adamı belirsiz bıraktım. Sanırım onu ben soğuttum.. Ama o da benden 3 günde vazgeçtiğine göre yeterince sevmemiş.” Diyebilir.
Empatiyi yeterince yapabilen biri değilse direkt senin onu yeterince sevmediğini ya da ilginin başkasına kaydığını düşünerek sadece seni suçlamıştır.
Fakat her halükarda içten içe o da kötü hissetmiştir bu durum bitince. Dışarıya ne kadar yansıtır ya da senin kadar mı etkilendi, işte orasını bilemem.
Teşekkür ederim değerli yorumunuz için. Çok duygusal bir kız. Belki de çok üzülmüştür. Ama ben ondan daha fazla üzülüyorum. Hatta yine onu görmek için gitmek istiyorum. Gerçekten çok aşığım. Ama tekrar tekrar ayni travmalari yaşamaktan korkuyorum. Kizi sadece anlamaya çalışıyorum. Bazen aşırı ilgili, samimi davranan biri, 2 gün sonra aşıri soguk davraniyor. Bunun dengesizlikten başka adi yok bence
Rica ederim.
Kizin amaci sevgini mi test etmek, taktik mi uygulamak yoksa guven sorunundan dolayi mi itip cekmek vs bilmiyorum. Ama istersen son bi defa git konus. “Ben seni cok ozledim ve seviyorum fakat belirsiz davranmana dayanamiyorum. Bana lutfen acik ol ve beni istiyorsan soyle. Kotu ayrilmaktan da belirsiz kalmaktan da cok yiprandim.”
taktik uygulamak derken amaci ne olabilirki?
Pesinden kosturma taktigi ama cogu kiz bunu kotu niyetle yapmaz. Yani acaba benim icin ugrasacak mi ic gudusu. Ask filminde bile kavga sonrasi kapiya genelde erkek gelir. Durust olmak gerekirse pesimizden kosmadiginizda prenses gibi hissedemiyoruz iliski icinde 😀
Peşinden koşmak sorun degil, insan sevince yillarla peşinde koşar. Ama bizim aramizdaki sorun farkli. Bu kiz bi gün benimle az kalsin evlenmeye bile hazir olacak kadar samimi, yarin beni tanimiyor, benden uzak dur havalarina girecek kadar soguk davraniyor. Yani bu noktayi hiç anlayamadim. Kizin amaci ne? Psikoloji sorunumu var ne ya :D
Bipolar mi bu kiz yahu 😀 en iyisi kac sen bu kizdan
İnsani paranoya edicek bi durum yasatti bana. Yani bu yüzden uzak kalma karari aldim. Şimdi tekrar gitsem, 1-2 gün yine samimi davranir ve sonrasi yine ayni hikaye. Konuşmamiz için ne telefonu, ne instasi falan da yokki dertimi anlatayim)
Bipolar oldugunu düşünüyorum zaten. Kendine açıkca söylemedim. Ama sen dengesiz birisin dedim ve hayir sensin dengesiz deyip kizdi bana :D
Muhtemelen bipolar bozuklgi var. Bu hastaligin tedavisi yokmu?
İster bir kere dedigim sekilde konusup da dene, ister direkt oldugu gibi kalsin ve ulasma. Karar senin valla 😅
Cok bilmiyorum ama izledigim diziden yola cikarak soyleyeyim ki ilac falan kullanilinca cok fire vermiyorlarmis. Shameless dizisinden gordugum kadariyla 😀
Ben uzak kalmayi dusunuyorum. En iyisi bu bence Hem bence en çok aşk acısı çeken taraf ben olsam bile, en büyük itiren taraf o kizdir. Çünki bi daha benim kadar ona deger veren, onu seven, onun için hayatini yeniden dizayn etmeye hazir olan ve onun için her fedakarligi yapip, içten aşık olan birini bulmasi zor.