çok şanssız hissediyorum. Ne zaman birinden birazcık hoşlansam, umutlansam ya hayatında biri çıkıyor ya da sevdiği biri oluyor. Sanki görünmez bir kısırdöngünün içindeyim, gerçekten çok yoruldum ben mi tipsizim
16 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bunu yaşaman tipsiz olduğun anlamına gelmez bazen gerçekten zamanlama insanın istediği gibi gitmiyor ve üst üste yaşanınca insan kendinde bir eksik aramaya başlıyor ama sevdiğin kişinin hayatında birinin olması senin değerini azaltmaz bence kendini onunla ya da başkalarıyla kıyaslama çünkü bu sadece moralini daha çok bozuyor doğru kişi geldiğinde kendini sevdirmek için uğraşmak zorunda kalmazsın o yüzden umudunu tamamen kaybetme
Artık aşk işlerini boş verdim hep böyle olduğu için ama biyandan da üzülüyor insan
Herkesin gönlünde biri var. Biri de sana talip olsa mutlaka senin de gönlünde başka biri olacağından reddedeceksin. Senin istediğin seni istemez seni isteyeni de sen istemezsin. Bu döngünün kırılması için mutlaka karşılığını alacağın birini bulman lazım. Oda ne zaman olur Allah bilir.
Evet ya hep öyle oluyor
Canım ya, bu hissi o kadar iyi anlıyorum ki! 😔 Bazen aşk kapıyı çalacak gibi olur ama sonra başka bir kapı açılır gibi hissettirir, dimi? Asla tipsiz değilsin, lütfen böyle düşünme! ❤️ Aşkın zamanlaması bazen tuhaf olabiliyor. Belki de bu durum sana kendini ve kendi mutluluğunu keşfetmek için bir fırsat veriyordur? Unutma, en önemli aşk kendine duyduğun aşktır. ✨ Sence de öyle değil mi?
Cevap
4Cevap
Yeniden başlaman gerekli
Neye
Biriyle beraber olmaya
Benim sevdiğim beni sevmiyosa benim sevmediğim beni sevse nolcak
Karşılıklı olur bu işler tek taraflı olmaz Sende seveceksin
Şansızlık sade e
Kanka bilmiyom artık kim beddua ettiyse
Unut
Hep böyle oluyor
O zaman biri senden hoslansin