Bir süredir görüşmüyoruz , arayıp sormuyor , özlemek istiyorum dedi... aramız bozuk ve ayrılmamak için bu yolu deneme kararı aldık. Gel gelelim ben onu çok özledim.. Mesaj atsam cevap vermez , ayrılık evresine geçtik gibi bir durum oluştu.. Ben ne yapayım da dönsün arkadaşlar :( Çok çaresizim nolur yardım edin 5 yıl oldu... Evlenecektik yaza kadar...
Cevabın nedir?
+1 yılacini anliyorum bacim... benim sevgilimde bana kirk yilda bir yazar en sonunda sabrim tukendiginde ben yaziyorum ondada sadece nasilsin iyiyim falan filan yani ayni sorun bendede var gibi ama ben yazmiyorum ona yani benim tercihim boyle ben kimsenin pesinde kosamam ne kadar sevsemde kendimi ezdiremem pesinden kossam beni iyice kucumseyecek diye korkuyorum ondan yazmiyorum ama bir kac gun gectigi vakit yaziyor bana insanlara pek fazla deger vetmiceksin bacim yoksa agzina ediyolar kac kere kavga ettik ama degisem bir sey yok aynen devam beni ne kiskanir nede savunur oyle odun gibi artik bunun neresi sevgiliyse... pek fazla uzerine gitmekte istemiyorum ailesi vefat etti diye ama benimde ilgiye ihtiyacim var off... cok kotu yaaaaa ben seni cok iyi anliyorum bacim allah yardimcin olsun inshallah hayirlisi olur :-///////
15 Yorumla
Soran+1 yılcanım inşallah seninki de düzelir ya anlamıyorlar kıskanmayan ve ilgilenmeyen erkek kaybeder...
- +1 yıl
insallah canim ya iste bu yuzden cok kavga ediyorum yani hic ilgisi yok ne biliyim insan surpriz yapar hediye alir oda yok... bana hediye al diyecek halimde yok artik hayirlisi, bakalim ne olacak zorla guzellik olmaz ya bazen gercekten kendimi yavas yavas ayriliga hazirlamaya dusunuyorum :-///
Soran+1 yılbizim mesele hediye değil onu yapıyor zaman da ayırır ama arayıp sormaz ve kıskanmaz canım inşallah ikisi de düzelir
- +1 yıl
insallah canim yaaaa :-/////
Soran+1 yılaminnnn
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılarama canım. biraz kendi haline bırak evlencek durumdaysanız zaten insallah duzelirsiniz. kafasında ne varsa cözüp oyle gelsin sana. sen yazarsan belki aklında toparlamayya calıstıkalrı tekrar dağılır. bir anlık sen yazdın diye dönersiniz ve tam iyleşmeyen bişeyi ilerde yıkılır. sağlıklı olması acısından biraz zaman bekle biraz sabır et sonunda mutl olmanız için :) hayırlısı olsun inşallah senin için :)
03 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim canım inşallah gelir de her şeyimiz çözülür ya... yazmıyorum saat geçti zaten...
Cevap sahibi+1 yılbugun için bunlar yarında yazma erken olsa bile saat :)
Soran+1 yılyazmamak doğru olan aynen :)
+1 yılFazla ilgi ve değer vermekten sıkmışsın. Arama sorma bırak merak edip o arasın yoksa onu kaybedersin.
Eğer aramaz sormazsan seni gerçekten seviyorsa emin ol geri döner.
Sakın arama sorma merak edip özlesin seni. ;-)025 Yorumla
Soran+1 yılhayır arayıp sormuyorum ama kaybetmekten korkuyorum.. resmen konuşmadığım tüm arkadaşlarla konuşmaya başladım sırf ona yazmıyım diye
- +1 yıl
Kaybetmezsin emin ol. Güven bana ;-) Daha değerli olursun ;-)
Kaçan kovalanır kuralı. ;-)
Eğer yazarsan asıl o zaman kaybedersin ;-)
Tecrübeyi tecrübe etme ahmaklığına düşme ;-)
Soran+1 yılbu düşünme evresinde bitirmeye hazırlan ben de bitirmezsek yürür mü diye düşüneceğim dedi... iyi anlarımızı düşün nolur dedim tamam dedi.. ama ben olsam şimdiye gelirdim günlerdir düşünüyor... daha ne kadar bekleyeyim? Mesaj atmadan durunca neden değerli olacağım ki :(
- +1 yıl
Hiç dönmeyecek gibi bekle ve bana güven yazma sakın arama. Hiçbir şey olmamış gibi davran günlerini güzel geçirmeye bak geldiğinde sakin ol. Bitsin derse sen bilirsin tercih senin de dik dur. Emin ol gitme dersen yalvarırsan daha da soğur. Bitti derse hakkını helal et de kendine iyi bak de seni gerçekten sevmişse en kısa zamanda pişman olup döner
Soran+1 yılen son evreye kadar tamam da gitmesine izin veremem, bir kere biterse başlamayacak kararı aldık bunu ben dedim lafımı ezdirmem
- +1 yıl
Ya sen beni dinle. Aşk karar falan dinlemez ;-) Seven insan gitse de sevdiğini hissederse geri dönmek isteyecektir. Onlar öyle baştan konuşulduğu gibi olsa bugün bu hale de gelmezdiniz değil mi?
Soran+1 yılen baştan konuşsaydık evet gelmezdi ama biz mutlu olmanın tadına varmaya çalışıp özelliklerimizle sonradan savaştık :(
- +1 yıl
Bak güzel kardeşim takdir edersin ki gerek yaş olarak gerekse yaşanmışlık olarak senden çok ama çok tecrübeliyiz bundan şüphen olmasın. Bu durumların hepsini tecrübe etmiş birisi olarak bir abin olarak bana güven hiçbir şey öyle hesapladığın gibi olmuyor.
Ben ilişkinin başında neler neler konuştum ama olmadı. İpin ucunu kaçırınca çorap söküğü gibi geliyor gerisi ;-) Henüz geç değilken senin için dediklerimizi yap derim ;-) Faydasını inan bana görürsün. Eğer o iş bitmiş denecek kadar bıktırmadıysan gerçekten seni sevmişse döner ;-) Gitse de döner ;-)
Tecrübeyi tecrübe etme güven. İlişkiniz kaç kovala oyununa dönmüş. İlişkide kaçan konumunda olan yani daha çok sevilen kişi karşısındakini anlayıp denge kuramazsa. Kovalayan kişiden sıkılıp ilişkiyi bitirir.
Bugün malesef ilişkiler böyle. O yüzden her şeyi tadında yaşamak ve yaşatmak lazım fazlası karşı tarafı bıktırıyor.
İstersen sana teyit edebileceğin bir örnek vereyim ;-)
Soran+1 yılhayır hayır tecrübeyi tecrübe etmek istemiyorum abi , çok mu bıktı davranışlarına göre çok bıkmış ama o kadar abartılı olsa o an bitirir düşünmezdi diyorum... yine de örneği okurum buyurun :)
- +1 yıl
Çok sevdiğim bir örnek bu gibi durumlarda hep durumu böyle anlatırım.
Önüne en sevdiğin yemeğin geleceğini düşün.
Eğer çok az gelirse tadını alamazsın yediğinden bir şey anlamazsın.
Eğer tadında yani yeteri kadar gelirse yemeğin tadını alırsın başka zaman tekrar yemek istersin.
Eğer o çok sevdiğin yemek her an her istediğinde dilediğin kadar önüne gelse bir noktadan sonra bıkar ve belki bir daha yüzüne bile bakmak istemezsin.
İşte bu örnekte olduğu gibi her şeyin fazlası zarar ;-)
Her şeyi tadında yaşatmak lazım. Karşındaki insanı çok seviyor olabilirsin. Bu çok güzel bir şey emin ol. Ancak karşındaki insanın da senin sevgini dengelemesine müsade etmelisin. Hep ilgi gösteren, hep çabalayan, üzerine düşen sen olursan karşındaki fazla ilgi ve değerden sıkılır. O yüzden her şeyi dozunda yani tadında yaşatman lazım. ;-)
İşte o zaman insanlarla ilişkilerinde baş tacı olursun ;-)
Soran+1 yılabi sorun da bu sanırım ben arkadaş olsun sevgili olsun herkese çok çok çok değer ve ilgi gösteriyorum.. sevgilimi seviyorum ona da dedim Allah kadar sevmiyorum seni yokluğun bir süre acıtır sonra geçer diye... duşuneceğim zaman ver diyip durdu işte.. örnek çok güzel gerçekten , teşekkür ederim, inşallah geri gelir de bu örneği bir de uygulama fırsatım olur , değişeceğim inşallah...
- +1 yıl
Söylediklerimi uygularsan kazanan sen olursun ;-) İnşallah çok mutlu olursun. İnşallah döner ve hakkında hayırlısı odur. Ama dönmezse de hakkında hayırlısı kimse en kıza zamanda karşına çıkması dileklerimle kendine dikkat et. Askere gitmiyor olsam her gün sana yardımcı olurdum ama 3 şubatta yolcuyum ;-)
Soran+1 yıl1 gün kalmış şansıma bak tüh ya bilsem yazardım daha önceden :( teşekkür ederim dualarınız bekliyorum yine de...
- +1 yıl
;-) Dualarım seninle. Dua et en azından dönebilme ihtimali olan birisi var. Benim o da yok şu an ;-)
Soran+1 yılhayırlı tezkereler bu arada :) olur neden olmasın :)
- +1 yıl
Amin ama şu an yok işte ve yaş ilerledikçe bu durum insanın canını sıkıyor. Öyle kolay kolay sevebilecek, güvenebilecek ve seni seven birisini bulmak kolay değil ;-)
Ben bugün evli olmak isterdim. İşimi gücümü kurmuş eşimi yani hayatımın kadınına sarılıp onu mutlu etmek için çabalamak isterdim ;-)
Soran+1 yılolur abi ya duam seninle Allah razı olsun senden... :) git gel askerden olur eminim.. ben evlenecektim sözde işte... evlenince boşanırız biz kafamız uymuyor dedi durdu son cümlelerinde...
- +1 yıl
Acele etme karşındakini iyice tanı. Evlilik bu çocuk oyunu değil ;-)
Soran+1 yılgelse de tanısam :)
- +1 yıl
Hayırlısı olsun ya inan bana bizi ne bekliyor bilmiyorum ama her ne gelecekse sevebileyim seveyim istiyorum.
Soran+1 yılsevdiğim ve beni seveni hatalarımla kaybettiğim için onu geri kazanmak istiyorum ben de :)
- +1 yıl
Reçeteyi yazdım doktoru dinlersen tez zamanda iyileşirsin. Ancak ilaçlarını zamanında almazsan çok canın yanar ;-)
Soran+1 yılilaç almak için eczane lazım o da gelir inşallah :) eğer gelirse abi söz yaparım bunların hepsini :)
- +1 yıl
:-)
Soran+1 yıl:) :)
Zatenn böyle bir yolseçerek yanlış yapmışsınız bence bu bahane bile olabilir ayrılmanız için özlüyorsan adama direk söyle net bir şekilde sensizyapamıyorum ben demeyi dene
07 Yorumla
Soran+1 yılsoyledim ve bu yüzden ayrılmayıp düşünmeyi seçti... özlersem düzelir beki dedi.. kimse de yok.. özlerse gelir mi sizce :(
Soran+1 yılgeçti ama uzun bir süre düşüncem demişti...
Soran+1 yılo kadar mı kötü ya durum :(
Soran+1 yıl5-6 gündür konuşmuyoz özlemedi yani
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
23
Cevap
39Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 526 cevap paylaştı. Geri gelicek ve tekrar devam ediceksiNi sonra biraz zaman geçince tekara sıkılıdıgını ve bu sefer yapamayıp ayrılmak istedigini söyle ve sakın yazma aylar geçsede yaZma o özleyip yazarsa senindir yazmasa zaten hiç senşn olmamıştır :(
016 Yorumla
Soran+1 yılgeri gelsin de gerisi şu an umurumda değil...
Soran+1 yılneden ayrıldınız ki?
Soran+1 yılbana da aynı şeyler denildi çok karışıyormuşum.. adaletsizmişim... kardeş seviyorsan pes etme...
- +1 yıl
Beklemekten yapıcak birşey yok arıyorum açmıyo mesaj atıyorum bakmadan siliyo gayet mutlu hayatına devam ediyo gözüküyo kararını vermiş geri dönerse tabi kabule derim ama dönmezse yapacak birşey yok bir erkek olarak yeteri kadar yalvarıp günşerce kağısında bekleyip hıçhıkıra hıçkıra galadım gurur benim neyi diyerek ama bı saatten sonra pna klamış
Soran+1 yılne gururu aynen gurur mu kaldı sarıldım ağladım , yalvarıp yakardım ama gitti...
Soran+1 yılgitmesin derim ben :(
Soran+1 yılbu nefret etmemi sağlamaz ki sevdiğim üzülsün istemiyorum...
Soran+1 yılkimse insanların içinde üzülmez ki yastığa koysun hele başını
Soran+1 yılbende kafamı koyunca uyuyom direk ama tüm gün düşünmekten yorgun düşüyorum
- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılara bağır çağır ben seni seviyorum seni özlüyorum de say dök kelimeleri eğer anlamıyosa uyuz uyuz cevap veriyosa bırak gitsin. Uyuyamıyorum gözüme uyku gelmiyo de
06 Yorumla
Soran+1 yılyok ya ağır olayım sanki...
- +1 yıl
valla ben hayatta alkol kullanmayan insan ilk kez içip sarhoş olup arayıp ağlamıştım
Soran+1 yılbenimki vicdansız bacım suratıma kapatır yetmez telini de kapatır, yapmadığı şey mi
- +1 yıl
vahh sıkıntılı o zaman yaa benimki açmıştı :(
Soran+1 yılbenimki de açar sonra kapatır , duanızı bekliyorum inşallah döner :)
- +1 yıl
inşallahh :)
5 yıl beraber kaldınız dimi, yoksa ben mi yanlış anladım
eğer böyleyse tanımışsındır az çok
asla hayır diyemeyeceği bir süpriz hazırla ve ona onunla her şeye hazır olduğunu hissettir
güzel bir gün geçir, peşini bırakma asla03 Yorumla
Soran+1 yılona öyle bir hediye verdim ki sevgililer günü için... erkenden de verdim 3 hafta önceden.. sabredemedim.. ama o hediyeyi verdim 2 gün sonra düşüneyim biraz, özleyeyim biraz dedi...
Soran+1 yılhayır evlenelim mi dedi ben yok dedim... o kafa yapımız aynı değil sanırım diyor...
Uzuldm canım 😔😥 yaz sonra Allah korusun bse olur gercekten psman olursn seviyodur seni evlenmeyi duusunuyosa yaz
03 Yorumla
Soran+1 yılcanım cevap atacağını bilsem yazmam mı :(
Soran+1 yılyanına gitmeme izin vermez... şu an mesaj atabilirim anca ona da yazmaz , özleyeceğim zaman ver bana dedi
İç sesini dinle. Özleydiysen de illa erkekler mi it gibi sever? Ben de it gibi seviyorum. Ağzına sıçayım seni çok özledim! de.
01 Yorumla
Soran+1 yılgüzel dedin...
Don lastiği edasında uzatmaların oynandığı bu tarz ilişkilerde "dön" demek pek bir manasız olur.
Vazgeç gururun kalsın, kaybedince anlar belki.
Bu sevdalar boşuna zaten 😒01 Yorumla
Soran+1 yılbeklemekten yoruldum...
Madem cok seviyorsun hatali oldugun yerler varsa gozden gecir ve ondan ozur dile. Onun yaninda oldugun zaman yasadiginin farkinda oldugunu soylee.
06 Yorumla
Soran+1 yılbunları yaptım bu yüzden direk ayrılmıyorum dedi işte...
- +1 yıl
Arkadasim eger arayi sogutursan yani iletisimi kesersen ayrilik olur. Araya girebilecek es dost arkadas varsa yardim iste. Cok seviyorsan sonuna kadar ugras ve gercekten degis. Sen o eski sen olma. Kendi el yazinla bir mektup yaz fotografinizi koy arasina gonder. Coook etkili oluyor dene bence.
Soran+1 yılben göndereyim tamam da ortak arkadaşımız pek yardımcı olmuyor şahsen... yardım edebilecek birkaç kişi var...
- +1 yıl
Senin şu an ki durumunu cok iyi anliyorum. Balik sudan cikinca cirpini bir daha suya donecekmis gbi... Ama donmez. Her bir cirpinisi daha cansiz ve etkisiz olur.
Dicegim şu ki bnde yasadim. Elinden geleni yap keskelerin olmasin. Sunuda unutma dunyada son insanda o degil. Olmuyorsa fazlada zorlama hayira vurrr. Insallah hayirlisi olur ve yuzu guler
Soran+1 yılteşekkür ederim , suya dönme değil de tamamen bitmemişken döndürme çabası işte :) dualarınızı bekliyorum inşallah bitmez diyin bir uyumadan :)
Cok zor bir durum. Onu cok sevdigini ona deger verdigini gosterebilecek biseyler yap. Sevgililer gununu bahane edebilirsin
03 Yorumla
Soran+1 yılhediyesini verdim ayrılacam dediğinde canım
Soran+1 yılinşallah canım ya.. bekleyeyim ben biraz daha bakalım...
Seni çok seviyorum. Ve deliler gibi özledim birbirimize daha fazla acı cektirmeyelim diye mesaj at. Bence hicbir erkek buna dayanamaz
06 Yorumla
Soran+1 yılbunu yazamam
- +1 yıl
Sacmalama neden bunda kötü birsey yok. Kendimden örnek vereyim. 2 yıllık ilişkim vardı bir konu yüzünden ayrılıcaktik hersey bitti derken acik acik gitme böyle bitmesin sensiz yapamam dedim. Ve bana hic bir tavır bile koymadi aksine cok sevindi. Belki öyle demeseydim koskaca yilimiz yasadiklarimizi heba edicektik. Iste bu durumlarda bazi seyleri erkekten beklemek sacma. Seviyorsan kaybetmek istemiyorsan her yolu dene derim yinde sen bilirsin
Soran+1 yılcanım yalvarıp yakardım da bitirmek yerine zaman istedi...
Soran+1 yılinşallah düzelir duanı bekliyorum...
+1 yılKardeşim öyle bir durumda ara verip biraz nefes almak en iyisi eğer aranızda birşey geçmediyse ve o geri dönmeyi reddederse demekki senin sevginin haketmiyodur.
016 Yorumla
Soran+1 yılaramızda bir şey geçmedi ve nefes almak için ne kadar süre vermeliyim.. bitsin demedik bitmesin de demedik bekleyip duruyorum...
- +1 yıl
Bu süre zarfı seni biraz denemek için eski sevgilime bende çok yapardım dayanamayıp mesaj atardı her defasında bu kadar sıkıya gelemiyoruz biz biraz onsuzda ayakta durabileceğini göstermek lazım ;) bir 5 6 gün arayıp sorma sonra o özler zaten seni 5 yıl yani bu boru değil ;)
Soran+1 yılnasıl yani sen de yapardın? bunu yapmaktaki amaç ne ya :( ne burcusun sen :(
- +1 yıl
Başak burcuyum ben ;) bunu yapmaktaki amaç şu görünüşe göre 6 aylık bir kardeşimizsin ve mesajlaşmadan konuşmadan sesini duymadan rahat edemiyorsun anladım çok hoş bişey ama bu ister istemez biz erkekleri birazcık sıkan bir durum yani yokluğunuzda neler hissedebileceğimizi birbirimizi ne kadar özleyebileceğimizi merak ederiz bunu yapmazsak ilişkinin ayakta durması zorlaşır ;)
Soran+1 yıle peki ne kadar zamanda özleyip gelir dersin? Sen ne zaman dönerdin? Ben onu arayıp sormuyorum acımı içime atıyorum
- +1 yıl
Ben her ara verdiğim günün ertesi günü mesaj atardı hiç özleyemedim maalesef ;) o yüzden o sonu haketti sen atma bir kaç gün 5 yıllık ilişki insanda bağımlılık haline gelir 3 5 gün sonra mesaj atar sana bu seni yüceltir gözünde sözünü dinlediğini gösterir ;)
Soran+1 yılo atınca cevap atayım mı peki? o da hiç sabredememiş ya , ben yüz yüze çok yalvardım ama mesaj atmıyorum, gözüm telde bekliyorum
- +1 yıl
Mesaj atınca özleyebildin beni sonunda yaz gülücük koy gönder ;)
Soran+1 yılmesajı şu olacak , düşündüm olmuyr bitsin... buna ne diyim , bitmesini istemiyorken
- +1 yıl
Nerden biliyorsun bunu diyeceğini?
Soran+1 yılya o kadar soğuktu ki son konuşmamızda ben mesaj atacaksan nolur az iyi davran dedim, sen de mesaj atabilirsin dedi.. atmam sen atmadan dedim görüşmeyebiliriz o zaman dedi işte , bunu diyen düşündüm olmuyor da der
- +1 yıl
Sevgilinin fotosunu özelden gönder sana nasıl bir insan vereceği cevap ne yönde olacak onu sevmen özlemen ne kadar doğru anlatabilirim istersen ;)
Soran+1 yılfoto yollamayı bilmiyorum ki özelden...
- +1 yıl
Hızlı resime yükle kopyala linki gönder amacım yardımcı olmak istemiyorsan durabilir sıkıntı yok ;)
Soran+1 yılhıı bir dk deneyeyim, hayır gerçekten bilmiyordum
- +1 yıl
En alttaki linki kopyala gönderirken
+1 yılİnanmıyorum. 5 yıl sonra bu halde misiniz? Valla zor olmalı Allah yardımcın olsun
00 Yorumla
+1 yılsen bir mesaj at. aramak çok üstüne gitmek olur.. eğer isterse geri döner zaten.. seni özledim de
03 Yorumla
Soran+1 yılseni özledim desem cevap atmaz ama.. zaman ver derken 4-5 günü mü kastetti sence?
- +1 yıl
sen yaz seni özledim. isterse verir istemezse vermez. illa cevap vermesi gerekmiyor.. bilsin kafi şimdilik :)
Soran+1 yılyazmamalıyım kardeşim ben...
Biraz zaman ver o halde. Sende mesaj atma bir sure, sonunda o atar zaten. :)
05 Yorumla
Soran+1 yılama bitsin istiyorum artık demek için atar...
Soran+1 yılben adaletsizmişim canım.. kendim onun arkadaşlarıyla tanıştım erkeklerle , onun dışarı çıkmasına laf ettim, uyumasına laf ettim , onu arkadaşlarımla tanıştırmadım...
Soran+1 yılevet diledim özleyip gelecem biter ya da bitmez o özlemek sonrasına bağlı dedi
Mesajına bile cevap vermeyen birinden ne beklentisi bu seni istemeyeni sen hiç isteme kaliteni düşürme bence.. onu dahada sevindirirsiin
01 Yorumla
Soran+1 yılmesaj atmayarak mı
bence zaten çoktan bitmiş...
ben de kız arkadaşımdan soğuduğum zamanlarda, ara verelim diyip, yavaştan yol alıyordum07 Yorumla
Soran+1 yılsoğumamış , soğudun mu dedim hayır sevgimi tüketmemek için bu , özlersem daha yoğun duygular yaşarım diyor...
Soran+1 yılöyle biri değil ya sevmese gider
Soran+1 yılhayır gitmedi ya iş ortamımız aynı çevremiz aynı nasıl gidecek bir anda.. düşüneceğim dedi
Soran+1 yıldeme öyle nolur barışın diye dua et...
+1 yılErkekler aşkta fevkalade gurur yapar, ara bu hislerini ona söyle veya bir çaya davet et..
02 Yorumla
Soran+1 yılya çağırsam gelse yemek hazırlayacam evde... emek yeriz babam gelmeden de gider...
- +1 yıl
Sende ki sorun açık. Iyi geceler
+1 yılbiraz zamana bırak ozaman madem özlemek istiyo demekki onunda herşeyi bitirme gibi bir niyeti yok biraz bekle sonra direk karşısına çıkarsın.
01 Yorumla
Soran+1 yılbitirmeyecekse beklerim :)
+1 yılSenin için dua edeceğim üzülme lütfen sen değerlisin geçen haftada biz ayrıldık sevgilimin kıskançlıkları yüzünden bir kıskançlık için sevdiğini terk etmek nedir arkadaş ya biliyorum birgun pişman olup dönecek Allahım sabir ver lutfen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılara ve konuş ayrılmaktan korktuğunu onu çok özlediğini sevdiğini falan söyle
020 Yorumla
Soran+1 yılya bu saatte mi o niye aramıyor hem özlemedi mi?
- +1 yıl
gurur yapıyor olabilir belki pardon saate bakmamıştım
Soran+1 yılözlemek istiyorum dedi , ben mesaj atmam sana düşünürken sen at emi dedim atarım dedi bu mu özlemek ya
- +1 yıl
ne kadardır böylesiniz peki
Soran+1 yıl1 haftadır ya
- +1 yıl
hadi yaaa acaba mesajı falan senden mi bekliyor o ben sevgilimi bırak sevdiğimi özlesem 1 gün mesaj atmadan duramam
Soran+1 yılgüzel rüyalar demiş şimdi ama yazmadım bir şey
- +1 yıl
hmm demek ki oda seni özlemiş
Soran+1 yılya bu özlemli mesaj mı :(
- +1 yıl
hayır özlemli mesaj değil de sen ona mesaj at demişsin ya mesaj at emi diye oda özlediğinin bir göstergesi olarak yazmış olabilir belki
Soran+1 yılayrılmadık ama samimi de değilim mesajı veriyor
- +1 yıl
ayrıldınız demiyorum zaten de soğuk davranmasını anlayamadım
Soran+1 yılayrılıp ayrılmamayı düşünüyor işte
- +1 yıl
niye ayrılacakmış yaa manyak mı o 5 yıllık ilişki öyle bir anda bitermiymiş birde evlenmenize kısa bir süre kala
Soran+1 yılişte bunalmış
- +1 yıl
bence bir yerde buluşup konuşun ilişkinizi kurtarmaya bakın kolay kolay böyle ilişkiler yaşanmıyor
Soran+1 yılonu çok seviyorum ama bunu bekliyorum yani zaman tamam bekliyorum demesini
- +1 yıl
neyi demesini bekliyorsun
Soran+1 yılkarar verdim ayrılmıyorum demesini
- +1 yıl
inşallah beklediğin karar gelir
+1 yılBirak kendini anlasin. Bazen iş ciddiye bindiginde korkarlar, dusunmek isterler
05 Yorumla
Soran+1 yılciddiyetten değil sanki ya
- +1 yıl
Taniyan sensin tabi. Ama bazen erkekler boyle sacmalar ne diyeyim.
Soran+1 yılgelse de düzeltsem her şeyi...:)
- +1 yıl
Gonlune gore olsun insallah
Soran+1 yılhepimizin öyle olsun inşallah
şimdi kim bilir hangi hatunun kokusunu içine çekiyordur
01 Yorumla
Soran+1 yılyok canım evde onu biliyorum malesef ki...
Aşk İlişkileri konusunda 813 cevap paylaştı. Bence mesaj at seni çoookk özledim sensiz yapamıyom dee şahsen bana biri öyle dese geri dönerim çünkü öyle diyorsa beni gerçekten seviyordur))
03 Yorumla
Soran+1 yıldedim cevap atmadı
Soran+1 yılonu seviyorum...
Gizli Üye(30-35)+1 yılgit sarıl yapamıyorum de, yapış bırakma.. gece birlikte kalın ayrılma yanında , hizmt et ona , tam onun kadınıymış gibi davran..
014 Yorumla
Soran+1 yılya nasıl kalayım benim de bir ailem var yollamazlar... ayrıca da köle miyim canım ben o buna kızar... o eşit olalım der
Cevap sahibi+1 yılsen bilirsn bnde sevgilmle tartşmştk öyle yaptm, sonra sarldı bna sabha kadr uyuduk kafamz rahat..
Soran+1 yılcanım benim sevgilim buna hayır der , biz her yolu denedik özleyeceğim diyorum hala anlayışlı değilsin der...
Cevap sahibi+1 yılsana bişy söyleyim mi umarm özlemek içindir, genelde erkekler bunu hayatna kafasna yatan bir kız girdiğinde söyler.. umarm senin dediğin gbi özlemk içindir
Soran+1 yılcanım açıkça sordum o da yok kimse dedi ama...
Cevap sahibi+1 yılcanım var demez zatn, eğer belli değilse baktı onla olmayck gbi sana dönecektir, bak unutma erkeği boş bırakmaya gelmez, çok tecrübeliyim bu konuda yani tahmini bşy söylemyrm sana bnde yaşadm bunları
Soran+1 yılgelsin de ne diyim ya
Cevap sahibi+1 yılbak senin içn yanıyordur şuanda o ise sallamyr kim bilr kimn yanında , canım bak sen boş bırakmamaya çalş, o sana paşa paşa döncek
Soran+1 yılnasıl boş bırakmayacağım mesaj atsam cvap vermezz...
Cevap sahibi+1 yılyanına git ansz bn gittim, dedim başka birimi var yok dedi gittim baktm sezdm telfnu falan saklyr gbi aldm buldm kızı sçtm ağzna, benimkinede adam ol dedim, ya yapşcan bırakmıcan git şöyle bir bak hal ve harektlerinden az çok anlarsn, telfnuna dikkt et, önce biri var mı yok mu ondan emin ol, git yanına konş napcz böyle neden böyle yapyrsn de, ağznı ara ve telfnuna dikkt et
Soran+1 yıltelefonunu kontrol ettiydim ya 1 hafta önce kimse yok cidden , rehberden benim olsun dediğimden başka kimse yok..
Cevap sahibi+1 yılerkek ismyle flnda kayt ediyorlar ezbrndede olabilir bn yakalamştm öyle arama kaydndan, biraz bir hafta daha dur diyecmde insan özlynce duramyr işte, ya sen git yanına bir kere daha
Soran+1 yılya gitmek istiyorum ama terslicek :(
Cevap sahibi+1 yılterslerse terslesin kaybtmkten iyidr, bn gidyrdm yanına aylmıyrdm deli oluyorduu, sonra başmn belası dyip sarlp uyuyordu , bak bunlr neden oluyr biliyor musun seni avcunun içinde sayıyor..
+1 yılerkek sandım da görüş sahibini eğer özlediysen , önce güzel bir 31 çek sonra 2-3 bira çak geçer diyecetim
00 YorumlaAsk boktan bisey ozgurluk hersey hislerin olur isteklerin olmez o yuzden hayirlisini dile zamana brak
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah gelir
Yüz yu, e görülemeyecek sen ara uzatmak istemediğini şöyle hayır derse çapkınlık peşinde büyük ihtimal ama evet keselim diyeceginden eminim
01 Yorumla
Soran+1 yıldüşünmedim ben şimdi bitsin der
özlemini bende giderebilirsin şefkatli kollarım her daim açık
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılMutlu gözük. Hatta tatile cik kiz arkdslarinla. Takilmadigini görsün gerizekali
01 Yorumla
Soran+1 yılya tatile çıkamam maddi sorunum var biraz... ve takıldım da açıkçası... özledim geri gelsin...
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu duruma ne kadar dayanacağı sana sevgisinin ne kadar olduğunu gösterecek. Mesaj atma sakın
03 Yorumla
Soran+1 yılöyle mi dersiniz:(
Cevap sahibi+1 yılÖyle canım. Aynısını yaşadım ve bitti haberin olsun
Soran+1 yılgünaydın yazmış.. cevap atmadım ama
Bende ozluyorum alisacaksim yokluna zor bilirim
06 Yorumla
Soran+1 yılsende mi ayrıldın...
Soran+1 yılniye haklıydı ki ne yaptın
Soran+1 yıldinlerim
- Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılbekle bir şey yapma kendiliğinden gelir.
01 Yorumla
Soran+1 yılama ne zaman
+1 yılBitmiş ilişki çoktan 5yıl geçmiş.
17 Yorumla
Soran+1 yılhayır ya ani birkaç tatsızlık yaşadık...
- +1 yıl
Toparlayın hemen 5 yıl ziyan olmasın.
Soran+1 yılzaman istedi düşünmek için işte 5-6 gündür de konuşmadık da görüşmedik de... ne zaman özleyecek artık...
- +1 yıl
Düşündün mü diye mesaj at.
Soran+1 yılbu kadar kısa sürede mi :( birisi var sen yok diyorsan ona evet dicem de diyim mi :(
- +1 yıl
De tabi bu ilişki bitmesin izin verme
Soran+1 yılbitiyor ama...
bende özledim ama 23 yıldır yok
02 Yorumla
Soran+1 yılhayırlısı
- +1 yıl
hahahahha :D
+1 yılkarşısına çık. yüz yüze görüşün konuşun.
06 Yorumla
Soran+1 yılkonuştuk da işte düşünecem dedi
- +1 yıl
iyi de karşına çık özledim de. sarıl bir yerlerde oturun biraz hoş anılarınızdan bahsedin. sevdiğiniz mekanlara gidin. öyle iş konuşmaya gelmiş iş adamı havasında olmaz ki öyle.
Soran+1 yılşu an uygun değil bence düşünceleri henüz konuşmaya...
- +1 yıl
bilmiyorum. hakkında hayırlısı.
Soran+1 yılteşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim
+1 yılBenim de aynı özelden mesaj at dertleşiriz 😊
01 Yorumla
Soran+1 yılahh hemen atıyorum :)
kibir ve gururunuzu bir kenara bırakın yahu
07 Yorumla
Soran+1 yılbitmesin diye yalvardım abicim ya vallahi bak..
Soran+1 yılabi erkekler ne kadar zamanda özler , herkes aynı mantıkta diyip durular o zaman herkes aynı özler
Soran+1 yılben sadece geri gelsin istiyorum başka da beklentim yok ki zaten
bnce cevap verir iddaa varmısın :D?
07 Yorumla
Soran+1 yıliddiaya gerek yok denedim ):
Soran+1 yılsorun olmaz , ben biraz kıskancım o da kıskanç bir tip değil nadiren kıskanır, ben o kıskanmayıp ilgisiz oldukça üzerine düştüm o da bunaldı... düzelmek için özür diledim uygulayamadım pek...
Soran+1 yılzaman dedi verdim kardeş mesaj da atmıyorum.. inşallah özler gelir...
Soran+1 yıldualarınızı bekliyorum döner inşallah :)
+1 yılBacım Sakın Uzak Durma Araya Ayrılık Girerse...
014 Yorumla
Soran+1 yılabi ne yapayım ben peki?
- +1 yıl
Araya Ayrılık Girerse Bacım Araya Başka İnsanlar Girer İster İstemez Akıl Çelmeler.. Sen Üstüne Düşeni Yap Ben Bunu İstemiyorum De! Seviyorum De! Baktın Olmuyor Hayır Diyor Uzak Dur Uzak Tut.. Kararlı Ol.
Soran+1 yılben bunları dedim o zaman ayrılmayıp düşünelim olumlu olur belki sonuç özlersek dedi...
- +1 yıl
Seven Adam Bunu Demez! Bunu Bil..
Soran+1 yılsevgisinden şüphe etmiyorum aslında fazlasıyla güvendiğimi ve çoğu şeyin benim kuruntum olduğunu gördüm brkaç gündür
- +1 yıl
O Zaman Üzerine Gitmişsin Kendi Haline Bırak..
Soran+1 yılarayıp sormuyorum bekliyorum ama çok ozledim...
- +1 yıl
Böyle Olmaz... Ara Konuş Önünüze Bakın.
Soran+1 yılama arayıp sormayalım özlemek belki öfkemi geçirir , özlemek bizi ayakta tutar belki dedi...
- +1 yıl
Peki Hayırısı.. Umarım Öyle Olur.
Soran+1 yılinşallah abi...
- +1 yıl
İnşallah Bacım Kafana Fazla Takma Ağır Ol, O Seviyorsa Peşini Bırakmaz. İyi Geceler. :)
Soran+1 yılaminn abi , iyi geceler :)
- +1 yıl
Dip Not: Kendimden Biliyorum. İyi Geceler (Bu Sefer Gerçek..) :)
Son durum nedir ne oldu?
00 YorumlaSeviyorsan aç konuş canım
012 Yorumla
Soran+1 yıltelefonu açmaz ama :( düşüncem demedim mi üstüme gelme derse ne yapıcam ben
Soran+1 yılnereye yanına gideyim evde annesi vardır.. dışarıda da buluşmaz
Soran+1 yılannesi zaten ayrılmayın demiş
Soran+1 yılanne düşüncem demiş ama
Soran+1 yılhayır ya sevgilim düşüncem demiş kadın bırakma diyor
Soran+1 yılbiz bitti demedik henüz ama
aranızın bozuk olma sebebi nedir
02 Yorumla
Soran+1 yılbenim ona çok karışmamdan ve onun bana karışmasına da izin vermememden sıkılmış..
+1 yılNekadar oldu ara vereli
01 Yorumla
Soran+1 yıl4-5 gün oldu...
- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılsadece şimdilik hayal-et
01 Yorumla
Soran+1 yılhayaller olmuyor ki...
Aşk İlişkileri konusunda 557 cevap paylaştı. Iste bu ara vermek. ayrilalim demenim. kibarcasi
010 Yorumla
Soran+1 yılayrılmamak için yaptık bunu ama...
Soran+1 yılama elindeydi o an bitirip gidebilirdi özlemek istiyorum dedi...
Soran+1 yıle ne yapayım da sğumasın?
Soran+1 yılilk ara verişimiz ve güzel rüyalar yazmış şimdi
Soran+1 yılevet şimdi yazmış bana yazmış
+1 yılOff ya üzüldüm numaranı ver aratmam onu :(
00 Yorumla
+1 yılBende ailemi ozledm :)
01 Yorumla
Soran+1 yılinşallah kavuşursun :)
Gizli Üye(30-35)+1 yılMesaj falan atma sakınnn
016 Yorumla
Soran+1 yılnedennnn
Cevap sahibi+1 yılPoposunu kaldrcaksn çünkü burada mesaj at diyen erkeklere aldanma sakın ego şişiren mesajları herkes sever
Soran+1 yılatmıyım da belirsizlik beni öldürecek
- +1 yıl
Yoo bence bunun egoyla alakasi yok. Heleki böyle konularda sonucta 1 haftalik ilişki degil. Koskoca 5 yil olmuş böyle konularda zaman sokmamak gerekiyor. Sonra zamanla kaybolur gider bütün hersey. Bence kiz ya da erkek birinden birinin adim atmasi gerekir. Gurur yapip 10 yillik ilişikiler bile gurur yüzden bitebiliyor.
Cevap sahibi+1 yılİllaki iletişime geçecek bitecek olmasına çok üzüldüğünü de belli etme diyorm baska bişey demiyorum
Soran+1 yılya ego meselesi değil özledim diyip zaman istedi diye sadece...
Cevap sahibi+1 yılO zaman deki cevap vermeni beklemiyorum Özledim. Bunun gibi bişey yaz ben atma desemde senin ona iletmek istediğin belli
Soran+1 yıltatlı rüyalar yazmış kızlar
Soran+1 yılhayır mesaj atmıyorum tatlı rüyalar ne ya bütün gün bekledim onu
Cevap sahibi+1 yılDrmrkji uyumadan önce aklına geldin ve öyle dedi sen mesh atmadanmı attı bunu
Soran+1 yılevet ben tüm gün bir şey yazmamıştım canım
Cevap sahibi+1 yılOh iyi iyi :D
Soran+1 yılinş döner :)
Cevap sahibi+1 yılİnşalşah inşallah banada dua et :)
Soran+1 yılduam seninle canım ne istiyorsan o olsun inşallah :)
Cevap sahibi+1 yıl♥♥♥♥♥♥♥♥
Gizli Üye(36-45)+1 yılBende özlüyorum. Bir fatiha göndereyim ruhuna.
06 Yorumla
Soran+1 yılöldü mü...
Cevap sahibi+1 yılBenim için. Evet
Soran+1 yılneden
Cevap sahibi+1 yılBoşver abisi. Düşünüp kendimi yormayayim şimdi.
Soran+1 yılabi boşver o zaman... dualarınızı bekliyorum...
Cevap sahibi+1 yılİnşallah herşey gönlünce olur.
Ne oldu şimdi peki özledi mi 1 yıl geçmiş sanırım
00 YorumlaAzcık sabret.
01 Yorumla
Soran+1 yılsabredeyim de gelecekse
- Aşk İlişkileri konusunda 833 cevap paylaştı.
+1 yılilişki bitmiş gibi
04 Yorumla
Soran+1 yılbitirmesin nolur dua edin bana :(
- +1 yıl
inş. bitmemiştir :// herşeyin hayırlısını dilemek lazım
Soran+1 yılinşallah gitmez...
- +1 yıl
inş.
Aşk İlişkileri konusunda 664 cevap paylaştı. Biraz daha sabır
06 Yorumla
Soran+1 yıldua eder misiniz barışalım...
- +1 yıl
Rabbim sizin gibi sevenleri bir an önce hiç ayrılmamak üzere eskisinden dahada kuvvetli dahada sımsıkı tutkulu bir şekilde ilişkiye devam etmenizi nasip eder inşallah.. canı gönülden diliyorum bunu.
Direk kestirip atmamışsınız herşeyden önce çabalıyorsunuz biraz daha sabır et 1-2 gün sonra çık karşısına mesaja falan gerek yok direk karşısına çık anlat durumunu
Soran+1 yılamin abi çok teşekkür ederim.. ama bekle dediyse bekleyeyim...
Soran+1 yılkonuşalı bu meseleleri 5 gün oluyor , 3 gün önce de iyi misi ndemiş , mantıklı bir konuşmamız olmayalı ise 10 gün oldu... ama tam ayrılırız konuşması yapılalı 5 gün
+1 yılsen ara onu
01 Yorumla
Soran+1 yılarama bir süre özleyelim dedi ya arayamam...
+1 yılUyudun mu? yaz
014 Yorumla
Soran+1 yıluyumadıysa ne yapcam konuşmak istemiyor
- +1 yıl
Bırak özledin o sana mesaj atar
Soran+1 yılama ne zaman :(
- +1 yıl
Orasını bilemem ama atar yani biraz özleyeyim demisse
Soran+1 yılbitsin olmadı der mi sence?
- +1 yıl
Diyebilitesi var niye demesin belki biraz ozleyeyim dedi sana şu an kafasinda bitiriyor belkide gercekten özlüyor ben acik sozluyum sister üzülme benim dediklerime kafana takipta
Soran+1 yılinşallah kafasında bitirmiyordur dualarını bekliyorum kardeşim...
- +1 yıl
Sanmıyorum 5 yıl olmus hep ayni hep ayni biraz zaman istiyordur normal yani boyle seyler zaman isteyip konusmayi konusmayi ozlemek istiyor muhtemelen birak ozlesin eminim atar afersin de boru değil yani 5 yılı bir anda çöpe atacak
Soran+1 yılözlersem düzelir diye düşünüyorum ama düzelmeme ihtimali daha yüksek alıştır dedi kendini
- +1 yıl
Her ihtimali düşün işte sister dönmeyeceğini de düsün en azından dönmeyecem derse cok koymasın
Soran+1 yıldua et bana kardeş... geri gelsin ki hatamı telafi edeyim...
- +1 yıl
Ederim sister insallah geri döner dönmezsede kafana takma sanki hayat sadece ondan ibaret mi alışkanlık bu
Soran+1 yıldeğil tabi de duamızı edelim yine de :) teşekkür ederim Allah razı olsun
- +1 yıl
Ne demek sister eyvallah 👍
- Aşk İlişkileri konusunda 17,5b cevap paylaştı.
+1 yılkoş yanına :D
024 Yorumla
Soran+1 yılya koşamam düşüncem zaman ver dedi...
- +1 yıl
kısmet
Soran+1 yılbir erkek özlerse döner mi ne zaman döner :(
- +1 yıl
hayatına kız alıp almadıgına baglı
Soran+1 yılalmamış konuştuk bunu
- +1 yıl
inandın yani doguştanmı sarışınsın yoksa boyattınmı?
Soran+1 yılya almadı diyorum benden iyi mi tanıyorsun :( sarışın da değilim
- +1 yıl
saf olma. belini kimseye baglama kocandan başka kocan olcak kişiyide iyi seç kocan olup imzayı alana kadar güvenme? okey? do you get it?
Soran+1 yılzaten %100 güvenmem kimseye sadece tanıyorum...
- +1 yıl
benimde 4 5 yıl tanıyıp ailemle tanıştırdıgım vardı bende güveniyordum. ama sonucu duymak bile istemessın o yuzden kımseye tanıyorum deme
Soran+1 yılniye ne oldu ki?
- +1 yıl
uzun hikaye. bir kere burada paylaştım bir yorumda 20 tane begeni aldı 20 30 tane yorum
Soran+1 yılnasıl ya birazbahset de belki iyi bir çıkarım olur bana
- +1 yıl
www.kizlarsoruyor.com/.../q1815088-sevgilinizle-nasil-tanistiniz oku en iyi cevabı
Soran+1 yılseninki de ayrı bir dallas
- +1 yıl
yaşanması gerekenlerın önüne geçemessin.
Soran+1 yılbence kahramanlık yapmamalıydın
- +1 yıl
aşk için ölmeli aşk o zaman aşk?
Soran+1 yılhayır aşk için ölmemişsin sen , aşkı harcayana gitmişsin
- +1 yıl
böyle olması gerekmiştir böyle olmuştur ben kendı payıma düşeni yaptım :)
Soran+1 yılah benim sevgilim gelsin ben de olurum böyle
- +1 yıl
harbiden sarışın ve malsın. sana bunları bu kadar örnegi bu hale gel diye göstermedim ben yandım sen yanma aklını başına topla. kimseye güvenme kimse için kendini yorma taki eşin oluncaya kadar
Soran+1 yılsaçlarım siyah ve mal değilim benim sevgilim böyle biri değil
- +1 yıl
bak benım yapmaya calıstıgım hristiyan klisesine girip incil okuyan adama Kuranı kabul ettirmek :D sende haklısın tabi inanmamakta veya kafanın dikine gitmekte :D yaşa ve gör benı hatırlarsın
+1 yılDiho.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,2b cevap paylaştı. beni sev
00 YorumlaHarbiden ne yapsak
00 Yorumlaara ve konuş
01 Yorumla
Soran+1 yılbu saatte olmaz...
Cekici bir mesaj at
02 Yorumla
Soran+1 yılcevap vermez
- Devamını Gör (2)
Devamını Gör(47)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında