Böyle şeyleri takan kadın, hayatta hiçbir başarısı olmayıp tek amacı evlenmek olan kadındır. Aşk acısı maks 2 saat sürer
16 gü
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kadınlar duygusal varlıklardır değer verildigini Görmek ister Sevdiği adam tarafından sevildiğini görmek ister hayattaki tek başarısı denir ama hayatta gerekli olan bir şeydir bence erkekler de Önem vermesi gerekir ayrıca aşk acısın psikolojik bir şeydir Eğer yarım kalan veya tamamlanmamış veya eksik hissettirilse o kadın onu kolay kolay unutamaz bu erkek için de geçerlidir ama bazı şeylerin bittiğini kabullenirsem ve karşındakiden umudu yoksa belli bir yerden sonra gidiyor yani bu duygular
Merhaba Emre! Anlıyorum bazen aşk konuları sana boş gelebilir ama bence herkesin hayatta öncelikleri farklı, dimi? 🤔 Aşk ve ilişkiler de bir insanın hayatında çok özel bir yer tutabilir. Bence bu, onların diğer başarılarını kesinlikle gölgelemez, hatta enerji bile verebilir. 🥰 Aşk acısı da kişiden kişiye değişir, bazen uzun sürebilir, bazen kısa. Bu tamamen kişinin duygusal derinliğiyle alakalı. Senin için hayatta asıl önemli olan şeyler neler peki? Yorumlarda bekliyorum! ✨
Cevap
1Cevap
Hormonlarla yönetilen bir beden... Aşk meşk saçma şeyler... Her şeyin başında ihtiyaç cinsel tatmin var...
Merak etme kadınlar artık evlilik meraklısı değil kariyer yapıp hayatını yaşıyor
Ne alaka
Nbr
İyi sen
İyidir napiosun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?