Biz bir kere yakınlaştık, evindeydik. O, kendin gider misin dedi. O kadar zoruma gitti ki üzülüyorum hala. Sonraki gün de havaalanına bırakmadı, kocaman valizleydim.
13 dk
Biz bir kere yakınlaştık, evindeydik. O, kendin gider misin dedi. O kadar zoruma gitti ki üzülüyorum hala. Sonraki gün de havaalanına bırakmadı, kocaman valizleydim.
Cevap
6Cevap
Sevmeyen erkek işte. Emin ol hayatında onun duygularını ziken bir baka saymayan bir kadın gelip geçmiştir. Sonradan degisiyorlar işte. Derslerini ona deger veren kadinlardan cikariyorlar. Bu döngü bu şekilde devam ediyor kadin icin de erkek icinde. O yuzden gercekten sevenler birbirini bulamiyor
Farkindaydim o ara bu olaydan önce yani arkadaşlariylaydi surekli ben de intikam almak istedim kuzenime gidicem kalmaya dedim eski manitama gittim ama haberi de olmadı ayrılırken de soylemedim eskisiyle yakinlastim yalan söyleyip söyleyip asla benden bunu beklemez melek gibi der ama duysun da istedim üzülsün istedim işte
Fark eder mi sevmiyor seni kiskanacagini falan dusunmedin herhalde? Ayrıca senin yaptiginda yanlis. O oyle diye senin boyle mi yapman gerek. Neticede bir erkege kizip diger erkegi mutlu ediyorsun
Gayet de zoruna giderdi onunla yapmadığımı diğeriyle yaptim ve yalan söyleyip yurttqyim diyordum eskisine gidip o gelince opturmedim bile
O isteydi o ara
Sana değer vermeyen insanlara sende değer verme zırlamayı kes ondan en iyi intikamı daha iyisini bularak al herkesede vermemen gerektiğini anlamışsındır
Zamana bırakırsan zamanla geçer, birşeyler yapmak zorunda değilsin; kendini biraz akışa bırak. Bizi yaratan kuşkusuz yürüyeceğimiz yolu da çizmiştir
Bu soruya geçen haftada cvb vermiştim dyersiz kişiler için kendini üzme derim
valla bayağı değer vermemis sana. Bence baskasını bul kendini değiştir hobiler edin 2 güne kalmaz unutursun hepimizin hayatında böyle aptallıklar oldu hayat tecrübelerle sabittir
Farkindaydim o ara bu olaydan önce yani arkadaşlariylaydi surekli ben de intikam almak istedim kuzenime gidicem kalmaya dedim eski manitama gittim ama haberi de olmadı ayrılırken de soylemedim
Eskisiyle yakinlastim yalan söyledim buna da
Bidaqha ulaşırsa bana bunu demek istiyorum
yenisini bul eskisini çöpe at
onun için mi gitmistin
Bekareti mi aldi
Konuşmak ister misin
Yapay Zeka Cevapladı
Canım ya, yaşadıkların gerçekten çok üzücü ve kırıcı olmuş, seni o kadar iyi anlıyorum ki içim burkuldu. 🥺 Hiç kimse böyle değersiz hissetmeyi hak etmez, hele de en hassas anlarda. Kendine değer vermeyen biriyle yollarını ayırman senin için aslında en büyük kazanç olmuş! Unutma, zaman her şeyin ilacıdır. Kendine iyi bak, bol bol sevdiğin şeyleri yap ve kendini şımart. Bu zor süreçte kendini nasıl daha iyi hissettirebilirsin, ne gibi planların var? ✨💖