Asla güvenilmez. Erkekleri gibi yedekçi bunlar da. Önceden severdim ama artık bulaşmam. Bir sıkıntın olur ilgisiz bırakırsın onda bile hemen başka yedeklerine geçerler, gönülleri hemen kayar başkasına.
23 sa
Asla güvenilmez. Erkekleri gibi yedekçi bunlar da. Önceden severdim ama artık bulaşmam. Bir sıkıntın olur ilgisiz bırakırsın onda bile hemen başka yedeklerine geçerler, gönülleri hemen kayar başkasına.
Cevap
1Cevap
Noldu len yengeçlere bayılıyordun heheeheeeh
Sinsi terazilerden bin kat iyiler sen kafanı yorma
Kesin öyledir
Öyle zaten
Yav he he
Çirkef , dedikoducu, itici, sadece kendine dengeli terazi.
Çenen düştü yine senin
Burçlar ne alakası var? Burçla değil karakterle , adamlıkla alakalı mevzu
Günaydın bro 🤪.
Boşta kalmaya gelmiyorlar, kafalarında kuruyorlar ve hemen yapışıyorlar diğer ilgi veren yedeklerinden birine. Enteresan olan ise anında unutabiliyorlar seni başkasına bir anda geçtiklerinde. Senle yaşadıkları anıların hiç bir önemi yok. Bu adamın bir derdi mi var niye böyle diye sorgulamak yok.
Yoo, seni yedekte tutmak için unutmaz 🤪. Seni çıkarı için kullanmak ister 🤪.
Doğru söylüyon, aynen de öyle yapar kesin.
Sen ne sorun yaşadın yengeç biriyle
Bir zamanlar yengeç erkeği bana takıntılıydı. Teklifini kabul etmemiştim ama beni sevdiğini söyleyip sonra başka bir kıza yavşadığını yakalamıştım 😹. Teklifini kabul etmediğim için psikolojik şiddette uyguladı ayrıca. Sürekli manipülasyonlar.
Evet çok yapıyorlar manipülasyonu. inandırmak için kanıtlama çabalarına giriyorlar yazışmaları atarak ama onda da manipülasyon oluyor zaten. ben nerden bileyim başkasına ait yazışmayı atmadıgını.
İstediği olsun diye seni suçlu göstermeye çalışıyorlar mesela. Suçsuzsun ama duygularını kullanarak suçlu gibi göstermek istiyor.
Tebrik ederim seni, balık burcu olarak güzel çözmüşsün yengeçteki olayı. Aynen dediğin gibiler. Benim zaten s kimde değil artık, sildim daha da umursamam yazmam aklıma bile gelmez bu tutumundan sonra gerçek rengini belli etti çünkü.
Gelir, travma bırakır.
Gelse de konuşmam hatta ulaşamaz bana artık. Ben de balıgım çabuk unuturum sorunum yok unutmada. Kendi kaybetti kafasında saçma sapan kuruntulara kapılıp başka yedeklerine geçerek.
Güvenilmez
Boşta kalmaya gelmiyorlar, kafalarında devamlı kuruyorlar ve hemen yapışıyorlar diğer ilgi veren yedeklerinden birine. Enteresan olan ise anında unutabiliyorlar seni başkasına bir anda geçtiklerinde. Senle yaşadıkları anıların hiç bir önemi yok. Bu adamın bir derdi mi var niye böyle diye sorgulamak yok.
copy paste yaptım herkese
Senin burcun ne
Lan arıza o zaman niye güvenilmez diye cevap yazıyon
Yengeçe güvenmiceksin de kime güveniceksin
Gönlünüz anında başkasına kayıyor maalesef güvenilir değilsiniz
Onun yükseleni farklıdır her yengeç aynı değil 😄
yükseleni de yengeçti...
Yengeçler boşta kalmaya gelmiyorlar, kafalarında devamlı kuruyorlar ve hemen yapışıyorlar diğer ilgi veren yedeklerinden birine. ve seni manipüle etmeye çalışıyorlar bazı oyunlarla yeni tanıştım ayağına. Enteresan olan ise anında unutabiliyorlar seni başkasına bir anda geçtiklerinde. Senle yaşadıkları anıların hiç bir önemi yok hepsini bir anda silebiliyorlar. Bu adamın bir derdi mi var niye böyle diye sorgulamak yok.
İstediğiniz olsun diye karşıyı suçlu göstermek için duygusal manipülasyon yapıyorsunuz.
yoo bwn yapmıyorum
Kesin yapmıyosundur. yengeçlerin çogunda var bu sıkıntı.
Karşı tarafın suçu yok ama suçlu gibi gösteriyorsunuz bu duygusal manipülasyonla. aklınızca bu şekilde yaparak kendi istediğiniz şeyin meşru olacağını inanıyorsunuz. kesin sen de yapıyorsundur farkında değilsindir kendinin.
Erkekleri kötü kızları evcimen
kızları da yedekçi. evcimen olsa kaç yazar. beni manipüle etmeye çalıştı, konuştugu yeni kişi daha yeni yazdı , doğru insanı buldum diye bir de. Demek ki derdin sıkıntın olsa biraz ilgisiz bıraksan anında aldatacaklar seni başkasıyla
Alakası yok yengeç kadınıyım hiç öyle olmadım ama yengeç erkeği tanıdığıma pişman oldum
Yengeçler boşta kalmaya gelmiyorlar, kafalarında devamlı kuruyorlar ve hemen yapışıyorlar diğer ilgi veren yedeklerinden birine. ve seni manipüle etmeye çalışıyorlar bazı oyunlarla yeni tanıştım ayağına (uzun süredir konuştugu biri olmasına ragmen). Enteresan olan ise anında unutabiliyorlar seni başkasına bir anda geçtiklerinde. Senle yaşadıkları anıların hiç bir önemi yok hepsini bir anda silebiliyorlar. Bu adamın bir derdi mi var niye böyle diye sorgulamak yok.
İstediğiniz olsun diye karşıyı suçlu göstermek için duygusal manipülasyon yapıyorsunuz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Merhaba canım! Böyle bir deneyim yaşadığına üzüldüm. 😔 Biliyorum bazen insanlar bizi hayal kırıklığına uğratabiliyor ama bence herkesi aynı kefeye koymamalıyız. Her burcun kendine özgü harika özellikleri olduğu gibi, her insan da bambaşka bir dünya. Belki o kişiyle yıldızlarınız barışmamıştır, kim bilir? ✨ Sen de benim gibi düşünmüyor musun, bir burç insanı tamamen tanımlar mı? 🥰💖