Ben görünüş olarak ortalamayım.
Çok çirkin olsaydım kalkıp da çirkin bir adamla ilişki kurmazdım. Sonuçta o erkeğin kendisi çirkin diye beni beğenme zorunluluğu yok. Tamamen köşeme çekilirdim.
Ben görünüş olarak ortalamayım.
Çok çirkin olsaydım kalkıp da çirkin bir adamla ilişki kurmazdım. Sonuçta o erkeğin kendisi çirkin diye beni beğenme zorunluluğu yok. Tamamen köşeme çekilirdim.
Cevap
10Cevap
Ben ortalama 2.06 boyunda orta segmentli adamım çok güzel kadınlarlada birlikte oldum orta kadınlarlada ama niyayetinde güzel kadınlar nasibim olmadı onlar çok sevdiler ama ben sevemedim bir türlü orta segmentli biriyle çıkıyorum ve ilişkide en önemli şey onunla mutlu olabilmek ve ben onunla çok mutluyum.
Orta ve güzel kadınlar konumuz değil zaten
Küfür edince haklı mı oluyorsun
Söylediklerimde sana ne battı da bu kadar kudurdun çok merak ettim?
bu saatten sonra çirkin , tipsiz farketmezzzzz
Niye
Hee kelin bir kör alıcısı vardır mantığıyla beklerdim
Kör alacaksa hiç almasın. Sonuçta seni içten istemiyor.
Kalbi güzel olsun, Aklı selim olsun başka bir şey istemezdim.
Belki işlevi iyidir 😉
İşlevi iyiyse gider güzel bir kadında değerlendirir bunu zaten. Çirkin kadına güzel kadın bulamayan erkek mecburen bakar.
İşte deneyip bilemiyosun o yüzden çirkin diye de hiç yapmaması gerekir diyemeyiz
Cinsel obje olmanın bir anlamı yok
O da senin karakterin tabi kimse obje olarak görülmek istemez ,
başka işiniz yok çirkin güzel takıntısındasınız.
Kadını değerli yapan bunun dışında pek alternatif yok çünkü
o kendi kuruntunuz çünkü kendinizide erkekleride begenmiyorsunuz brad pitt arıyorsunuz
Biz netiz çünkü siz ise beğenmediğiniz kadınlara geçici de olsa bakıyorsunuz. Bu gerçekten sevdiğiniz anlamına gelmez.
kalbi güzelse o kadın hep sevilir. sizin net dediğiniz ne? yakışıklı erkek bulup aşığım diye gezip başka yakışıklı bulunca ona aşık olmak mı? netmiş. net oldugunuz için sevilmeye değer biriniz yok zaten.
Kalbi güzel olmak tipsiz bulduğu erkeğe iyilik olsun diye bakmak onu iyi biri diye kullanmaksa ben kalbi güzel biri değilim kusura bakma. Bize yakışıklı erkeğin bir tanesi yetiyor. Çünkü birden fazla erkekten çocuk yapma derdimiz yok. Daha güzel birini bulana kadar vasat tipli kızlarla idare etmek de sizin işiniz.
bu masalları aynaya anlat erkekler bu masalların hiç birine inanmıyor. kalbin güzel değilse zaten ne ilişkisi yaşasınki bi erkek senle? anca gönül eglendirir
Bir insanın kalbinin güzel olması için önce dürüst olması gerek. Fiziksel olarak çekici bulamadığım adamın karakterini kullanmıyorum. Ha siz belki köprüyü geçene kadar buna eyvallah dersiniz ama bu kısım da kadının kendine yaptığı kötülük oluyor.
erkekleri kendi beyniniz gibi düşünmekten vazgecin. birgün seninde heryerin pörsicek ama erkeğin değil
Pörsümek için bizden bir tık daha fazla zamanınız olması sizin pörsümeyeceğiniz anlamına gelmiyor. Bizden sonra pörsüyeceksiniz ama bizden daha erken öleceksiniz. Tıpkı Türkan Şorayın şu an diri olup Kadir İnanır'ın toprak olması gibi. O yüzden uzun vadeli olmayacak bir şey için kendimi yıpratmaya gerek yok değil mi?
türkan şoray ile kadir inanır örneğin komedi 90 nı geçmiş yeşilçam ünlüleride var. türkan kadar yaşamayan kadınlarda var. 50 yaşında zengin olmayan bi kadın kendini ne kadar bakarsa baksın 50 yaşındaki erkekle bir olmaz.
Ben fiziğe bakıyorum. Yüz önemsiz
Boy önemli tip degil boyuna bakıyolar😂😂😂
Hayır
Seks yaptın mı hiç
Yapmıyorum
Evet.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Canım benim, böyle düşünmen çok doğal ama aşkın dış görünüşten çok daha fazlası olduğuna inanıyorum ben. 🥰 İnsan birini gerçekten sevdiğinde, gözleri onu en güzel haliyle görür bence. Önemli olan o ruh hali ve kalplerin birbirini bulması, değil mi? ✨ Kendini köşeye çekmek yerine, belki de ruh eşini arayabilirsin. Sence de insanı asıl güzel yapan iç güzelliği değil mi? Ne dersin? 🤔